İnatla bir gün ANNE olacağım !

aylincim ben 15 kiloyla bitirdim ve doktorum hep söylendi en fazla 12 kilo diyodu ve hatta son 2 ay diyet veerdi bol bol yürüyüş falan 60 la hamile kaldım 75 doğuma gittim gerçi kalanlarda hemen gidiyo 1 ay oldu bu gün 62 kiloya düştüm ve doğuma kara için erken ben son ana kadar normaldi ve 10 gün sancı çektim ve normal olmadı acil sezeryana alındım çatı darlığı yüzünden bu işe kendin karar vermen zor yani

hiç karar vermedim daha canım...seher normal diye diye 41.haftada sezeryan oldu...bi arkadaşım sezeryan diyodu 38. haftada normal sancısı geldi doğurdu...allah nasıl yazdıysa o olsun..sağlıkla kurtulalım da ikimiz de...

kızlar biz tospamla gezmeye gidiyoz biraz deniz havası alıcaz sahile inip ben gelene kadar gidersiniz herhalde neyse bizden bugunluk bu kadar diyelim o zaman

tabiki Allahın dediği olur, biz aslında özde hiçbişeye karar veremiyoruz, kısmette ne varsa o oluyo, en hayırlısını dilemek lazım... yanlış sordum, hani istenen verdırya, ben normal/sezeryan doğurmak istiyorum ama hayırlısı denirya.. onu sormak istedim aslında. ama hayırlısını dileynce hayırlısı oluyo inşallah.. ama şunu söyleyim, ben gerekmedikçe sezeryanla doğuma karşıyım, elbette tıbbi bir zorunluluk olursa,mesela seher seninki gibi,tabiki sezeryan olmalı ama herşey normal doğum için uygunsa normal,adı üstünde..
gerçi o doğum sancısının nası bişe oldunu bilmeden bol keseden sallıyorum ama, hayırlısı işteeyerimseniben
sehercim ya 15 kilo ile tamamlamak çok ideal aslında, başlangıç kilosuna göre değişiyo ama bence dr ipleri sıkı tutmak için öyle yapmıştır, salsan rahat 20 yi bulurdun di mi mesela?

kızlar biz tospamla gezmeye gidiyoz biraz deniz havası alıcaz sahile inip ben gelene kadar gidersiniz herhalde neyse bizden bugunluk bu kadar diyelim o zaman

oooh ne güzel...gözünü sevdiğim memleketim...benim için de bursa havasını iyice çek ciğerlerine kuzum...

kızlar artıkın karnımız acıktı bizim...gidip bişeyler yiyelim...gene gelirim...

ALLAHIM BENİMDE KİLO ALACAĞIM GÜNLER GELECEKMİ.:çok üzgünüm:

kızlar ben test aldırdım saat 4:30 gibi elime geçecek yapacam lazere gitmeden içim rahat olur en azından sınucu yazarım size

bilgisayarım yapıldı kızlar virüs varmış temizlediler sağolsun tamirci artıkın size saçma sapan linkler glmicekkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…