slm asiş aylin gülsüm merviş beyza raziş
gülsüm adet oldun mu
geçmiş olsun, benim de akrabamda aynısı oldu da ordan biliyorum, çabucak iyi olur inşallahsağol aylinim inşallah.evet kansızlıkta var bide hemoroid de varmı yokmu onada bakıcaklar annemin dediğine göre
gülüm ne raporu? kullanılmasını men etmek mi istoyon yoksa geçerliliği/yeterliği mi yok resmi evrak için?aylin kız sen avukatsın bana bi cümle söylesene yazayım rapora.şimdi ben bir rapor hazırladımda bu raporun resmi evraklarda kullanılmayacağını ve geçerli olmayacağını belirtcem şööle afilli bir cümle alsam:)))
selam sinemmslm asiş aylin gülsüm merviş beyza raziş
gülsüm adet oldun mu
canım çok sevindim,hadi gözün aydın, bu başarını bebek çalışmalarında da gösterirsin inşallahyerimsenibenslm kk'nın güzelleriii
ben biraz geciktim
mervecim sınavımı sormuşsun bana iyi geçmemiş gibi geliyordu ama iyi geçmiş :)) çalıştığım 3 dersin cevaplarını yazmıştım sınvda (gizli gizli yasak da) bugün cevap anahtarı aöf nin sitesinde verildi bende ordan kontrol ettim çok şükür çalıştığım 3 dersten geçtim diğerleri de Allah kerim artık sonuçlar açıklansında bütte çalışırım artık :) sırada var bebek
canım inşallah bi sorun çıkmıcak, kansızlık için ilaç verirler, şunlara dikkat et derler, iyileşir annecin Allahın izniyleinşallah aylin ya. bende şuan annem önceki akşamdan beri yemek yemiyo yasak.bugünde 1 bucukta çekenicek filmi.
biz karnımızı doyurduk reçelimizi kaynattık...biraz işim var ama size bi bakiim dedim..hem dinleneyim biraz...yaşlı teyzeler gibi oldum..ahlaya vahlaya yürüyom artık bel ağrısından :)))
gülsümcüm annene şimdiden geçmişler olsun benimde kayınpederim yarın kolonoskopi olacak...kan kaçağı var vücudunda...onu araştırıyolar neden diye...
sehere hakikatten alkışşşş...kolik kuzu selen bile bizden ayıramadı valla...
herkese selamlar kızlar....iyisiniz okuduğum kadarıyla...allah bozmasın şekerler...
canım bir belge hazırlayıp bunun mahkemede kullanımını men edemezsin, mahkemeler herkes üzerinde yetkilidir. belli mesleklerin ayrıcalıkları vardır, psikolog/psikiyatrist, avukat vs. gibi ama senin anlattığın belgeye böyle bir ayrıcalık tanınmıyo..cnm ya personel üzerinde yapılan bir ölçüm raporu. firmada bi işçi ölmüş ve bizim raporumuzu mahkemede falan kullanmasınlar diye.
biz karnımızı doyurduk reçelimizi kaynattık...biraz işim var ama size bi bakiim dedim..hem dinleneyim biraz...yaşlı teyzeler gibi oldum..ahlaya vahlaya yürüyom artık bel ağrısından :)))
gülsümcüm annene şimdiden geçmişler olsun benimde kayınpederim yarın kolonoskopi olacak...kan kaçağı var vücudunda...onu araştırıyolar neden diye...
sehere hakikatten alkışşşş...kolik kuzu selen bile bizden ayıramadı valla...
herkese selamlar kızlar....iyisiniz okuduğum kadarıyla...allah bozmasın şekerler...
ah kuzuumm benim kız reçel diye diye canımı çektirtcen he hiçte sevmem opuyorumnanaktan ama hamilelikte çorba meraklısı oldum normalde çorba sevmem değişiyor herşey. ay heyecan yaptım merveeeeeeee sanada 8 hafta kalmışşşşşşşş sayıyorum normal mi yapıcan?
hoşgeldin güzel h a m i şopuyorumnanaktan
gülsümcüm allah annene acil şifalar versin canım
beyzacım sınavının iyi gecmesine sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?