İnatla bir gün ANNE olacağım !

Aylınım gÜnÜm geÇmedı adetım 24, gÜnde geldı 27. GÜnde gelmesı gerekırken 24, gÜnde geldı bıde 2,5 gÜn sÜrdÜ o yÜzden

Aylİnİm gÜnÜm geÇmedİ adetİm 24, gÜnde geldİ 27. GÜnde gelmesİ gerekİrken 24, gÜnde geldİ bİde 2,5 gÜn sÜrdÜ o yÜzden

iyi de gülüm idrar testinde çıkmayabilir daha pozitif bile olsa, kan testi yaptır ya da şu lazeri emin olmadan yaptırma!

canım,bebeğini neden kaybettiğin araştırıldı mı?benim kardeşiminde aynı oldu.ilk bebeği 6haftalık karnında öldü.trioid problemi çıktı.ikinci bebeğini 24 haftalık kaybetti.bu sefer de kan pıhtılaşması çıktı.9 ay boyunca iğne kullandı.trioid için de hap kullandı.şimdi 3,5 aylık bir kızımız var.iyi araştırın canım.en kısa zamanda müjdeli haber alırsın inşallah canım.

nereye gitti gene bu kız!
sinem gülüm ya hamileysen, bebeğe bi zarar gelirse Allah korusun, sonra kendini affedebilicen mi?? deli mi bu kız ya

saat 3 ten beri tutuyorum mervişim varsa çıkar canım zaten çok umudumda yok ama lazere gitmicek olsam baktırmazdım hiç ama bunca uğraştan sonra ufacık şey için varsa buyüzdende giderse vicdan azabındansa test yaparım daha iyi

iyi de sinem daha günün bile geçmemişken idrar testinde çıkmayabilir ya!

kızlar testim geldi 5te yapacam rengi değişikti adetin çok koyu gelmedi o yüzden şüpheleniyorum
mervem eşim haziran 15 te falan gelir gelirse geleceğide tam kesin değil canım o yüzden gidiyorum lazere dr. sordum ben testte çıktığı zamandan sonra lazer olmaz dedi bana zararı olmaz dedi ama bilmiyorum yinede

24 matısta olacaktım canım 3 günüm geçmiş normal tarihe göre ama 22 de oldum 24 te bitti

sinem lazer epilasyon di mi?
şimdi okudum da bebeğe zararı yok yazıyo ama dur iyice bakim

çok sağol cnm patolojiye gönderildi ve tsh ve torch tahlillerim yapıldı kan pıhtılaşması zamanı gibi testlerede ben kendim baktırdım ama hematolojide yapılması gereken genetik araştırma gerektirenleri yaptırmadım genelde 3 düşükten sonra isteniyor.

şimdi allah korusun meleğimi allaha emanet inşallah birdaha aynı acıları yaşamam çok sağol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…