hoşbuldukkaydirigubbakcemile3 evet dr.a yarın gidicem canım inşallah...
ben uyudum valla bugün. ama iyi gelmedi galiba başım ağrıyooooomirmirmirmir
amma ben hep uyuyommmm ne var bundaa12 den aşağısı kurtarmıyo pekkkkaydirigubbakcemile3hamişlikten diceniz şimdi dimiiiii yok be ben hep aynııı hele de kışın yataktan çıkasım olmaz erken kalkacamda ne olacak ammannnnn da son 3 ayım kaldı keyfini sürem dimii sonra zor bulacam uykuyuuuuu-tatlicadiarzu-
geçmiş olsun bu aradaaa razişim sanada geçmiş olsunnnn
kızlar yazdım site gitti bende yaa neyse gelmişş ama bu arada razişim gitmişşş güle güleee yarın görüşmek üzere canımmm:1hug:
çıkar tabi tadını güzel hamiş:CüvCüv:hihoyyyt
ya ayşem bi resmini koy da göbüşünün gözümüz gönlümüz açılsın kızzz:asigim:
Merhaba kızlar baya kaynatmışınız yaw
Hoşgeldin gönülcüm inşallah site sanada uğurlu gelir hamiş kalırsın
aylincim razişim geçmiş olsun bende de migren ağrısı oluyo arada çok fena oluyorum
canım koyacamda bi çekilsemm bende de sadece buluşmalarda çekilenler var daha siftah yapmadık bide kıyafet alayım öyle çekilirim diyorum bakalım inşallah en kısa zamanda koyacammmmm:CüvCüv:
amin:dance:inşallah hepımız en kısa zamanda bebişlerimize kavusuruzz...
Kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinzi iyi akşamlar
darısı başımızaa:asigim:
ayşeeeeem o ne güzel göbüş ööle, aman da yerim ben sizi, maşallah, büyümüş kız bayağı bi:1hug:
dairede elektrikler gidince düdük gibin kaldım, çarşı pazar gezdim anca bu saate geldim eve ama herkes gitmiş.
neyse sigara konusuna değinilmiş, benim eşim çıkmaya başladığımız aralar babasını kaybetmişti, günde 3 paket içiyodu, sonra birlikte daha uzun ömür dedi, günde 1-2 taneye düşürdü, bi nişanlandık pakete başladı, evlendik artık hiç bırakmaz:roflol::roflol: aman ben de bir kahve keyfi arada akşam yemeklerinden sonra, arada biranın yanında severim, içerim tek tük sigara, ama kokusu çekilmiyo, evde de içilmiyo zaten,balkonda titreye titreye içiyo canım sivas ayazında:roflol:
gönül gelmiş, hoşgelmiş aramıza, ben ayşe, ama oklavalı olan deil cetrefilli olan
aylinle bugün görüşemedik
hepinizi öptüm kızlar iyi akşamlaaar
sağolasın ayşem şimdiçok iyiyim artık:sm_cool:amma ben hep uyuyommmm ne var bundaa12 den aşağısı kurtarmıyo pekkkkaydirigubbakcemile3hamişlikten diceniz şimdi dimiiiii yok be ben hep aynııı hele de kışın yataktan çıkasım olmaz erken kalkacamda ne olacak ammannnnn da son 3 ayım kaldı keyfini sürem dimii sonra zor bulacam uykuyuuuuu-tatlicadiarzu-
geçmiş olsun bu aradaaa razişim sanada geçmiş olsunnnn
kızlar yazdım site gitti bende yaa neyse gelmişş ama bu arada razişim gitmişşş güle güleee yarın görüşmek üzere canımmm:1hug:
maşallah
günaydın canlarım hepiniz iyisiniz benim kocada sigarayı bırakacaktı sözde kaldı hepsi bizi kandırıp kandırıp evlenmişler yaaaa bunlar aynı numara hep
ben iyiyim kocamın ilk pasoportu kaybolmuştu arap konsolosluğu ilkini istiyo sorun var belki gitmez kocamn allahtan hayırlısını diliyorum her zaman
gönül hoşgeldin aramızaaa kızlar bu ay patlama yaşayacak topik bir sürü hamişimiz olacak inş. öpüyorum hepinizi görüşmek dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?