gülsümcüm günaydın canım gözünaydın çok şükür annenin filmi temiz çıkmış sende regl olmuşsun artık cezan kalkınca başla sıkı sıkı çalışmalara zemuszemus:CüvCüv:kızlar günaydın herkese.bendeki haberleri vereyim.annemim filmi temiz çıktı çok şükür.ben regl oldum.
günaydın emelcim hoşgeldin hayırolsun inşallah rüyan canım yoksam maviş gözlü kızın mı olcak senin de tez zamanda inşallah canım:Saruboceq:kızlar hepinizin günü aydın olsun....umarım herkes iyidir...
sinem cim rüyaların hayır olsun... O hamişler bizim topiğimizin kızları olsun inşallahh..
Bu arada bende rüyamda Seher ve Selen i gördüm :)))) Fazla hatırlamıyorum ama masmavi iki çift göz gördüm.. Dün senın resimlerini göremedim Seher cim sanırım o nedenle aklımda kaldı..Sanırım benim evdeydik.. Neyse hayırlısı olsun artık..
Bu arada Gülsüm nerde?
yaa yine ayaklarım şişti...3-4 gündür iyiydi...of yaa zaten ödemden dolayı 94 kilo çıktım bugün...vücudum suyu emiyo resmen...salsana napıcan o kadar suyu dimi...ay kocaman oldum yaaa(((((((((
merveeeeeem cok tatlı olmussun, maşallaaah, hiç hayıflanma, kadınların en güzel hali, hamilelik ve hamişlik valla, kırk bir kere maşallahgünaydın kızlar...gördünüz mü koca göbüşümü...yüzüm falan da şişti iyice...kocaman oldum :))) ben niye ekleyemedim ki acaba...neyse beyzacım eline sağlık...evet adaşım her gören kız mı diyo yaygın oldu göbeğim..ama malum kilodan oluyo...ama içinde bi oğluş var...
sehercim selan bebek de 40a erdi sonunda, mevlüdünüzü allah kabule tsin canım, maşallah, umarım da rahatça gecer gününüz de işlerini yaparsın canım.valla bu kız beni maymun etti maymun parmağında oynatıyo ( annemin deyimine göre )şimdide koltuğun üstünde sızdı kaldı cadı fön makinasının sesine yarın mevlüt var 40 çıkıyo bu gün inşallah sakin olur dua edin kızlarda temizlik yapıcaz
oleeeeeey geçmiş olsun gülsümcüm annene de sana da:)kızlar günaydın herkese.bendeki haberleri vereyim.annemim filmi temiz çıktı çok şükür.ben regl oldum.
canıııım üzme kendini, gönlünü alır eşin, yeni yaşını kutla, bugün mutlu ol, gerçekten ben inanıyorum güzel bir şeyler yapacak eşin, sen de uzatmaiyi diyelim iyi olsun mervecim dün akşam kocişle kavga ettik ve üstelik bugün benim doğumgünüm :çok üzgünüm:sabah özür diledi ama affetmedim :mymeka:çok kırdı başka şeylere üzülüp sesini yükseltmesi gerekmezdi mafoldumbensenağlama
sehercim kolay gelsin inşallah selen kızın koliki tutmazda rahatça yaparsınız mevlüdünüzü hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?