Aylİnİm gÜnÜm geÇmedİ adetİm 24, gÜnde geldİ 27. GÜnde gelmesİ gerekİrken 24, gÜnde geldİ bİde 2,5 gÜn sÜrdÜ o yÜzden
Aylİnİm gÜnÜm geÇmedİ adetİm 24, gÜnde geldİ 27. GÜnde gelmesİ gerekİrken 24, gÜnde geldİ bİde 2,5 gÜn sÜrdÜ o yÜzden
amanın sinem üstüne görmüş olabilirsin sen ya!!
peki yoğunluğu nasıldı adetine göre?
iyi de sinem daha günün bile geçmemişken idrar testinde çıkmayabilir ya!saat 3 ten beri tutuyorum mervişim varsa çıkar canım zaten çok umudumda yok ama lazere gitmicek olsam baktırmazdım hiç ama bunca uğraştan sonra ufacık şey için varsa buyüzdende giderse vicdan azabındansa test yaparım daha iyi
sinem lazer epilasyon di mi?kızlar testim geldi 5te yapacam rengi değişikti adetin çok koyu gelmedi o yüzden şüpheleniyorum
mervem eşim haziran 15 te falan gelir gelirse geleceğide tam kesin değil canım o yüzden gidiyorum lazere dr. sordum ben testte çıktığı zamandan sonra lazer olmaz dedi bana zararı olmaz dedi ama bilmiyorum yinede
canım,bebeğini neden kaybettiğin araştırıldı mı?benim kardeşiminde aynı oldu.ilk bebeği 6haftalık karnında öldü.trioid problemi çıktı.ikinci bebeğini 24 haftalık kaybetti.bu sefer de kan pıhtılaşması çıktı.9 ay boyunca iğne kullandı.trioid için de hap kullandı.şimdi 3,5 aylık bir kızımız var.iyi araştırın canım.en kısa zamanda müjdeli haber alırsın inşallah canım.
ama 12. haftadan sonra yaptırabilirsiniz diyo!
yani normal adet tarihin geçti 3 gün öyle mi?24 matısta olacaktım canım 3 günüm geçmiş normal tarihe göre ama 22 de oldum 24 te bitti
hayır kız benim doktorda kesinlikle yaptırmaa dediiiiiiii :1no2:
bi de pozitif çıkarmışşş sositosositosositosositosositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?