İnatla bir gün ANNE olacağım !

mutlu yıllar hayatım...bu yaşın sana bebeğini getirsin inşallah...huzur ve sağlık eksik olmasın yaşantından opuyorumnanaktan
teşekkür ederim mervecim allah razı olsun inşallah gelir bebişimde bir daha ki yıl kocişle kavgalı olsam bebişimle kutlarım :CüvCüv: allah nice güzel yılları bebişlerimizle geçirmeyi nasip etsin canlarım
sağolasın bitanem sizde iyi varsınız iyi ki sizi bulmuşum burda :1hug:aslında özür diledi ama küüçük bir sebep yüzünden bana sesini yükselttiği için affetmedim işte:dilcikar: güzel bir hediye alana kadar affetmek yok
ben diyecektim sabah birinin doğumgünüydü falan diye sonra dedim herhalde ben yanlış hatırladım mutlaka haftaları şaşırdım dedim Ayyyyy razişim iyi yaşa cnm
Şeniz canım benim temiz kalpli arkadaşım hepiniz öylesin
a
canım benim doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce kendini hiç üzme bu güzel gününde umarım eşin de değerini anlar klava:
teşekkür ederim bitanem hep birlikte mutlu olalım sevdiklerimizle inşallah ona anlatcam ben değerimi:mymeka:Çok üzgünüm çoook
myhopeeee ayşeeeeeeeee bende isterimm doğum günümde hatırlatırım ben gelince günüm:))))))))))

raziyeee aradı mı kocişin naptın
aramadı daha yazacaktımki duydu sanırım şimdi aradı ama doğumgünüm için değil biraz evvel kayınvalidem aradı hadi gelin akşam diye bana pasta yapmışta sağolsun annem aradımı ne dedin diye aramış uyuz ay bu bana hediyede almaz geçen gün ikramiyesi yatmış onun birazı senin demişti neden dedim kendine istediğini al dedi nerden çıktı demişti 2 gün sonra sen biliyon dedi ya çok kaba bu adam ya off bende istemiyom diye kızdım çok kaba olduğunu hiç romantik olmadığını sölemiştim ne zaman değişcek beni anlayacak bakalım

kızlar akşama misafirim var...poğaça yaptım şimdi...bi de üstü muhallebili kremelı bi pasta yapıcam...yeter dimi akşam çayının yanında...bebiş gezdirmeye geliyolar...ay bi tatlı oğluşları var görmeyin...

ısıralımmm... ağlarsa ağlasın... zemuszemus

hihh nasıl kıyacaksınız kiii, yapamazsınız valla hele bi dogsun da göreyim
yok ağlamıyolar valla tecrübeyle sabitopuyorumnanaktan
hem şööle accık tadına bakıcaz bee
kıyamayız dimi...koklarız biz de mis gibi...
hem koklarım hem ısırırım ben, bak şimdiden anlaşalım, oğluşunu ısırtmıcaksan benden kaçırrkaydirigubbakcemile:roflol:

razişiiiim aradı mı eşin?
aradı ama angarya bir iş için hoş bende sadece evet den başka bişi demedim sevimsiz bir şekilde :jeyyar:
oyyy marifetli hamişim benim yetmezmi hiç canım kaydirigubbakcemile5

allah hepimizden razı olsun güzel arkadaşım...kocişlere gelince benimki de dünyanın iyisidir ama gel gelelim romantik kelimesiyle hayatı boyunca rastlaşmamış kaydirigubbakcemile3 ne yapayım adamı 30 yaşından sonra değiştireyim mi? sen de olduğu gibi kabul et...seni sevdiğini düşündüğünü bilmiyo musun? ne olursa olsun canım o benim herşeyim..sen de affet gitsin bugünün hatırına...

ooof of bu erkekler yok mu... ne onlarla ne onlarsız...

ısır anam ısır...o hepimizin oğluşu...kimi kimden kaçırayım...

aradı ama angarya bir iş için hoş bende sadece evet den başka bişi demedim sevimsiz bir şekilde :jeyyar:

oyyy marifetli hamişim benim yetmezmi hiç canım kaydirigubbakcemile5

bak şimdi sen hiç sevimsiz biri değilsin canım...eminim hiç yakışmamıştır sana... :1no2:

merve2 bende Aylin den yanayım.. ısırırım haberin olsun ::)))
Aylin sağ tarafımı istersin sol mu :)))))))
Raziyecim canım ıYı Kı DOĞDUN... bebişli mutlu huzurlu sağlıklı paralı bol şanslı bir yaş dilerim sana :))))))))

myhopeeee ayşeeeeeeeee bende isterimm doğum günümde hatırlatırım ben gelince günüm:))))))))))

kız istediğin resim olsunnnnkaydirigubbakcemile3
gülsümüm hemoroid hee aman iyiki temiz çıkmış ama ihmal etmemesi çok iyiiiii bugün tvde bile bahsi geçti kabızlık diye önemsenmiyo Allah korusun kanser çıkıyomuş dağlara taşlaraafisfisfis
aylinim beğenmene sevindimmmm:1hug:
razişim aminnnn canımmma.s.
nikolüm biz kıyamayız daaaa nasıl desem kayınvaldem çok sıkıyo yaa ağlatıyo severken resmen geçen bizim zilli-ecre yeğenim yani 2 yaşında dahaa-babaanne yaa iştemiyom yapmaaa demiş anla yaniiiiiiii:roflol::roflol:
ayşemm ben yazdımmmmmmmlülülülülülülülülülülülü

oy benim tatlı h a m i ş i m mopuyorumnanaktan
sağlıkla gelsin kuzeyimiz, pamuklara sarmalar sararız biz onuuuopuyorumnanaktan

inşallah sağlıkla gelsin de...ben de kuzeyin kardeşlerini ısırırım ödeşiriz vereliniortak

canım razişim kociş için çok kaba diyosun ya bence birazda olduğu gibi kabul etmeye çalış inan bana güzelim o zaman daha çok mutlu olacaksın nasıl olsa değişmiyo benimde eşimde sevmediğim biçok yanı var ama ben 3 yıldır onu değiştiremeyeceğimi artık anladım şimdi de kabullenmeye çalışıyorum kızmıyorum artık böyle kafam daha rahat inan sende rahat olacaksın

mervem onun sevgisinden hiç şüphem yok sevmese zaten kaprislerime dayanamazdısırnaşık şey evet onu kabullenmeye çalışmakta zor o yüzden orta yolu bulmak için uğraşıyorum bazen burnu sürtünce düzeliyor geçicide olsa napalım jestler yapmasını bilmesede bu kadar kaba olsada ben onu çok seviyorum çünkü onun o kalbinin saflığını temizliğini çok seviyorum ama hemen affetmem hıh:dilcikar:

oğluşumu babannesi nasıl severdi acaba yaşasaydı...bak kadın rahmet istedi...

bak senin ki kaprisine de dayanıyo daha ne istiyosun? ben hiç kapris yapmam valla...çok nadir..eserse...hamileliğimde bile öyle uysalım ki opuyorumnanaktan

anammmmmm kiminki kaba değilkiiii ah ah biz en iyisi birbirimize çiçek yollayalım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…