tombik baçaklarını kollarını ısıralımm
ısıralımmm... ağlarsa ağlasın... zemuszemus
hihh nasıl kıyacaksınız kiii, yapamazsınız vallahele bi dogsun da göreyim
teşekkür ederim mervecim allah razı olsun inşallah gelir bebişimde bir daha ki yıl kocişle kavgalı olsam bebişimle kutlarım :CüvCüv: allah nice güzel yılları bebişlerimizle geçirmeyi nasip etsin canlarımmutlu yıllar hayatım...bu yaşın sana bebeğini getirsin inşallah...huzur ve sağlık eksik olmasın yaşantından opuyorumnanaktan
sağolasın bitanem sizde iyi varsınız iyi ki sizi bulmuşum burda :1hug:aslında özür diledi ama küüçük bir sebep yüzünden bana sesini yükselttiği için affetmedim işte:dilcikar: güzel bir hediye alana kadar affetmek yokiyiki doğmuşsun cnm benim Allah ım yeni yaşında dileklerini gerçekleştirir inşallah cnm benim üzme kendini banada eşim doğumgünümü zehir etmişti strese giriyorlar herhalde eşimiz 1 yıl yaşlandı diye kaydirigubbakcemile3
Şeniz canım benim temiz kalpli arkadaşım hepiniz öylesinben diyecektim sabah birinin doğumgünüydü falan diye sonra dedim herhalde ben yanlış hatırladım mutlaka haftaları şaşırdım dedim Ayyyyy razişim iyi yaşa cnm
teşekkür ederim bitanem hep birlikte mutlu olalım sevdiklerimizle inşallah ona anlatcam ben değerimia
canım benim doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce kendini hiç üzme bu güzel gününde umarım eşin de değerini anlarklava:
aramadı daha yazacaktımki duydu sanırım şimdi aradı ama doğumgünüm için değil biraz evvel kayınvalidem aradı hadi gelin akşam diye bana pasta yapmışta sağolsun annem aradımı ne dedin diye aramış uyuz ay bu bana hediyede almaz geçen gün ikramiyesi yatmış onun birazı senin demişti neden dedim kendine istediğini al dedi nerden çıktı demişti 2 gün sonra sen biliyon dedi ya çok kaba bu adam ya off bende istemiyom diye kızdımmyhopeeee ayşeeeeeeeee bende isterimm doğum günümde hatırlatırım ben gelince günüm:))))))))))
raziyeee aradı mı kocişin naptın
ısıralımmm... ağlarsa ağlasın... zemuszemus
yok ağlamıyolar valla tecrübeyle sabitopuyorumnanaktanhihh nasıl kıyacaksınız kiii, yapamazsınız vallahele bi dogsun da göreyim
hem koklarım hem ısırırım ben, bak şimdiden anlaşalım, oğluşunu ısırtmıcaksan benden kaçırrkaydirigubbakcemile:roflol:kıyamayız dimi...koklarız biz de mis gibi...
aradı ama angarya bir iş için hoş bende sadece evet den başka bişi demedim sevimsiz bir şekilde :jeyyar:razişiiiim aradı mı eşin?
oyyy marifetli hamişim benim yetmezmi hiç canım kaydirigubbakcemile5kızlar akşama misafirim var...poğaça yaptım şimdi...bi de üstü muhallebili kremelı bi pasta yapıcam...yeter dimi akşam çayının yanında...bebiş gezdirmeye geliyolar...ay bi tatlı oğluşları var görmeyin...
teşekkür ederim mervecim allah razı olsun inşallah gelir bebişimde bir daha ki yıl kocişle kavgalı olsam bebişimle kutlarım :CüvCüv: allah nice güzel yılları bebişlerimizle geçirmeyi nasip etsin canlarım
aramadı daha yazacaktımki duydu sanırım şimdi aradı ama doğumgünüm için değil biraz evvel kayınvalidem aradı hadi gelin akşam diye bana pasta yapmışta sağolsun annem aradımı ne dedin diye aramış uyuz ay bu bana hediyede almaz geçen gün ikramiyesi yatmış onun birazı senin demişti neden dedim kendine istediğini al dedi nerden çıktı demişti 2 gün sonra sen biliyon dedi ya çok kaba bu adam ya off bende istemiyom diye kızdımçok kaba olduğunu hiç romantik olmadığını sölemiştim ne zaman değişcek beni anlayacak bakalım
ooof of bu erkekler yok mu... ne onlarla ne onlarsız...aramadı daha yazacaktımki duydu sanırım şimdi aradı ama doğumgünüm için değil biraz evvel kayınvalidem aradı hadi gelin akşam diye bana pasta yapmışta sağolsun annem aradımı ne dedin diye aramış uyuz ay bu bana hediyede almaz geçen gün ikramiyesi yatmış onun birazı senin demişti neden dedim kendine istediğini al dedi nerden çıktı demişti 2 gün sonra sen biliyon dedi ya çok kaba bu adam ya off bende istemiyom diye kızdımçok kaba olduğunu hiç romantik olmadığını sölemiştim ne zaman değişcek beni anlayacak bakalım
yok ağlamıyolar valla tecrübeyle sabitopuyorumnanaktan
hem şööle accık tadına bakıcaz bee
hem koklarım hem ısırırım ben, bak şimdiden anlaşalım, oğluşunu ısırtmıcaksan benden kaçırrkaydirigubbakcemile:roflol:
aradı ama angarya bir iş için hoş bende sadece evet den başka bişi demedim sevimsiz bir şekilde :jeyyar:
oyyy marifetli hamişim benim yetmezmi hiç canım kaydirigubbakcemile5
oy benim tatlı h a m i ş i m mopuyorumnanaktanısır anam ısır...o hepimizin oğluşu...kimi kimden kaçırayım...
myhopeeee ayşeeeeeeeee bende isterimm doğum günümde hatırlatırım ben gelince günüm:))))))))))
merve2 bende Aylin den yanayım.. ısırırım haberin olsun ::)))
Aylin sağ tarafımı istersin sol mu :)))))))
Raziyecim canım İYİ Kİ DOĞDUN... bebişli mutlu huzurlu sağlıklı paralı bol şanslı bir yaş dilerim sana :))))))))
oy benim tatlı h a m i ş i m mopuyorumnanaktan
sağlıkla gelsin kuzeyimiz, pamuklara sarmalar sararız biz onuuuopuyorumnanaktan
mervem onun sevgisinden hiç şüphem yok sevmese zaten kaprislerime dayanamazdısırnaşık şey evet onu kabullenmeye çalışmakta zor o yüzden orta yolu bulmak için uğraşıyorum bazen burnu sürtünce düzeliyor geçicide olsa napalım jestler yapmasını bilmesede bu kadar kaba olsada ben onu çok seviyorum çünkü onun o kalbinin saflığını temizliğini çok seviyorum ama hemen affetmem hıh:dilcikar:
mervem onun sevgisinden hiç şüphem yok sevmese zaten kaprislerime dayanamazdısırnaşık şey evet onu kabullenmeye çalışmakta zor o yüzden orta yolu bulmak için uğraşıyorum bazen burnu sürtünce düzeliyor geçicide olsa napalım jestler yapmasını bilmesede bu kadar kaba olsada ben onu çok seviyorum çünkü onun o kalbinin saflığını temizliğini çok seviyorum ama hemen affetmem hıh:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?