İnatla bir gün ANNE olacağım !

ay beyza bebeiş için mecbur katlanacan annem bana hamişken yarım litre içiyomuş 40 çıktığınde kardeşime hamile kaldığı için beni emziremedi ama hamişken süt içti diye bide genler 1,81 olmamı sağladı süt için kızlar

ayyy bende sütü hiç sevmiyorum bebek olursa ne yaparım bilmem artık burnumu tıkaya tıkaya içerim heralde

bebeğin herşeyi yapıyosun beyzacım...aslında sen içsende içmesende bebişin kalsiyum alacak senden...bizim süt içmemiz kendimiz için yani...boşalan depoları tekrar doldurmak amaç...30 yaşıma kadar içtiğim sütün tamamını bu dokuz ay boyunca içmiş olcam nerdeyse kaydirigubbakcemile3

ayşeden haberi olan var mı
hakkaten ayşe nerelerde
kızlar süt sevmeyen yoğurt ya da yeşil yapraklı sebzelerden de kalsiyum alabilir diye biliyorum.. mesela dere otunda en az süt kadar kalsiyum varmış ve vücutta emilimi daha iyiymiş...

hakkaten ayşe nerelerde

kızlar süt sevmeyen yoğurt ya da yeşil yapraklı sebzelerden de kalsiyum alabilir diye biliyorum.. mesela dere otunda en az süt kadar kalsiyum varmış ve vücutta emilimi daha iyiymiş...

peynir ve yoğurt hergün yerim zaten canım...kışın da yediğim ıspanağın brokolinin rokanın hesabı yoktu..şimdi de semizotu yemeye çalışıyorum...keçiboynuzu pekmezi de çok yedim ilk 5 ay..şimdi kilo nedeniyle biraz ara verdim...badem fındık ve ceviz de hergün 1 avuç yedim 5 ay boyunca...şimdi cevize devam ediyorum sadece...malum aldım başımı gidiyorum..tutabilene aşk olsun... delikafadulden

E TABİ MİNİCİK OLMAZ DANA GİBİ OLUR BEBİŞİMİZ.kaydirigubbakcemile3

bende geldim kızlar süt için bol bol ondan sonracıma yoğurt ayran sütlü olan herşeyi tüketin bizim inekler boa çalışmasın sütleri para etsin:roflol:bana sorsanız içiyonmu diye içiyom ama arada ben daha çok yoğurt seviyorum :dilcikar:kendim mayaladığım için mi tatlı oluyor bu kadar yawwkaydirigubbakcemile3
bende hamiş olsam bol bol içerim süt bebiş için herşey yaparım:CüvCüv:

valla bolbol süt peynir yoğurt ve olabildiğince sebze meyve anacım ve mutlaka hergün ceviz yada fındık 1 avuç bebeişin gelişmi için en iyisi

valla bolbol süt peynir yoğurt ve olabildiğince sebze meyve anacım ve mutlaka hergün ceviz yada fındık 1 avuç bebeişin gelişmi için en iyisi

evet sehercim..ben yedim çok faydasını gördüm..meyve de çok önemli...

hoşgeldin canım...oh ne güzel eskiden annem de mayalardı...şimdi anca bebiş olunca mayalarız onun için...

10 kilo aldım vanım...son 2 ayda 5 kilo alınca dr duuuurrrr...dedi..ilk 5 ay 5 kilo çok iyiydi de...
şimdiye kadar çok da fazla diil toplamda ama iki ayda 5 kilo biraz dikkat derim.. ama biliyo musun çevremdeki hamileler hep bi 20 kilo aldı garanti ama sen dikkat et, doğum da kolay olur inşallah..
sahi normal mi sezeryen mi karar verdin mi? gerçi daha erken bunu düşünmek için ama,bazen erkenden karar verenler de oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…