nası ayşe ya kimin haberi olur mu?
hadi yaaa ben çok kayve içiyorum yaaaa demek o yüzden benim bebişim olmuyo...
yanındada kahpesigarayı içiyorum ulan yarından itibaren ikisinide bıraksam mı acabaaaa?
bırak bırak sigarayı ayy ne güzel olur herkes bıraksın benim kocişte bıraksın
sigara tüm dünyada yasaklansın
ayy neyseki benim kociş balkonda içiyo evde içemez yasakk isterse buz tutsun banane benide kandırdı zaten ben ona sigarayı bırakırsan seninle evlenirim demiştim tamam bırakıcam dedi ama nerdee (beni bırakır onu bırakmaz kumam kendisi) bende her seferinde sen beni kandırarak benimle evlendin diyorum :roflol:
aynen yaaa bide mesaj atmıştı nişanlıyken verdiğim sözleri tutmaya başlıyorum diyee 2 önemli söz vermişti hala icraat yokkkkkfisfisfis
inş kocişler verdikleri sözleri tutarlar yoksaklava: geliyo yakında
Benim kocişte de ne içki ne sigara nede kahvehane var:lepi: ama beni aramadı dünden beri çok kızdım ona:mymeka: ama benim kocişde kandırdı beni derslerimde bana yardım edecek aöfde maalesef çalıştırmadı bende söylüyorum kandırdın diye oda çalışıyozya işte diyor:roflol:
slm kızlar anca okudum yarım yamalak yazdıklarınızı nasılsınız ben iyiyim arada griyorum sizleri çok özledim öpüldünüzzz
slm kızlar anca okudum yarım yamalak yazdıklarınızı nasılsınız ben iyiyim arada griyorum sizleri çok özledim öpüldünüzzz
hosbuldukk.kocişlerimi cekıstırıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?