saolasın kuzum iyiyiz allaha şükür bi yaramazlık tok, sen nasılsın ayliniiim, ne var ne yok, sınav telaşından bi dde çevremdeki hastalardan vakit bulup girememiştim uzun zamandıra.s.
kızlarrrrrrrrr ben geldim doktordan şükürler olsun rabbime haftasına yetişmiş meleğim herşey yolunda ikili test için randevu aldık 15 haziran:)
rabbim sizlerede yaşatsın kızlar malum korku dolu zamanlardan sonra ultrasonda görmek çok ii geldi gözümden yaş geldi çok duygulandım...
ben geldıııımnasılsınız kızlar, accık gecmişe baktım da annişler bebişlerin fotolarını koymus kaldırmıslar, göremedim ama kırkbir kere maşallah yiğitimize de selenimize de, bir de gülsümcümün annesi rahatsız sanırım, allah sifasını versin tez zamanda atlatsın inşallah. geldim geleli rahel emeli göremedim ben hayırdır haberiniz var mı? adaşla da karşılaşmadım gerci
mervemcim (nicole olan) saol canım atlattım cok şükür, hatta dün tv izlerken ütülerimi bile yaptım da kase kırdık evin süpürülmesi lazım ona gücüm yetmez, zorlamayım kendimi dedim, bi gelen arkadasa süpürtücem artık
yaaa kızlar badegül nerelerde, iyi miymiş? bebişi kendi hiç görünmüyo o da...
sinemim, aylinim, pınarım, mervem, beyzam, asişim razşim hepimiz iyiyiz de mi?
canıııımm çok sevindim,maşallah çok şükür:lepi:kızlarrrrrrrrr ben geldim doktordan şükürler olsun rabbime haftasına yetişmiş meleğim herşey yolunda ikili test için randevu aldık 15 haziran:)
rabbim sizlerede yaşatsın kızlar malum korku dolu zamanlardan sonra ultrasonda görmek çok ii geldi gözümden yaş geldi çok duygulandım...
aminnnn, inşallah güzelim bebiz de toparladım toparlayalı eşimle hayller kurmaya başladık, şimdi evin içinde gecelikle dolasıyorum göbüşüm de accık şiş, ameliyattan doalyı, emrem diyo bu şişlik inmeden başka şişlik olcak karnında diyo... allahım bir manimiz kalmadı diye düşünüyorum, kafaya da takmazsam burdan hamile oldugumu müjdelerim size inşallah bir kaç aya, inşallah yarabbim hepimizin dualarını kabul et, boş bırakma kucaklarımızı...
canımmm hoşgeldinopuyorumnanaktan
özledik be gülüm
zorlama sakın kendini de çabucak iyileş
çoook özledik ayşecimmmmm inşallah güzel haberlerinide alıcam allahım sizlerede en kısa zamanda yaşatsınnnnnnnnnnnn...
pınarcım merve nasıl iyi misiniz?
kızlarrrrrrrrr ben geldim doktordan şükürler olsun rabbime haftasına yetişmiş meleğim herşey yolunda ikili test için randevu aldık 15 haziran:)
selam pınarcım hoşgrldin bizde sizi sevgiyle kucaklıyoruz analı kızlıopuyorumnanaktanslm kızlaaar, nasılsınızzz? hepinizi sevgiyle kucaklıyorummmmmopuyorumnanaktan
hoşgeldin ayşecim biraz daha iyi olmana çok sevindim güzelim ama kendini çok zorlama canım dikkat et allah korusun biz iyiyizzemuszemusben geldıııımnasılsınız kızlar, accık gecmişe baktım da annişler bebişlerin fotolarını koymus kaldırmıslar, göremedim ama kırkbir kere maşallah yiğitimize de selenimize de, bir de gülsümcümün annesi rahatsız sanırım, allah sifasını versin tez zamanda atlatsın inşallah. geldim geleli rahel emeli göremedim ben hayırdır haberiniz var mı? adaşla da karşılaşmadım gerci
mervemcim (nicole olan) saol canım atlattım cok şükür, hatta dün tv izlerken ütülerimi bile yaptım da kase kırdık evin süpürülmesi lazım ona gücüm yetmez, zorlamayım kendimi dedim, bi gelen arkadasa süpürtücem artık
yaaa kızlar badegül nerelerde, iyi miymiş? bebişi kendi hiç görünmüyo o da...
sinemim, aylinim, pınarım, mervem, beyzam, asişim razşim hepimiz iyiyiz de mi?
hihoyyythihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:yaşasın bu süper bir haber mervecim canım benim allahım sonuna kadar böyle güzel götürsün bitanem :1hug::CüvCüv::CüvCüvkızlarrrrrrrrr ben geldim doktordan şükürler olsun rabbime haftasına yetişmiş meleğim herşey yolunda ikili test için randevu aldık 15 haziran:)
hiiiiii canım benim ya, yerim o tatlı dillerini, inşallah hepimizin şeker,sağlıklı akıllı hayırlı bebişlerimiz olsun, kocişlerimizle büyütüp torunlarımızı da kucaklayalımm,aminnben de sizi özledim çooook hem de:) yerim sizi, canlarım yaaa o kadar şekersiniz ki hepiniz, o yüzden şeker şeker bebişleriniz olcak hepinizin, ben inanıyorum, ameliyathanede beklerken bir anda kendimi sizin isimlerinizi sayarken buldum yemin ederim:))) herşeyin sırası var, gelecek, inanın...
AFİYET OLSUN KIZLAR NASILSINIZ
ben iyiyim canlarım ayşeler aylin beyza raziş
merve güzel haberlele gelmişsin sevindim
kızlar selamm.. Ben geldim...
Ayşemmm çokkkkk geçmiş olsun canım.. daha öncede yazmıştım valla seni uınuttuğumu sanma.. Öyle bir geçsinki arkasından hemen bebiş gelsin inşallahh...
Mervemm kızının büyüdüğüne sevindim..Hadi gözün aydın.. Ne kızı deme kız olacak işte :))
Kuzeyin annesi Mervem sen nasılsın.. Şimdiden afiyet olsun reçeller..
Gülsüm cüm annene geçmiş olsun..umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.. Malum torun büyütecek :)))
Aylincim,pınarcım,Raziyecim,Sinemlerim,Beyzam,Ayşem,Şebom sizler nasılsınız..
veee Yiğit in annesi sen nasılsın?
Veee Selenın resmini yine göremedim yaaa(((( Sehercim ben bırdayken koy da kaçırmayım :)))
amanda yerim ben o minnoşu annesi demedimmi ben sana yetişecek diyeee biraz söz dinle bak yerim ben o oğlanıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?