Gunaydın kızlar nasılsınız bakım mervem ne reÇelı yaptın
canlarım benim sizlerinde katkıları var tabi ki o kadar dua ettiniz rabbim de kabul etti
sıra bebiş duasında herkez dua etsiiin bakalım bebek bebek bebek ama hayırlı sağlıklı bebek inş
beyza merve2 seher sağolun kızlar.
günaydın canım...çile reçeli...en çok bunu seviyo eşim...tabi ben de...zaten bizde yenen reçel başka evde yeniyo mu çok meraktayım... Kaydirigubbakcemile3
hoşgeldiinopuyorumnanaktanGunaydın kızlar nasılsınız bakım mervem ne reÇelı yaptın
aminnnnopuyorumnanaktan sağlık ve hayırlısıylahoşbuldum şekerim...ben de umarım en kısa zamanda sana böyle seslenirim... :CüvCüv:
aminn, hepimize inşallahkaydirigubbakcemile5canlarım benim sizlerinde katkıları var tabi ki o kadar dua ettiniz rabbim de kabul etti
sıra bebiş duasında herkez dua etsiiin bakalım bebek bebek bebek ama hayırlı sağlıklı bebek inş
ben gecen sene 4 kğ yaptım az bırsey kaldı bende yapmam lazım buzdolbına sebze koymam lazım
mervecim benimde eşim en çok çilek reçeli sever başka olursa yemiyo çilek olursa çabuk bitiyor
isteriz isterizalkisalkisalkisyaa kızlar size göbüşümü eklicem ama beceremiyorum eklenti ekleden hata veriyooo...
kolay gelsin canım, kuzu kolay atlatır inşallahafiyt olsun kkızlar bnimkinin koliği erken tuttu bu gün biz kriz atlatma asamasındayız
hoşgeldin h a m i ş i m nasılsın ve bebişin?slm kızlaaar, nasılsınızzz? hepinizi sevgiyle kucaklıyorummmmmopuyorumnanaktan
kolay gelsin canım, kuzu kolay atlatır inşallah
hoşgeldin h a m i ş i m nasılsın ve bebişin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?