İnatla bir gün ANNE olacağım !

sağolasın ayşecim allah razı olsun bekleyelim bakalım benim kaba kocam ne yapacak off hiç romantik değil kesin kayınvalidemlere gideriz dün akşam oraya gidelim diyordu ben gitmicem dedim ama anlamazki sebebini

slm arkadaşlar 1 hafta önce 6 haftalık bebeğimi düşürdüm ve tekrardan istiyorum sizce ne kadar beklemeliyim hemen hamile kalsam bir sorun olur mu
hoşgeldin canım,inşallah bebişlerimiz olur sağlıkla, ama sorunun cevabı hakkında bilgim yok
seherim bence de mümkün olduğunca ilaç verme, endişelendirmek istemem ama kolikli bebekte ilaç kullanınca daha ileri yaşlarda bağırsak tembelliğine neden olabiliyomuş, bağırsakları gelişince düzene girecek inşallah.. bende de annem dr.a götürünce ilaç vermiş de rahatlamışım,şimdi de çok şükür bi sıkıntım yok ama hala arada gaz sancısı çekerim, gerçi genetik bizimki
canım inşallah rahatlar,40 tan sonra belirgin rahatlıyo bebişler
kızlar günaydın herkese.bendeki haberleri vereyim.annemim filmi temiz çıktı çok şükür.ben regl oldum.
gülsümümm annene çokk sevindim canım, sen de bu ay bebişlen inşallah:CüvCüv:
İYİKİ DOĞDUNNN RAZİŞŞŞ, canım yeni yaşların sana hep mutluluk getirsin...Şeniz şu gülen yüzlerin içine bi doğumgünü pastası rica edelimmm site yöneticilerinden:icecream:
çiçek vereyim baria.s.

razişim iyi ki doğdun canım sağlıklı mutlu bebişli yıllara inş.
kızlar afiyet olsun gülsüm rahim filminin temiz çıkmasına sev,nd,m
ayşe aylin merviş nasılsınız

razişimmmmm

iyiki varsın canımmmm doğum günün kutlu olsun bu yıl tüm dileklerin gerçek olsun seneye evin daha kalabalık olsun bebişin seninle olsun inşallahhhhhhha.s.
gülsümümm annenin ne rahatsızlığı vardı kaçırdım sanırım ama filmin temiz çıkmasına çokk sevindim canımm ve bu son kart yemen olur inşallahhhhhhh:1hug:
nikolümm dikkat et canımm ama su içmeyi de ihmal etme onun su içmenle alakası yokmuş biliyorsun değil mi hele bu sıcaklarda çokça içmemiz lazım daaaa diyene bak dicem şimdi normalde 3 gün içmesem aramam şimdi zorla 2 3 bardak içiyom yeterlidir inşallahhhh:çok üzgünüm:
ve diğerleriiiii tüm geçmişi okumadım atladığım varsa affolaaaaa nasılsınız canlarımmm hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz

adaşım bi kilo olarak uymuyoruz senle olsun ye adaşım can boğazdan gelir hamur yeme meyve ye bol bol opuyorumnanaktan

evet canım bi tek kilomuz uymuyo zemuszemus yemiyorum hamur falan be adaşım..valla çok değil yediklerim bi görsen :sm_confused:

Merve2 cim güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.. İnşalllahh dediğin gibi yakındır bebeğin gelmesi.)))

ne demek canımın içi...inşallah emelim inşallah... :Saruboceq:

valla mervecim hediyeye daha müsait değil durum :)))))))))))))))

eh o zaman biraz daha sabır desene kaydirigubbakcemile3

ben yemeğe iniyorum kızlar herkese afiyet olsunnnn

sanada afiyet olsun asişcim...

mutlu yıllar hayatım...bu yaşın sana bebeğini getirsin inşallah...huzur ve sağlık eksik olmasın yaşantından opuyorumnanaktan

merveeeeeem cok tatlı olmussun, maşallaaah, hiç hayıflanma, kadınların en güzel hali, hamilelik ve hamişlik valla, kırk bir kere maşallah

canısın ayşecim..inşallah sende benim kadar kocaman olursun en kısa zamanda :CüvCüv:

merveler sağolun kızlar.

rica ederim gülüm...

kızlar selammopuyorumnanaktan

sanada selam aylin teyzesi kuzeyimden.... Şeniz

iyiki doğmuşsun cnm benim Allah ım yeni yaşında dileklerini gerçekleştirir inşallah cnm benim üzme kendini banada eşim doğumgünümü zehir etmişti strese giriyorlar herhalde eşimiz 1 yıl yaşlandı diye kaydirigubbakcemile3

ben diyecektim sabah birinin doğumgünüydü falan diye sonra dedim herhalde ben yanlış hatırladım mutlaka haftaları şaşırdım dedim Ayyyyy razişim iyi yaşa cnm

yaa yine ayaklarım şişti...3-4 gündür iyiydi...of yaa zaten ödemden dolayı 94 kilo çıktım bugün...vücudum suyu emiyo resmen...salsana napıcan o kadar suyu dimi...ay kocaman oldum yaaa (((((((((

ah canım benim güzell anne boşver yaa emin ol verirsin kiloları bebeto sağlıklı olsunda hiç kafaya takma canım benim

canım benim doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce kendini hiç üzme bu güzel gününde umarım eşin de değerini anlar klava:

gülsümcüm anneye de çook geçmiş olsun sonuçları iyi çıkmış şükür

iyiyiz sinemcim sende ne var ne yok..kociş ne zaman geliyo..

ayşecim 2-3 bardak kesermi beni..ben nerdeyse günde 4 litre su içiyorum...devamlı küçük pet şişe elimde..yapışık ikiz gibiyiz kaydirigubbakcemile3 neden oluyo anlamadım...idrar tahlili isticem bakalım albumine falan bakılsın...

ay asiye hiç güleceğim yoktu..allah iyiliğini versin emi kaydirigubbakcemile3

ah canım benim güzell anne boşver yaa emin ol verirsin kiloları bebeto sağlıklı olsunda hiç kafaya takma canım benim

takmıyorum beyzacım..yeterki oğlumu sağlıkla alayım kucağıma... ama siz de benim gibi kocaman olun en kısa zamanda... :dance:

sağol sinemim, sen de iyisin inşallah
hiiiii ne güzel resim ayşee
sanada selam aylin teyzesi kuzeyimden.... Şeniz
yerim ben kuzey beyiopuyorumnanaktan

canım benim çok sağolasın allah razı olsun allah nice güzel yılları göstersin hepimizeopuyorumnanaktan
teşekkür ederim sinemcim inşallah bir daha ki yaşımızda bebişlermiz yanımızda olur allahımın izniyle :CüvCüv:
razişimmmmm

iyiki varsın canımmmm doğum günün kutlu olsun bu yıl tüm dileklerin gerçek olsun seneye evin daha kalabalık olsun bebişin seninle olsun inşallahhhhhhha.s.
teşekkür ederim ayşecim allah razı olsun inşallah herkes yani yaşında yüklü olur yada bebişi kucağında olur rabbim dualarımızı kabul etsin senin alperende sağlıkla kucağına gelsin canıma.s.

myhopeeee ayşeeeeeeeee bende isterimm doğum günümde hatırlatırım ben gelince günüm:))))))))))

raziyeee aradı mı kocişin naptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…