İnatla bir gün ANNE olacağım !

merve okudum canım ama yüzümdeki tüyler için gidiyorum yaptırmam lazım kötü görünüyo
ama test yapmadan girmicem lazere merak etme vardır diye umut etmiyorum ama eğer varsa böyle bişeyden dolayı kabedersem üzülürüm o yüzden testi yapıp öyle yaptıracam lazeri

kız okudum dövme beniii benim kocamda yanımda yokkiii :çok üzgünüm: :a015: afiyet olsun canlarım

slm kızlar nasılsınız aylin nasılsın canım boddim nasılsın canım
sağol sinoş,sen nasılsnn?
cnm benimmm tez zamanda inşallahh sanada yaşatsınnnn..
aminn,sağlıkla hayırlısıyla hepimize..
amin canım ya
sağlıkla kucaklayın hamişlerimiz bebişlerinizi... amin
helal sana hakkaten, bizde yatırım falan yok, geleni yatırıyoz birilerine...
mervecim online olmadı benim gördüğüm kadarıyla ama bebişin fotoları var yeni eklememiş sanırım merve benden sana hala link geliyor mu msnden baksana bir canm
aylincim seherim ve merve2m hoşgeldiniza.s.
sen de hoşgeldin razişim

yok raziye kaldırdım engeli henüz gelmedi bişi..

herkeseee afiyet olsunnnn....

sinencimm cnm öpeyim ozaman senikaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar gelemedim sabahtan işlerim var baya müdürüm izne çıkacakta iş devrediyo malum yaz geliyo tatiller başlıyor.
esmacım gelmiş hoşgelmiş maşallah batuşuna canım ya kocaman adam olmuş
Aylincim gelmiş çalışmalara devam ediyormuş.
Sinem test yap sonra lazer cnm neme lazım

hoşgeldiiiinŞeniz

valla bizde yemek dzeni küçük cadı sayesinde yok anacım ne zaman acıkırsam tabi vakit bulursa oturup yyiorum bulamassa git gel yiyoruz biişeyler

ben 10:30 ta kahvaltı yaptım..henüz acıkmadım daha...ama şimdi koca bi fincan süt içiyorum...bıktım valla yaa... günde yarım litre süt içmekten gına geldi... :içelim:

ayyy bende sütü hiç sevmiyorum bebek olursa ne yaparım bilmem artık burnumu tıkaya tıkaya içerim heralde

afiyet olsun kızlar, ben daha yeni acıkmaya başladım, nöbeti size teslim ederim artık birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…