İnatla bir gün ANNE olacağım !

yürüyüş iyidir ayşecim ama kendini hırpalamadan tabi...ay hadi sen varsın sırada...sonra da bana geliyo sıra....bak şimdi çok heyecan yaptım birden...

kızlar ben çıkıyorum herkese hayırlı akşamlar öpüyorum hepiciğinizi
bizde seni öpüyoruz canımmmma.s.
yürüyüş iyidir ayşecim ama kendini hırpalamadan tabi...ay hadi sen varsın sırada...sonra da bana geliyo sıra....bak şimdi çok heyecan yaptım birden...

dimiiiii sırada ben varımmmmmmm gel temmuz gelllllllll:teytey::teytey::teytey:

amanııın ayşem bişecik kalmamışkaydirigubbakcemile2
temmuzun kaçı tahmini tarih?
14 temmuz ama malum sezeryan daha önce olurmuşş eh başı diyeyim gitsinnnnnnnsositosositosositososito
güle güle mervecim 2
kız ayşem az kalmış azzzzzzzzzzzzz

dimiiiiiiikaydirigubbakcemile3
kızlar eşim sürpriz yapıp erken geldi sobayı kaldıracakmış :asigim:ben kaçar hepinize iyi akşamlarrrrrrra.s.

ayşecim çokk az kalmış,sağlıkla kucağına al inşallah:Saruboceq:
kızlar iyi akşamlar hepinize ben çıkıyorum.. öptüm

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim hala tek çizgi artık çöpe atıyorum kızlar öpüldünüz

günaydınlaarr herkese

gülsümümm sanada iyiyim ben, artık son 2 gün sınav için off off bakalım nasıl geçecek dua edin bana kızlaar

günaydın kknın güzel hamişleri hamiş adayları güzel anneleri hepinizin günüaydın duaları kabul olsun
nasılsınız bakalım

günaydınlaarr herkese

gülsümümm sanada iyiyim ben, artık son 2 gün sınav için off off bakalım nasıl geçecek dua edin bana kızlaar

allah yar ve yardımcın olsun beyzam.bende aöf işletme okuyodum sayısal dersler beni pes ettirdi.en son dedim her sferinde gidiyorum başımı açıyorum o kadar strese giriyorum gene geçemiyorum.bıraktım artık.:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…