şimdiye kadar çok da fazla diil toplamda ama iki ayda 5 kilo biraz dikkat derim.. ama biliyo musun çevremdeki hamileler hep bi 20 kilo aldı garanti ama sen dikkat et, doğum da kolay olur inşallah..
sahi normal mi sezeryen mi karar verdin mi? gerçi daha erken bunu düşünmek için ama,bazen erkenden karar verenler de oluyo..
aylincim ben 15 kiloyla bitirdim ve doktorum hep söylendi en fazla 12 kilo diyodu ve hatta son 2 ay diyet veerdi bol bol yürüyüş falan 60 la hamile kaldım 75 doğuma gittim gerçi kalanlarda hemen gidiyo 1 ay oldu bu gün 62 kiloya düştüm ve doğuma kara için erken ben son ana kadar normaldi ve 10 gün sancı çektim ve normal olmadı acil sezeryana alındım çatı darlığı yüzünden bu işe kendin karar vermen zor yani
tabiki Allahın dediği olur, biz aslında özde hiçbişeye karar veremiyoruz, kısmette ne varsa o oluyo, en hayırlısını dilemek lazım... yanlış sordum, hani istenen verdırya, ben normal/sezeryan doğurmak istiyorum ama hayırlısı denirya.. onu sormak istedim aslında. ama hayırlısını dileynce hayırlısı oluyo inşallah.. ama şunu söyleyim, ben gerekmedikçe sezeryanla doğuma karşıyım, elbette tıbbi bir zorunluluk olursa,mesela seher seninki gibi,tabiki sezeryan olmalı ama herşey normal doğum için uygunsa normal,adı üstünde..hiç karar vermedim daha canım...seher normal diye diye 41.haftada sezeryan oldu...bi arkadaşım sezeryan diyodu 38. haftada normal sancısı geldi doğurdu...allah nasıl yazdıysa o olsun..sağlıkla kurtulalım da ikimiz de...
ya denizi olan şehirde yaşamak ne güzel, iyi gezmelerkaydirigubbakcemile3kızlar biz tospamla gezmeye gidiyoz biraz deniz havası alıcaz sahile inip ben gelene kadar gidersiniz herhalde neyse bizden bugunluk bu kadar diyelim o zaman
kızlar biz tospamla gezmeye gidiyoz biraz deniz havası alıcaz sahile inip ben gelene kadar gidersiniz herhalde neyse bizden bugunluk bu kadar diyelim o zaman
afiyet olsunkaydirigubbakcemile3kızlar artıkın karnımız acıktı bizim...gidip bişeyler yiyelim...gene gelirim...
aylincim ben 15 kiloyla bitirdim ve doktorum hep söylendi en fazla 12 kilo diyodu ve hatta son 2 ay diyet veerdi bol bol yürüyüş falan 60 la hamile kaldım 75 doğuma gittim gerçi kalanlarda hemen gidiyo 1 ay oldu bu gün 62 kiloya düştüm ve doğuma kara için erken ben son ana kadar normaldi ve 10 gün sancı çektim ve normal olmadı acil sezeryana alındım çatı darlığı yüzünden bu işe kendin karar vermen zor yani
kızlar ben test aldırdım saat 4:30 gibi elime geçecek yapacam lazere gitmeden içim rahat olur en azından sınucu yazarım size
bilgisayarım yapıldı kızlar virüs varmış temizlediler sağolsun tamirci artıkın size saçma sapan linkler glmicekkaydirigubbakcemile3
idrar testi mikızlar ben test aldırdım saat 4:30 gibi elime geçecek yapacam lazere gitmeden içim rahat olur en azından sınucu yazarım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?