sigaranınnnnkaydirigubbakcemile3o seni bırakırmı babındaaaa yanlış mı hatırlıyom sen bi ara yine niyeti bozmamışmıydınnnnn yoksa o başkası mıydı yaaaa bak kafam karıştı şimcikk:bbo:
bırak bırak sigarayı ayy ne güzel olur herkes bıraksın benim kocişte bıraksın
sigara tüm dünyada yasaklansın
tamam sana da sözvalla şebocum içme kahve felan öle çok çok kafein iii değilmiş
hoşgeldin gönülcüm ben de şebnem tabbiki katılabilirsinmerhaba kızlar.aranıza katılabılırmyım? a.s.
nerdesin sen bakim biz de seni özlüyoz şeker arayı açmaslm kızlar anca okudum yarım yamalak yazdıklarınızı nasılsınız ben iyiyim arada griyorum sizleri çok özledim öpüldünüzzz
kızlar hamile kalanlar varmı aranızda?bebişim olsun cok ıstıyorum.ya da hamile kalmak için ne tur tedavı goruyorsunuz?
canım sorunumuza göre değişiyo.ben pco yum mesela.düzenli adet görmek ve yumurtayı geliştirmek için tedavi görüyorum.bu ay çok şükür 1 yumuşum gelişmiş.çatlatma iğnesi oldum dün.hayırlısı rabbimden artık.3 ydır tedavi görüyom.:1hug:
kızlar hamile kalanlar varmı aranızda?bebişim olsun cok ıstıyorum.ya da hamile kalmak için ne tur tedavı goruyorsunuz?
canıııımmmmmm çok tatlı maşallah
efferemmmŞenizgünaydın kızlar nasılsınız benim biraz işlerim var bitince yazarım adet yerini bulsun ilk günaydın benden yeni topiğimizdeeee
inşallahhhhgünaydıııııın kızlar, valla sinem geleneği bozmadığın iyi oldu,kendimizi yabancı hissetmeyelim.kaydirigubbakcemile5
emelcim o nasıl bir duruş, nasıl uyuyuş, nasıl bir sevimlilik, MAŞALLAH KIRKBİR KERE hem de:) oğluşun topiğin maskotu oldu ilk giriş sayfasında fotosunun olmasıyla...
herkes nasıl bakalım, benim adetime 3 gün kaldı, enneeeefisfisfis ayh kızlar yaa düşünün bi bu topik uğurlu geliyormuş teker teker hamiş haberleriyle:dance::içelim:, hoooop 9 ay sonraya bebek fotolarıyla şenlenir burası:teytey::dance::dance::dance::teytey:
canım bebiş gelir inşallah ama hayırlısı,belki sorun var ve rahim filmiyle düzelicek sonra bebiş gelicek,üzme kendini sakınkızlar yaaa adet olursam bu ay, çok üzülücem valla, çünkü rahim filmi çekilecek bu ay da hamile olmazsam v e ben ondan çok korkuyorum, ayrıyetten de sadece geçen hafta çalışma aldık bu hafta vasat geçti, habire uyuduk yaaaa((
yok gülüm,yine dr.un dediğini uygula sen,bişe olmazgünaydınlar herkese.ya kızlar sabah sabah bi edepsiz soru soracam.benim koçiş sabırsız bir gece erken başladı çalışmalara halbuki dr bu geceden başlamamızı önermişti.acaba bir zararı olurmu.
dr.u dinlesene yaaa,günaşırı en iyisi bence, ölçüp saymadantamam canım ozaman doktor sana hangi günler arası dedi bana 10.günden başla 20.güne kadar günaşırı demişti ama hiç uymadım :)) ovulasyon testi aldım diye hep onu takip ettim ama buayda olmazsa artık günaşırıya döncem ilk hamileliğimdede günaşırı ile kalmıştım
geldiiimmmmŞenizayyyliinnnn aşkım nerdeesiiiinnnn. sırnaşık şey
aman hatırlatma yaaa kabus gibiydi:1shok:Selam hepinize günaydın... İnatçı Hatunlar...Çok sevindim yasaklar kalkmış..Herkes yeniden bir arada :)))
eveeeeethihoyyytAkılan kötü şeyler getirme merve cim... Belki 2 kez yumurtlamışsındır :))) Bu ay topikten hamiş çıkacak ona göre.. Kim olduğu önemli değil..Ama topik artık güzel haberlerle şenlenir umarım :)))))
gülüüüüüm hadi bi nefeste sağlıkla kucakla bebişini inşallahvalla ne sancı var kızlar ne bişey arada ağrı oluyo okadar normal doğum olcağı için bekliyoruz bakalım 12 gün kaldı ama küçük hanımın rahatı iyi içerde herhalde eğer 12 gün sona çıkmazsa sezeryan olucaz
ayşe soğanı süzmeden ılıtma,bardağa süz ocaktan alıp,sonra ılımasını bekle, soğanlar içinde beklemesin....yumurtlama olmazsa o kist oluyo ha,yahu ben de tırsıyım o zaman, gecen gitmemde geç yumurtladım, zaten koca bi çikolatam var, bir de pco eksikti)
çocuk yapıcam diye sabah sabah yaşadıklarımız:
sabah 6' da birlikte ol (ayşemin dedikleri)
saat yediye kadar sırt üstü yat (doktorun dedikleri)
7' de kalk sogan kürünü ocaga koy (saraçoğlunun dedikleri)
7.05de ocağı kapa, kür ılımaya kalsın
07.05' de yatağa gir, dereceyi koltukaltına koy (emelin dedikleri)
07.15' de kalk, dereceyi bir yere yaz
kocaya keçiboynuzu pekmezi içir, yıkan paklan, saat olsun, 07.45 aç aç işe git:roflol::roflol:
ah be bebeğim, reva mı ulem annene bunlar, gel artık
aminnn:asigim:ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH CANIM sizler içinde dua ediyorum allah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin:Saruboceq:
yok başlamadım reglin yedinci günü başlamıcakmıydım :uhm:
saraçoğlu der ki, reglin bittikten sonra en erken 7. günde başla, 15 gün bitleden adet başlarsa kesme kürü,15 güne tamamla. ben yanlışlıkla adet bittiğinin 2.günü başladım ama devam ettim yine de.....şebo benim bildiğim regl bittikten en erken 7 gün sonra.
maşallah çıtırımaaaacanım bilmez miyim soruyorum işte ayrıntı olsun kim biliri neler düşünüyorsunuz neler düşlüyorsunuz allah sağlık sıhhat mutluluk huzur versin uzun uzun ömürler versin selenime biliyosun ben isim annesi sayılırım
eyvallah canım benim o senin gözlerinin güzelliği idare ediyoz işte o resim iki yıl öncesinin resmi her geçen gün hızlı yaşlanıyoruz otuzbeşi devirdikten sonra
net rüyadan ne anlar hayra yor hayır olsunkızlar ya akşam bi rüya gördüm interntten tabirine baktım.hayal kırıklığı diyo yaa sinir oldum moralim bozuldu.
şok şekeeeeeer:asigim:
araziden geldimmm:roflol:kızlar aylin sinem yok ortalıkta, sinem sabah bi günaydın demiş kaçmış da aylinden hiç haber yok, arazi oldu bizim kız:)))
valla ya eskiden de mi böyleydi de ben görmüyodum, nereye baksam hamiş:1shok: sanatçılar bileeöyle özeniyorum ki hamile kıyafetlerine sormaa gitsinn etraftada dolu hamile kıyafeti :çok üzgünüm: alırız kız bizde elbett göbeğim şişsinn kocaman olsunn istiyorummsırnaşık şey
aminnnhiçççççççkaydirigubbakcemile312.15 gibi kalktım yatağı toplayıp kahvaltımı yaptım gelip topiği okudumm sonacıma yazdımm parmacıklarım yoruldu accukkkkhamişlik yorgunluğu kızz ne olsunnn:roflol::roflol:darısı sizin başınıza inşallahhhhh:Saruboceq:
havada kapalı bişicik yapasım yok ya ne diyem keyfim yok pekk:1no2:
hadi yaaa,ben de severim kahveyiiisana en iyi kahve iyi gelir ama bebek çalışması yapanlara önermiyorlar yumoşlar büyümüyormuş o zaman o yüzden en iyisi uyumak işyerinde olduğun için o da olmaz en iyisi müzik dinle kız açılırsın
hoşgeldiiiinmerhaba kızlar.aranıza katılabılırmyım? a.s.
nereyeeeeesenağlamaAylİnİm yaa aferİn sana ben gİdİyom sen geldİn.
pişt nerdesiniz:uhm:
hoşbuldukkaydirigubbakcemile3 evet dr.a yarın gidicem canım inşallah...ben burdayım aylinim hoşgeldin nasılsın dr yarın mı gitcen sonuçlar için
ben uyudum valla bugün. ama iyi gelmedi galiba başım ağrıyooooomirmirmirmirorda burda şurdaaa dönenip duruyoz işteeeeeeeekaydirigubbakcemile2
sen nerelerdesin bakimmmmm
geçmiş olsun aylincim benimde başım ağrıyor bugün reglim başlamadan önce vebitiminde kronik oluyor
sağol canımmMerhaba kızlar baya kaynatmışınız yaw
Hoşgeldin gönülcüm inşallah site sanada uğurlu gelir hamiş kalırsın
aylincim razişim geçmiş olsun bende de migren ağrısı oluyo arada çok fena oluyorum
sağolasın bitanem inşallah hayırlı haberle gelirsin güzelim sonra çalışırsınızsana da geçmiş olsun, yarın sebebini anlıcaz bakalım,inşallah önemli dıildir
Merhaba kızlar baya kaynatmışınız yaw
Hoşgeldin gönülcüm inşallah site sanada uğurlu gelir hamiş kalırsın
aylincim razişim geçmiş olsun bende de migren ağrısı oluyo arada çok fena oluyorum
sağolasın bitanem inşallah hayırlı haberle gelirsin güzelim sonra çalışırsınız
ya evet asiyem çok fena hormonel değişimleri hemen anlıyo:jeyyar: körolasıca neysem bir ağrı kesici içip uyumak yeterlide uyuyabilmek kolay deil ama başaracaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?