İnatla bir gün ANNE olacağım !

canlarım benim sizlerinde katkıları var tabi ki o kadar dua ettiniz rabbim de kabul etti
sıra bebiş duasında herkez dua etsiiin bakalım bebek bebek bebek ama hayırlı sağlıklı bebek inş

inşaaaaaaaaaaallllllllllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh....

beyza merve2 seher sağolun kızlar.

ne demek hayatım...annelerimiz başımızın tacı..elbet yanlarında olcaz..dualarımız onların sağlığı için...

günaydın canım...çile reçeli...en çok bunu seviyo eşim...tabi ben de...zaten bizde yenen reçel başka evde yeniyo mu çok meraktayım... Kaydirigubbakcemile3

ben gecen sene 4 kğ yaptım az bırsey kaldı bende yapmam lazım buzdolbına sebze koymam lazım

Gunaydın kızlar nasılsınız bakım mervem ne reÇelı yaptın
hoşgeldiinopuyorumnanaktan
hoşbuldum şekerim...ben de umarım en kısa zamanda sana böyle seslenirim... :CüvCüv:
aminnnnopuyorumnanaktan sağlık ve hayırlısıyla
canlarım benim sizlerinde katkıları var tabi ki o kadar dua ettiniz rabbim de kabul etti
sıra bebiş duasında herkez dua etsiiin bakalım bebek bebek bebek ama hayırlı sağlıklı bebek inş
aminn, hepimize inşallahkaydirigubbakcemile5

hoşgeldin yiğitin annesi nasılsınız bakalım sarı papatya nasıl
afiyet olsun sinemcim herkese afiyet olsun kızlar

ben gecen sene 4 kğ yaptım az bırsey kaldı bende yapmam lazım buzdolbına sebze koymam lazım

ben de geçen sene 2,5 kilodan yapmıştım ama yetmedi..bu sene 5 kilodan yaptım canım...güzel günlerde yiyelim inşallah...benim de dolaba sebze koymam lazım ama erken daha emel...sebzeler yeni çıktı daha...

mervecim benimde eşim en çok çilek reçeli sever başka olursa yemiyo çilek olursa çabuk bitiyor

aynen canım...çabucak bitiyo...ama benimki her reçeli yer...biz biraz reçel canavarıyız galiba... zemuszemus

yaa kızlar size göbüşümü eklicem ama beceremiyorum eklenti ekleden hata veriyooo...

ohh reçeller yapılıyor sebzeler dolaba konuluyor ne güzel kışlıklar yavaş yavş hazırlanıyor ne güzelzemuszemusben reçel yapmıyom:jeyyar: sağolsun annemler yapıp veriyorlar ama sebze koyarım sebze yemeklerine bayılırımcokacimcoook allah hepimize ağız tadıyla yedirmeyi nasip etsin

Selma kızlar sarı papatyanız ıyı suan karnını doyurduk altını temızledık alerjı kremlerını surduk uyuyo anasıda yok bulasık yok utu gezınıyo herıfınden ızın almaya Çalısıyo annem cuma gunu ızmıre gıdecek bende gıdıyım dıyorum bakalım ne dıyecek merve senın ev ızmırde nerde

afiyt olsun kkızlar bnimkinin koliği erken tuttu bu gün biz kriz atlatma asamasındayız

kolay gelsin canım, kuzu kolay atlatır inşallah

hoşgeldin h a m i ş i m nasılsın ve bebişin?

saolasın kuzum iyiyiz allaha şükür bi yaramazlık tok, sen nasılsın ayliniiim, ne var ne yok, sınav telaşından bi dde çevremdeki hastalardan vakit bulup girememiştim uzun zamandıra.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…