İnatla bir gün ANNE olacağım !

sinemim dön artık aramıza muhteşem bir şekilde diyene bak sanki çok katılabiliyorum yasırnaşık şey

sigaranınnnnkaydirigubbakcemile3o seni bırakırmı babındaaaa yanlış mı hatırlıyom sen bi ara yine niyeti bozmamışmıydınnnnn yoksa o başkası mıydı yaaaa bak kafam karıştı şimcikk:bbo:

doru hatırlıyosun şeker ben sürekli bırakıyorum o beni bırakmıyo ama elbet bigün vedalaşcaz o beni ne kadar sevsede terkedeceğim onu

bırak bırak sigarayı ayy ne güzel olur herkes bıraksın benim kocişte bıraksın

sigara tüm dünyada yasaklansın

yarından itibaren bırakıyorum söz kardeşim

valla şebocum içme kahve felan öle çok çok kafein iii değilmiş
tamam sana da söz
(ben bu sözleri çok verdim biliyorum ama idare edin beni )

merhaba kızlar.aranıza katılabılırmyım? a.s.
hoşgeldin gönülcüm ben de şebnem tabbiki katılabilirsin

slm kızlar anca okudum yarım yamalak yazdıklarınızı nasılsınız ben iyiyim arada griyorum sizleri çok özledim öpüldünüzzz
nerdesin sen bakim biz de seni özlüyoz şeker arayı açma

inatçı hatunlar napiyonuz dışardaydım şimdi geldim nettiriyonuz?

kızlar hamile kalanlar varmı aranızda?bebişim olsun cok ıstıyorum.ya da hamile kalmak için ne tur tedavı goruyorsunuz?

kızlar hamile kalanlar varmı aranızda?bebişim olsun cok ıstıyorum.ya da hamile kalmak için ne tur tedavı goruyorsunuz?

canım sorunumuza göre değişiyo.ben pco yum mesela.düzenli adet görmek ve yumurtayı geliştirmek için tedavi görüyorum.bu ay çok şükür 1 yumuşum gelişmiş.çatlatma iğnesi oldum dün.hayırlısı rabbimden artık.3 ydır tedavi görüyom.:1hug:

bende de pko vardı o duzeldı fakat yumuşlar tembel azcık benım.gecen ay yumus olusunca asılama oldum ama negatıf sonuc aldım.inş sen hayırlı haberler alırsın yakında...inşallah yakında hepımız bebışlerımıze kavusuruz...

doğum yapıp şu anda bebişini kucaklayan bilem vaaaaaaakaydirigubbakcemile3
darısı hepimizin başınaaaaa:Saruboceq:
hoşgeldin bu arada ben de ayşeea.s.
zeytinimmm bizde seni özledik canımmm:1hug:
şebbom bak doğru hatırlamışım işte niye karıştırdın kafamııııklava:kötüyüm ben kötüyümmm şebbomu da döverim söz de vermiş yeniden hele tutmasın onu bir öperimmmm-anlayan anlarrrrr-:roflol::roflol::roflol:

KIZLAR DÖKTÜRMÜŞSÜNÜZ GENE,ANCA OKUDUM,SELAMLAAARhihoyyyt
yenı çektı annem teyzelerım sızı sevıyom ben allah hepınızın kgöbusune benım gıbı yaramaz kondursun

canıııımmmmmm çok tatlı maşallah
günaydın kızlar nasılsınız benim biraz işlerim var bitince yazarım adet yerini bulsun ilk günaydın benden yeni topiğimizdeeee
efferemmmŞeniz
inşallahhhh
canım bebiş gelir inşallah ama hayırlısı,belki sorun var ve rahim filmiyle düzelicek sonra bebiş gelicek,üzme kendini sakınklava:
günaydınlar herkese.ya kızlar sabah sabah bi edepsiz soru soracam.benim koçiş sabırsız bir gece erken başladı çalışmalara halbuki dr bu geceden başlamamızı önermişti.acaba bir zararı olurmu.
yok gülüm,yine dr.un dediğini uygula sen,bişe olmaz
dr.u dinlesene yaaa,günaşırı en iyisi bence, ölçüp saymadanklava:

ayyyliinnnn aşkım nerdeesiiiinnnn. sırnaşık şey
geldiiimmmmŞeniz
Selam hepinize günaydın... İnatçı Hatunlar...Çok sevindim yasaklar kalkmış..Herkes yeniden bir arada :)))
aman hatırlatma yaaa kabus gibiydi:1shok:
eveeeeethihoyyyt

gülüüüüüm hadi bi nefeste sağlıkla kucakla bebişini inşallah
ayşe soğanı süzmeden ılıtma,bardağa süz ocaktan alıp,sonra ılımasını bekle, soğanlar içinde beklemesin....
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH CANIM sizler içinde dua ediyorum allah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin:Saruboceq:
aminnn:asigim:
yok başlamadım reglin yedinci günü başlamıcakmıydım :uhm:

şebo benim bildiğim regl bittikten en erken 7 gün sonra.
saraçoğlu der ki, reglin bittikten sonra en erken 7. günde başla, 15 gün bitleden adet başlarsa kesme kürü,15 güne tamamla. ben yanlışlıkla adet bittiğinin 2.günü başladım ama devam ettim yine de.....
maşallah çıtırımaaaa

kızlar ya akşam bi rüya gördüm interntten tabirine baktım.hayal kırıklığı diyo yaa sinir oldum moralim bozuldu.
net rüyadan ne anlar hayra yor hayır olsunklava:

kızlar bu bizim ufaklığın bebek şekeri nasıl olmuş
şok şekeeeeeer:asigim:
kızlar aylin sinem yok ortalıkta, sinem sabah bi günaydın demiş kaçmış da aylinden hiç haber yok, arazi oldu bizim kız:)))
araziden geldimmm:roflol:
öyle özeniyorum ki hamile kıyafetlerine sormaa gitsinn etraftada dolu hamile kıyafeti :çok üzgünüm: alırız kız bizde elbett göbeğim şişsinn kocaman olsunn istiyorummsırnaşık şey
valla ya eskiden de mi böyleydi de ben görmüyodum, nereye baksam hamiş:1shok: sanatçılar bilee
aminnn
hadi yaaa,ben de severim kahveyiii
merhaba kızlar.aranıza katılabılırmyım? a.s.
hoşgeldiiiin

ben burdayım aylinim hoşgeldin nasılsın dr yarın mı gitcen sonuçlar için
hoşbuldukkaydirigubbakcemile3 evet dr.a yarın gidicem canım inşallah...
orda burda şurdaaa dönenip duruyoz işteeeeeeeekaydirigubbakcemile2
sen nerelerdesin bakimmmmm
ben uyudum valla bugün. ama iyi gelmedi galiba başım ağrıyooooomirmirmirmir

geçmiş olsun aylincim benimde başım ağrıyor bugün reglim başlamadan önce vebitiminde kronik oluyor

Merhaba kızlar baya kaynatmışınız yaw

Hoşgeldin gönülcüm inşallah site sanada uğurlu gelir hamiş kalırsın
aylincim razişim geçmiş olsun bende de migren ağrısı oluyo arada çok fena oluyorum

sağol canımm
migren de zordur,geçmiş olsunn

sana da geçmiş olsun, yarın sebebini anlıcaz bakalım,inşallah önemli dıildir
sağolasın bitanem inşallah hayırlı haberle gelirsin güzelim sonra çalışırsınız

ya evet asiyem çok fena hormonel değişimleri hemen anlıyo:jeyyar: körolasıca neysem bir ağrı kesici içip uyumak yeterlide uyuyabilmek kolay deil ama başaracaz artık

kızlar ben kaçar eve gidem dinlenem bari yarın bomba gibi dönem aranıza:smiley-cool:

ay evet ya, çalışamadık da doğru düzgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…