İnatla bir gün ANNE olacağım !

Ayyy ayse bıan kendım aklıma geldım kocaman gobus ne yatabılıyon ne yuruye bılıyon ama ıÇımdede guzeldı be

ne var ne yok ben akşam çalışamadım yaa napayım artık 21.gündü kaçtıysa kaçtı dicem :)) ateşimde arttı şimdi ben regl günümü nası hesaplıcam bilemiyorum 15+14 mü? 19+14 ?

günaydın kızlaaaaar, benim adete iki gün kaldı, belirti yok, umutlanmayım diyorum ama arada belirti olmadan da yediğim oldu kırmızı kartları( bu ay hayırlısıyla olsa yaaaaaa ne kadar mutlu olurdum, ya da içimizden biri de olsa olur valla süper olur güzel haberler duymak...
ama şu da var ki adetten önce terör estirirdim şimdi gerginlik falan yok, hayırlısı diyeyim artık

ay hadi inşallahh öncelikle dualarımız seninle canımmmmmm:Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın sabah şekerleri nasılsınız bakim.
Ayşem göbüşün çok güzel kocaman olmuş yeğenimiz aman sağlığıyla da doğar inşallah.
Mervecim çok kaptırma kendini ya hiç beklemediğin anda olacak belki bebeğin belkide o kitleri kullanmana gerek kalmadan olacaktır. Ben hamileliğimde doktora gittim bana geç döllenme dedi mesela belki geç falan döllenir sıkma güzelim kendini relax nasılsa olacak de mi

ay hadi inşallahh öncelikle dualarımız seninle canımmmmmm:Saruboceq::Saruboceq:

canım benim yaaaa çok duygulanıyorum siz böyle şeyler söyleyince, insan hiç tanımadığı, görmediği, sesini bile duymadığı bir insana nasıl bu kadar açık yürekli olabilir, nasıl dualar edip iyi şeyler dileyebilir. hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız, benim de dualarım sizlerle, hepiniz ayrı ayrı o kadar güzelsiniz ki....a.s.

evet dualar regl günlerine göre sırayla.ayşe inşallah inşallah güzel haberlerini alırız.

günaydın emelcim hoşgeldin aman da aman topiğimizin annesi hemen de alınırmış ne yapıyor yiğitimiz
ayşem dualarımız seninle canım hadi bakalım yeni topiğimizde açılışı sen yap bitanem

yaaaa bilseydim bu kadar sorumluluk yükleneceğini çalışmaları daha sıkı tutardım) listeyi bulamadım benden sonra kim vardı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…