kızlar ilk kez kızım güldüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
yaşasın yaşasın oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykaydirigubbakcemile2 alkisalkisalkis hihoyyyt sositososito :lepi: :sm_cool:
hoşbulduk canımmm iyi inşallahhhhhhh gezinip duruyo şimdii göbişim şekilden şekile giriyoooookaydirigubbakcemile3
oy maşallah bebeciklereekızlar kahvaltı yapıcam...kuzey acıktı tepinip duruyo...
ben de eve hemen bi internet edinirim inşallah,ah hayırlısıyla gelsin bi o günler:dance:inşallah kızlar sizinde bebişler olunca burayı aksatmak yok ona göre haaaaaa
di mi kısvereliniortakgünaydınnn aylincimmmm... insallah yeterki gelsinn bebişler aksatmayızzzzzzzz.ozaman topiğin başlığını inatla anne olduk diye çeviririz..zemuszemus
sağol aylincim iyiyim dün amcamın kızını aradım menegon iğne onların bi tanıdığında çokmuş bana bedavaya vereceğini söledi. Bide çatlatma iğjnesi de varmış onu da alacağım sevinçliyim. Doktorum rapor yazmadığı için parayla alacaktım menegon iğne 125 tl. Şükürki tanıdıklardan buldum doktordan bana fayda yok.Süt çiyorum çörekotu karışımı yiyorum yumoşlar büyüsün diye
kızlar microsoft.com sayfası açılıyor mu bi deneyip söyleyebilir misiniz??
canım açıldı bende opuyorumnanaktan
sağolun güzeller, benim pcde sorun o zaman, virüs mü girdi yabenneyaptımki neysebendede açılıyo aylin
hoşgeldin gülüm, çok geçmiş olsun, annenin sonucu çok iyi çıkar inşallah.. neden çekiliyo? kansızlık falan var da nedenini mi araştırıyolar?günaydın canlarım ciğerlerim nasılsınız ben evdeyim.dün işten izin aldım annem bağırsak filmi çekinecek yanında gidicem.dualarınızı bekliyorum.seher maşallah kızına.dilerim rabbim ona huzur verirde hep böyle güldüğünü görürsün.bu arada ben hala kirlenmedim :roflol:
sağolun güzeller, benim pcde sorun o zaman, virüs mü girdi yabenneyaptımki neyse
hoşgeldin gülüm, çok geçmiş olsun, annenin sonucu çok iyi çıkar inşallah.. neden çekiliyo? kansızlık falan var da nedenini mi araştırıyolar?
asiş sağol.mervem kirlenecem o bi kesinde çünkü sancılarım aynı geçen ayki gibi ara ara girip çıkıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?