canım bekle biraz dahahayırlısı olsun yaaa canlarım aylinim sen nasılsın adetin yaklaştımı
hoşgeldin h a m i ş i mŞenizben geldimmmmkaydirigubbakcemile2
iki gündür kardeşimin bir işi için koşuşturuyorum dün sapancadaydım bugün çarşıda yarına Allah kerimmmmm
ee sizler neler yapıyorsunuz bakalımm iyisiniz dimiiiii öpüldünüz canlarım mucuksss mucukssssŞenizŞeniz
biz iyiyiz canımm sen nasılsınnn:1hug:ben kaçtım canlarım ayşe nasılsın
hoşbuldukkkkka.s.hoşgeldin h a m i ş i mŞeniz
yorma kendini çok
kaydirigubbakcemile3ayşeee...hoşgeldin anacım...
kız yürümek iyiymiş hem doğunca eve bağlanacam nasılsa ne yapsam kardır şimdiiiiisositosositoayşe kız otur evde aaa az kaldı doğurcan dinlen azcukk..
hoşbulduk canımmmma.s.kız ayşe hoşgeldin sefa geldin
sinem anacım boş ver beya 1 aydan bişey olmaz yaptırma anacım
sağol canımm valla bende korkuyom biraz ama herkez gezmek iyidir diyo da bu sıralar biraz fazla kaçtı farkındayımmmmsinemcim hayırlısı olsun hakkın da bitanem erteleme imkanın varsa bir süre ertele olmazsa canım yinede sen bilirsin
ayşem hoşgeldin kız gezenti ne bukadar kız maşallah diyelim de nazar değmesin ama dikkat et yorma artık kendini canikom
sehercim selen napıyor deniz havası iyi geldimi tospamıza
yok anam cadı kudurdu rhat vermedi fazla ruzgar vardı zaten pusetindeydi ama mecburen eve geldik uyuyo şimdi tospa
sana da tatlımkaydirigubbakcemile3kızlar ben çıkıyorum herkese hayırlı akşamlar öpüyorum hepiciğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?