sağol sinoş,sen nasılsnn?slm kızlar nasılsınız aylin nasılsın canım boddim nasılsın canım
aminn,sağlıkla hayırlısıyla hepimize..cnm benimmm tez zamanda inşallahh sanada yaşatsınnnn..
amin canım yavalla biz şimdiden başladık yatırım yapmaya.daha ortada fol yok yumurta yok :roflol:dün kayınım ömerimden borç para istemiş geldi bana diyoki abim borç istedi ama kenardaki paramız yetmez euro muzda var ama; dedim kusura bakma ama o euro bizim değil biliyosun tamam bebişimizin diyo.kaydirigubbakcemile3 inşallah tez zamanda gelir bebişimiz.
sağlıkla kucaklayın hamişlerimiz bebişlerinizi... aminsağolun kızlar...evet maşallah küçük buzağıma benim...şimdilik keyfi yerinde..umarım vakti dolana kadar da içerde keyifle durur...
kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum bi saat kadar...gelince görüşürüz...
helal sana hakkaten, bizde yatırım falan yok, geleni yatırıyoz birilerine...EVET BEN KARDEŞLERİMDEN BİLİYORUM O YÜZDEN ŞİMDİDEN ONA YATIRIM YAPIYOZ ODA GELİNCE RIZKIYLA GELMİŞ OLCEK. kaydirigubbakcemile3 İNŞALLAH SEHERİM RABBİM BENİM BÜTÜN İSTEYEN HERKESİN BEBİŞİNİ GÖNDERSİN.
sen de hoşgeldin razişimmervecim online olmadı benim gördüğüm kadarıyla ama bebişin fotoları var yeni eklememiş sanırım merve benden sana hala link geliyor mu msnden baksana bir canm
aylincim seherim ve merve2m hoşgeldiniza.s.
hoşgeldiiiinŞenizmerhaba kızlar gelemedim sabahtan işlerim var baya müdürüm izne çıkacakta iş devrediyo malum yaz geliyo tatiller başlıyor.
esmacım gelmiş hoşgelmiş maşallah batuşuna canım ya kocaman adam olmuş
Aylincim gelmiş çalışmalara devam ediyormuş.
Sinem test yap sonra lazer cnm neme lazım
aylin beyza merve 1-2 seher yedinizmi yemek
ben 10:30 ta kahvaltı yaptım..henüz acıkmadım daha...ama şimdi koca bi fincan süt içiyorum...bıktım valla yaa... günde yarım litre süt içmekten gına geldi... :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?