ayyy bende sütü hiç sevmiyorum bebek olursa ne yaparım bilmem artık burnumu tıkaya tıkaya içerim heralde
ay gülsüm seni görmemiştim canım sanada afiyet olsun
hakkaten ayşe nerelerdeayşeden haberi olan var mı
kızlar süt sevmeyen yoğurt ya da yeşil yapraklı sebzelerden de kalsiyum alabilir diye biliyorum.. mesela dere otunda en az süt kadar kalsiyum varmış ve vücutta emilimi daha iyiymiş...bebeğin herşeyi yapıyosun beyzacım...aslında sen içsende içmesende bebişin kalsiyum alacak senden...bizim süt içmemiz kendimiz için yani...boşalan depoları tekrar doldurmak amaç...30 yaşıma kadar içtiğim sütün tamamını bu dokuz ay boyunca içmiş olcam nerdeyse kaydirigubbakcemile3
hakkaten ayşe nerelerde
canım ayşe ameliyat için ankaraya gitti.şu geçtiğimiz pazartesi olcaktı.
hakkaten ayşe nerelerde
kızlar süt sevmeyen yoğurt ya da yeşil yapraklı sebzelerden de kalsiyum alabilir diye biliyorum.. mesela dere otunda en az süt kadar kalsiyum varmış ve vücutta emilimi daha iyiymiş...
peynir ve yoğurt hergün yerim zaten canım...kışın da yediğim ıspanağın brokolinin rokanın hesabı yoktu..şimdi de semizotu yemeye çalışıyorum...keçiboynuzu pekmezi de çok yedim ilk 5 ay..şimdi kilo nedeniyle biraz ara verdim...badem fındık ve ceviz de hergün 1 avuç yedim 5 ay boyunca...şimdi cevize devam ediyorum sadece...malum aldım başımı gidiyorum..tutabilene aşk olsun... delikafadulden
ciddi mi, inşallah önce sağlığına sonra bebişine kavuşur ayşemiz...hakkaten ayşe nerelerde
canım ayşe ameliyat için ankaraya gitti.şu geçtiğimiz pazartesi olcaktı.
oh oh oh maşallah, daha nolsun, yarasın bebişine ve sana:CüvCüv:peynir ve yoğurt hergün yerim zaten canım...kışın da yediğim ıspanağın brokolinin rokanın hesabı yoktu..şimdi de semizotu yemeye çalışıyorum...keçiboynuzu pekmezi de çok yedim ilk 5 ay..şimdi kilo nedeniyle biraz ara verdim...badem fındık ve ceviz de hergün 1 avuç yedim 5 ay boyunca...şimdi cevize devam ediyorum sadece...malum aldım başımı gidiyorum..tutabilene aşk olsun... delikafadulden
yaradı valla kızlar...kocaman dana oldu sığmıyo artık...
sen kaç kilo aldın canım?
valla bolbol süt peynir yoğurt ve olabildiğince sebze meyve anacım ve mutlaka hergün ceviz yada fındık 1 avuç bebeişin gelişmi için en iyisi
bende geldim kızlar süt için bol bol ondan sonracıma yoğurt ayran sütlü olan herşeyi tüketin bizim inekler boa çalışmasın sütleri para etsin:roflol:bana sorsanız içiyonmu diye içiyom ama arada ben daha çok yoğurt seviyorum :dilcikar:kendim mayaladığım için mi tatlı oluyor bu kadar yawwkaydirigubbakcemile3
bende hamiş olsam bol bol içerim süt bebiş için herşey yaparım:CüvCüv:
şimdiye kadar çok da fazla diil toplamda ama iki ayda 5 kilo biraz dikkat derim.. ama biliyo musun çevremdeki hamileler hep bi 20 kilo aldı garanti ama sen dikkat et, doğum da kolay olur inşallah..10 kilo aldım vanım...son 2 ayda 5 kilo alınca dr duuuurrrr...dedi..ilk 5 ay 5 kilo çok iyiydi de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?