İnatla bir gün ANNE olacağım !

nası ayşe ya kimin haberi olur mu?

sigaranınnnnkaydirigubbakcemile3o seni bırakırmı babındaaaa yanlış mı hatırlıyom sen bi ara yine niyeti bozmamışmıydınnnnn yoksa o başkası mıydı yaaaa bak kafam karıştı şimcikk:bbo:

yok yok doğru hatırladın şeboydu :) kahve bide bebeğin yerleşmesine sıkı tutunmasına engel oluomuşş ayy bende severim sigara kahve kaydirigubbakcemile3

hadi yaaa ben çok kayve içiyorum yaaaa demek o yüzden benim bebişim olmuyo...
yanındada kahpesigarayı içiyorum ulan yarından itibaren ikisinide bıraksam mı acabaaaa?

bırak bırak sigarayı ayy ne güzel olur herkes bıraksın benim kocişte bıraksın

sigara tüm dünyada yasaklansın

bırak bırak sigarayı ayy ne güzel olur herkes bıraksın benim kocişte bıraksın

sigara tüm dünyada yasaklansın

sorma yaa benimkide içiyooo berbat kokuyo bana ama soğuk diye dışarıda çıkamıyo oturuyo sobanın başına neymiş soba dumanı çekermişşşklava:
bide sözü vardı banaa bırakacam diyee ama nerdeee neyse keşke yasaklansa dediğin gibi ama burda bırak dışarıyı kapalı alanda bile içiyolar fosur fosur olan biz pasif içicilere oluyooooo

valla şebocum içme kahve felan öle çok çok kafein iii değilmiş

ayy neyseki benim kociş balkonda içiyo evde içemez yasakk isterse buz tutsun banane benide kandırdı zaten ben ona sigarayı bırakırsan seninle evlenirim demiştim tamam bırakıcam dedi ama nerdee (beni bırakır onu bırakmaz kumam kendisi) bende her seferinde sen beni kandırarak benimle evlendin diyorum :roflol:

aynen yaaa bide mesaj atmıştı nişanlıyken verdiğim sözleri tutmaya başlıyorum diyee 2 önemli söz vermişti hala icraat yokkkkkfisfisfis

galiba bu konuda en şanslı benim.koçişim çok çok ara senede 1 defa içer içmez.

aynen yaaa bide mesaj atmıştı nişanlıyken verdiğim sözleri tutmaya başlıyorum diyee 2 önemli söz vermişti hala icraat yokkkkkfisfisfis

aynen canım benimkide öle namaz konusunda söz vermişti ama malesef hep erteliyo.o yüzden çok kızıyorum.ben cennette de seninle olmak istiyorum.ama sanırım sen olmak istemiyosun diyorum.senağlama

Benim kocişte de ne içki ne sigara nede kahvehane var:lepi: ama beni aramadı dünden beri çok kızdım ona:mymeka: ama benim kocişde kandırdı beni derslerimde bana yardım edecek aöfde maalesef çalıştırmadı bende söylüyorum kandırdın diye oda çalışıyoz ya işte diyor:roflol:

slm kızlar anca okudum yarım yamalak yazdıklarınızı nasılsınız ben iyiyim arada griyorum sizleri çok özledim öpüldünüzzz

aman maşallah raziş senin kocişe arar arar yoğundur hiç seni unuturmu canımm

benimkide sadece sigara içiyo başka alışkanlıkları yok Allaha şükür bide sigaradan vazgeçirebilsem ahh ahh neler yaptım bana mısın demiyo

tabiki katılabilirsin gönül hoşgeldin bende beyza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…