İnatla bir gün ANNE olacağım !

yok kızlar negatif normal adetimi olmuşum demek çekmecemde çıkarıp çıkarıp bakıyorum yok koca bir tek çizgi canlarım yani lazere yok görünüyo evet aylincim lazerli epilasyon

ya kızlar çok isterdim pozitif olmasını ama negatif hayırlısı ilk hamişliğimdeki yaptığım 2 teste arada bakar dururum bidaha ne zaman görecem diyeee

yok canım artık 17:30 a kadar bakar dururum canlarım
merviş yok gurban olduğum bende bi umut bakıyorum ama tek çizgi kocaman

kızlar ben birazdan çıkıcam brileri gelmeden iyi akşamlar dileyimde kendinize iyi bakın canlarım benim öpüldünüz hepiniz kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

ben geldimmmmkaydirigubbakcemile2
iki gündür kardeşimin bir işi için koşuşturuyorum dün sapancadaydım bugün çarşıda yarına Allah kerimmmmm
ee sizler neler yapıyorsunuz bakalımm iyisiniz dimiiiii öpüldünüz canlarım mucuksss mucukssssŞenizŞeniz

ben kaçtım canlarım ayşe nasılsın
aylin merve beyza kendinize iyi bakın burda olmayanlar görüşürüzzz
pınarr nerdesin yaaa mersindemisin daha

hayırlısı olsun yaaa canlarım aylinim sen nasılsın adetin yaklaştımı
canım bekle biraz daha
bazen yarım saat sonra filan çıkıyoya...
hemen diil di mi seansın?
gülüm benim tahminen adetime 4 gün var. ama iki aydır gecikiyorumya tam da kestiremiyorum tarihini. gerçi bu ay verimli dönemde korunmak zorunda kalmıştıkya,beklemiyorum...

hoşgeldin h a m i ş i mŞeniz
yorma kendini çok

sinemcim hayırlısı hayatım...içinde kalmadı en azından...
ayşeee...hoşgeldin anacım...

ayşe kız otur evde aaa az kaldı doğurcan dinlen azcukk..

sinemcim hakkında hayırlısı ne bilim hiç lazeri yaptırmandan yana değil gönlüm

kız ayşe hoşgeldin sefa geldin
sinem anacım boş ver beya 1 aydan bişey olmaz yaptırma anacım

sinemcim hayırlısı olsun hakkın da bitanem erteleme imkanın varsa bir süre ertele olmazsa canım yinede sen bilirsin
ayşem hoşgeldin kız gezenti ne bukadar kız maşallah diyelim de nazar değmesin ama dikkat et yorma artık kendini canikom
sehercim selen napıyor deniz havası iyi geldimi tospamıza

yok anam cadı kudurdu rhat vermedi fazla ruzgar vardı zaten pusetindeydi ama mecburen eve geldik uyuyo şimdi tospa

ben kaçtım canlarım ayşe nasılsın
biz iyiyiz canımm sen nasılsınnn:1hug:
hoşgeldin h a m i ş i mŞeniz
yorma kendini çok
hoşbuldukkkkka.s.
ayşeee...hoşgeldin anacım...
kaydirigubbakcemile3
ayşe kız otur evde aaa az kaldı doğurcan dinlen azcukk..
kız yürümek iyiymiş hem doğunca eve bağlanacam nasılsa ne yapsam kardır şimdiiiiisositososito
kız ayşe hoşgeldin sefa geldin
sinem anacım boş ver beya 1 aydan bişey olmaz yaptırma anacım
hoşbulduk canımmmma.s.
zeytinimmm sen dinle bakalım kızları bi aydan bişicik olmazzz bekle diyorlarsa bekleeeyerimseniben

sağol canımm valla bende korkuyom biraz ama herkez gezmek iyidir diyo da bu sıralar biraz fazla kaçtı farkındayımmmm
yok anam cadı kudurdu rhat vermedi fazla ruzgar vardı zaten pusetindeydi ama mecburen eve geldik uyuyo şimdi tospa

canımmm kaydirigubbakcemile3aman dikkat et üşütmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…