İnatla bir gün ANNE olacağım !

emel bak gene koyuyorum resmi bu sefer bak canım ama maşallh deyin haaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Maşalllahhh hayatımmm...Ama Selenin gözleri kapalı ((( Neyse rüyamdaki kadına çok benziyorsun valla :))) Sadece gözlük kısmını tutturamadım :))) Ama Selen in gözleri senın gözlerinden daha güzeldi :)))

kızlar günaydın herkese.bendeki haberleri vereyim.annemim filmi temiz çıktı çok şükür.ben regl oldum.
gülsümcüm günaydın canım gözünaydın çok şükür annenin filmi temiz çıkmış sende regl olmuşsun artık cezan kalkınca başla sıkı sıkı çalışmalara zemuszemus:CüvCüv:

günaydın emelcim hoşgeldin hayırolsun inşallah rüyan canım yoksam maviş gözlü kızın mı olcak senin de tez zamanda inşallah canım:Saruboceq:

Emelcim iyiyim canım bugün doktora gidicem akşama bakacak yumoşlara ama ben hala adetliyim ya bitmedi perşembe başladı hala devam ediyor. Elimde çoook iş var yapıyorum işte sırayla :))))

yaa yine ayaklarım şişti...3-4 gündür iyiydi...of yaa zaten ödemden dolayı 94 kilo çıktım bugün...vücudum suyu emiyo resmen...salsana napıcan o kadar suyu dimi...ay kocaman oldum yaaa (((((((((

gülsümcüm annen için çok sevindim hayatım..sen de kirlenmişsin sonunda :)) hadi bu ay hep temiz ol bundan sonra inşallah...
seher demek yarın mevlüt var...hadi kolay gelsin o zaman size...artık kocişin de bi hediyeyi haketti:))
emel bak gör senin çok güzel totoş bi kızın olacak...yakındır...
asiye inşallah dr güzel şeyler söyler canım..hayırlı sonuçlarla gel inşallah...
beyza raziye siz de onlinesınız...ne var ne yok?

yaa yine ayaklarım şişti...3-4 gündür iyiydi...of yaa zaten ödemden dolayı 94 kilo çıktım bugün...vücudum suyu emiyo resmen...salsana napıcan o kadar suyu dimi...ay kocaman oldum yaaa (((((((((

adaşım bi kilo olarak uymuyoruz senle olsun ye adaşım can boğazdan gelir hamur yeme meyve ye bol bol opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun Asiyecim.. Olsun iyice gitsin işte rahimdeki pislikler..Bebişe yer açılsın inşallahh..
Merve2 cim güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.. ınşalllahh dediğin gibi yakındır bebeğin gelmesi.)))
Teyzemmm sen nasılsın...?

iyi diyelim iyi olsun mervecim dün akşam kocişle kavga ettik ve üstelik bugün benim doğumgünüm :çok üzgünüm:sabah özür diledi ama affetmedim :mymeka:çok kırdı başka şeylere üzülüp sesini yükseltmesi gerekmezdi mafoldumbensenağlama
sehercim kolay gelsin inşallah selen kızın koliki tutmazda rahatça yaparsınız mevlüdünüzü hayırlısıyla

aaaaa raziyeeeeeeeeee iiiikiiiiiiiiii doğdunnn razişşşşşşşşşş iii kiiiiii doğdunnnnn ii ki tanıdım seniiii canımmm herşey gönlünce olsunnnn..kocişinede burdan dayakkkkkkkk..

gülsümcüm geçmiş olsn cnm ya inş bu son oluşun olur bidaha bebişş gelirrr

teşekkür ederim mervecim allah hepimize uzun ömür versin sevdiklerimizle bebişlerimizle beraber sağlıklı bir şekilde bende iiiki tanıdım sizleri canım benim

merveeeeeem cok tatlı olmussun, maşallaaah, hiç hayıflanma, kadınların en güzel hali, hamilelik ve hamişlik valla, kırk bir kere maşallah
sehercim selan bebek de 40a erdi sonunda, mevlüdünüzü allah kabule tsin canım, maşallah, umarım da rahatça gecer gününüz de işlerini yaparsın canım.

kızlar günaydın herkese.bendeki haberleri vereyim.annemim filmi temiz çıktı çok şükür.ben regl oldum.
oleeeeeey geçmiş olsun gülsümcüm annene de sana da:)

canıııım üzme kendini, gönlünü alır eşin, yeni yaşını kutla, bugün mutlu ol, gerçekten ben inanıyorum güzel bir şeyler yapacak eşin, sen de uzatma

günaydın cancişlerim, mervecim kolay gele sana işlerin yogunmuş, beyzacım senden naber? ve asişim adet oldun sanırım sonunda? sinemcik aylincik ayşecik emelcikler herkese günaydın, tabi bana göre ben yeni uyandım da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…