İnatla bir gün ANNE olacağım !

ben geldıııım nasılsınız kızlar, accık gecmişe baktım da annişler bebişlerin fotolarını koymus kaldırmıslar, göremedim ama kırkbir kere maşallah yiğitimize de selenimize de, bir de gülsümcümün annesi rahatsız sanırım, allah sifasını versin tez zamanda atlatsın inşallah. geldim geleli rahel emeli göremedim ben hayırdır haberiniz var mı? adaşla da karşılaşmadım gerci

mervemcim (nicole olan) saol canım atlattım cok şükür, hatta dün tv izlerken ütülerimi bile yaptım da kase kırdık evin süpürülmesi lazım ona gücüm yetmez, zorlamayım kendimi dedim, bi gelen arkadasa süpürtücem artık

yaaa kızlar badegül nerelerde, iyi miymiş? bebişi kendi hiç görünmüyo o da...

sinemim, aylinim, pınarım, mervem, beyzam, asişim razşim hepimiz iyiyiz de mi?

kızlarrrrrrrrr ben geldim doktordan şükürler olsun rabbime haftasına yetişmiş meleğim herşey yolunda ikili test için randevu aldık 15 haziran:)

rabbim sizlerede yaşatsın kızlar malum korku dolu zamanlardan sonra ultrasonda görmek çok ii geldi gözümden yaş geldi çok duygulandım...

biz de toparladım toparlayalı eşimle hayller kurmaya başladık, şimdi evin içinde gecelikle dolasıyorum göbüşüm de accık şiş, ameliyattan doalyı, emrem diyo bu şişlik inmeden başka şişlik olcak karnında diyo... allahım bir manimiz kalmadı diye düşünüyorum, kafaya da takmazsam burdan hamile oldugumu müjdelerim size inşallah bir kaç aya, inşallah yarabbim hepimizin dualarını kabul et, boş bırakma kucaklarımızı...

hiiiih maşallah, canım benim, korkma artık sen de işte kuzun allah saglıkla vercek onu kucagına

canımmm hoşgeldinopuyorumnanaktan
özledik be gülüm
zorlama sakın kendini de çabucak iyileş

çoook özledik ayşecimmmmm inşallah güzel haberlerinide alıcam allahım sizlerede en kısa zamanda yaşatsınnnnnnnnnnnn...

pınarcım merve nasıl iyi misiniz?

canıııımm çok sevindim,maşallah çok şükür:lepi:
aminnnn, inşallah güzelim be

canımmm hoşgeldinopuyorumnanaktan
özledik be gülüm
zorlama sakın kendini de çabucak iyileş

çoook özledik ayşecimmmmm inşallah güzel haberlerinide alıcam allahım sizlerede en kısa zamanda yaşatsınnnnnnnnnnnn...

pınarcım merve nasıl iyi misiniz?

ben de sizi özledim çooook hem de:) yerim sizi, canlarım yaaa o kadar şekersiniz ki hepiniz, o yüzden şeker şeker bebişleriniz olcak hepinizin, ben inanıyorum, ameliyathanede beklerken bir anda kendimi sizin isimlerinizi sayarken buldum yemin ederim:))) herşeyin sırası var, gelecek, inanın...

ohh maşallah diyelim minik yavrumuza nasıl belli oluyormuydu iyicene :))

slm kızlaaar, nasılsınızzz? hepinizi sevgiyle kucaklıyorummmmmopuyorumnanaktan
selam pınarcım hoşgrldin bizde sizi sevgiyle kucaklıyoruz analı kızlıopuyorumnanaktan
hoşgeldin ayşecim biraz daha iyi olmana çok sevindim güzelim ama kendini çok zorlama canım dikkat et allah korusun biz iyiyizzemuszemus
hihoyyythihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:yaşasın bu süper bir haber mervecim canım benim allahım sonuna kadar böyle güzel götürsün bitanem :1hug::CüvCüv::CüvCüvpuyorumnanaktan

AFıYET OLSUN KIZLAR NASILSINIZ
ben iyiyim canlarım ayşeler aylin beyza raziş
merve güzel haberlele gelmişsin sevindim

hiiiiii canım benim ya, yerim o tatlı dillerini, inşallah hepimizin şeker,sağlıklı akıllı hayırlı bebişlerimiz olsun, kocişlerimizle büyütüp torunlarımızı da kucaklayalımm,aminn
AFİYET OLSUN KIZLAR NASILSINIZ
ben iyiyim canlarım ayşeler aylin beyza raziş
merve güzel haberlele gelmişsin sevindim

hoşgeldin canımm

ben cideyrum kızlar, az ısınayım balkonda, ev soguk malum sivas burası, azcık güneş cıkmıs kacırmayayım onu öpüyorum hepcinüzü kocaman kocaman

kızlar selamm.. Ben geldim...
Ayşemmm çokkkkk geçmiş olsun canım.. daha öncede yazmıştım valla seni uınuttuğumu sanma.. Öyle bir geçsinki arkasından hemen bebiş gelsin inşallahh...
Mervemm kızının büyüdüğüne sevindim..Hadi gözün aydın.. Ne kızı deme kız olacak işte :))
Kuzeyin annesi Mervem sen nasılsın.. Şimdiden afiyet olsun reçeller..
Gülsüm cüm annene geçmiş olsun..umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.. Malum torun büyütecek :)))
Aylincim,pınarcım,Raziyecim,Sinemlerim,Beyzam,Ayşem,Şebom sizler nasılsınız..
veee Yiğit in annesi sen nasılsın?
Veee Selenın resmini yine göremedim yaaa (((( Sehercim ben bırdayken koy da kaçırmayım :)))

adaşım çok sevindim meleğin iyiymiş çok şükür...sonuna kadar da böyle gitsin canım inşallah...
pınar hoşgeldin hayatım....adaşım nasıl keyfi yeinde mi?
ayşecim iyi olmana çok sevindim canım...bebişin de gelecek az kaldı...accık daha iyileş...
emel hayatım benim ev yeşilyurtta...ablan nerde..gelirsen görüşelim..kızların yerine bi ısırayım yiğiti...

amanda yerim ben o minnoşu annesi demedimmi ben sana yetişecek diyeee biraz söz dinle bak yerim ben o oğlanıı

canımmm....sweni çok özledim...nasılsın?

beyzacım çok olmasada azcık insan yavrusuna benzemeye başlamış:)

raziyecim şükürler olsun inşallah sizlerde mutluluktan ağlarsınız:)

emel busfr ultrasona bakarken bende kıza benzettim desem:)))))

amanda yerim ben o minnoşu annesi demedimmi ben sana yetişecek diyeee biraz söz dinle bak yerim ben o oğlanıı

bana önce kız demiştin ama avatarımdaki fotosunu gördüğünde yüzde yüz erkek kafamı keserim dedin...doğru çıktı valla...bakalım adaşımın nesi olacak..içime hep oğluş doğuyo ama bilemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…