hoşgeldin canım,inşallah bebişlerimiz olur sağlıkla, ama sorunun cevabı hakkında bilgim yokslm arkadaşlar 1 hafta önce 6 haftalık bebeğimi düşürdüm ve tekrardan istiyorum sizce ne kadar beklemeliyim hemen hamile kalsam bir sorun olur mu
seherim bence de mümkün olduğunca ilaç verme, endişelendirmek istemem ama kolikli bebekte ilaç kullanınca daha ileri yaşlarda bağırsak tembelliğine neden olabiliyomuş, bağırsakları gelişince düzene girecek inşallah.. bende de annem dr.a götürünce ilaç vermiş de rahatlamışım,şimdi de çok şükür bi sıkıntım yok ama hala arada gaz sancısı çekerim, gerçi genetik bizimkivalla akşam 8 e kadar pış pış ladım arabayla gezdirdim bi o zaman uyudu zaten 2 saat sonra gene issyan gene isyan ilaçta verme taraftarı değilim valla zor geçiyo günlr doktor damla verdiydi bitkisel melila diye önce kendim içtim akşam bakam etkisi ne diye uyuşturuyomu falan valla uyuşturmadı yorgunluğumuda aldı yanlız damlayı 10 da içtim 11 di bi yattım sonra yattım sabah 7.30 a kadar uyudum dinlenmişim bu arada sellenede annem baktı tabi ben 7 damla içtim doktro selene 2 damla dedi ne manyaksın diceniz ama ilaçları önce kendimde test ediyorum napayım
canım inşallah rahatlar,40 tan sonra belirgin rahatlıyo bebişlervalla bu kız beni maymun etti maymun parmağında oynatıyo ( annemin deyimine göre )şimdide koltuğun üstünde sızdı kaldı cadı fön makinasının sesine yarın mevlüt var 40 çıkıyo bu gün inşallah sakin olur dua edin kızlarda temizlik yapıcaz
gülsümümm annene çokk sevindim canım, sen de bu ay bebişlen inşallah:CüvCüv:kızlar günaydın herkese.bendeki haberleri vereyim.annemim filmi temiz çıktı çok şükür.ben regl oldum.
İYİKİ DOĞDUNNN RAZİŞŞŞ, canım yeni yaşların sana hep mutluluk getirsin...Şeniz şu gülen yüzlerin içine bi doğumgünü pastası rica edelimmm site yöneticilerinden:icecream:iyi diyelim iyi olsun mervecim dün akşam kocişle kavga ettik ve üstelik bugün benim doğumgünüm :çok üzgünüm:sabah özür diledi ama affetmedim :mymeka:çok kırdı başka şeylere üzülüp sesini yükseltmesi gerekmezdi mafoldumbensenağlama
sehercim kolay gelsin inşallah selen kızın koliki tutmazda rahatça yaparsınız mevlüdünüzü hayırlısıyla
adaşım bi kilo olarak uymuyoruz senle olsun ye adaşım can boğazdan gelir hamur yeme meyve ye bol bol opuyorumnanaktan
Merve2 cim güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.. İnşalllahh dediğin gibi yakındır bebeğin gelmesi.)))
valla mervecim hediyeye daha müsait değil durum :)))))))))))))))
ben yemeğe iniyorum kızlar herkese afiyet olsunnnn
iyi diyelim iyi olsun mervecim dün akşam kocişle kavga ettik ve üstelik bugün benim doğumgünüm :çok üzgünüm:sabah özür diledi ama affetmedim :mymeka:çok kırdı başka şeylere üzülüp sesini yükseltmesi gerekmezdi mafoldumbensenağlama
merveeeeeem cok tatlı olmussun, maşallaaah, hiç hayıflanma, kadınların en güzel hali, hamilelik ve hamişlik valla, kırk bir kere maşallah
merveler sağolun kızlar.
kızlar selammopuyorumnanaktan
yaa yine ayaklarım şişti...3-4 gündür iyiydi...of yaa zaten ödemden dolayı 94 kilo çıktım bugün...vücudum suyu emiyo resmen...salsana napıcan o kadar suyu dimi...ay kocaman oldum yaaa(((((((((
iyi diyelim iyi olsun mervecim dün akşam kocişle kavga ettik ve üstelik bugün benim doğumgünüm :çok üzgünüm:sabah özür diledi ama affetmedim :mymeka:çok kırdı başka şeylere üzülüp sesini yükseltmesi gerekmezdi mafoldumbensenağlama
sehercim kolay gelsin inşallah selen kızın koliki tutmazda rahatça yaparsınız mevlüdünüzü hayırlısıyla
razişim iyi ki doğdun canım sağlıklı mutlu bebişli yıllara inş.
kızlar afiyet olsun gülsüm rahim filminin temiz çıkmasına sev,nd,m
ayşe aylin merviş nasılsınız
razişimmmmm
iyiki varsın canımmmm doğum günün kutlu olsun bu yıl tüm dileklerin gerçek olsun seneye evin daha kalabalık olsun bebişin seninle olsun inşallahhhhhhha.s.
gülsümümm annenin ne rahatsızlığı vardı kaçırdım sanırım ama filmin temiz çıkmasına çokk sevindim canımm ve bu son kart yemen olur inşallahhhhhhh:1hug:
nikolümm dikkat et canımm ama su içmeyi de ihmal etme onun su içmenle alakası yokmuş biliyorsun değil mi hele bu sıcaklarda çokça içmemiz lazım daaaa diyene bak dicem şimdi normalde 3 gün içmesem aramam şimdi zorla 2 3 bardak içiyom yeterlidir inşallahhhh:çok üzgünüm:
ve diğerleriiiii tüm geçmişi okumadım atladığım varsa affolaaaaa nasılsınız canlarımmm hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz
ay asiye hiç güleceğim yoktu..allah iyiliğini versin emi kaydirigubbakcemile3iyiki doğmuşsun cnm benim Allah ım yeni yaşında dileklerini gerçekleştirir inşallah cnm benim üzme kendini banada eşim doğumgünümü zehir etmişti strese giriyorlar herhalde eşimiz 1 yıl yaşlandı diye kaydirigubbakcemile3
ah canım benim güzell anne boşver yaa emin ol verirsin kiloları bebeto sağlıklı olsunda hiç kafaya takma canım benim
sağol sinemim, sen de iyisin inşallahrazişim iyi ki doğdun canım sağlıklı mutlu bebişli yıllara inş.
hiiiii ne güzel resim ayşeerazişimmmmm
iyiki varsın canımmmm doğum günün kutlu olsun bu yıl tüm dileklerin gerçek olsun seneye evin daha kalabalık olsun bebişin seninle olsun inşallahhhhhhha.s.
gülsümümm annenin ne rahatsızlığı vardı kaçırdım sanırım ama filmin temiz çıkmasına çokk sevindim canımm ve bu son kart yemen olur inşallahhhhhhh:1hug:
nikolümm dikkat et canımm ama su içmeyi de ihmal etme onun su içmenle alakası yokmuş biliyorsun değil mi hele bu sıcaklarda çokça içmemiz lazım daaaa diyene bak dicem şimdi normalde 3 gün içmesem aramam şimdi zorla 2 3 bardak içiyom yeterlidir inşallahhhh:çok üzgünüm:
ve diğerleriiiii tüm geçmişi okumadım atladığım varsa affolaaaaa nasılsınız canlarımmm hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz
yerim ben kuzey beyiopuyorumnanaktansanada selam aylin teyzesi kuzeyimden.... Şeniz
canım benim çok sağolasın allah razı olsun allah nice güzel yılları göstersin hepimizeopuyorumnanaktanİYİKİ DOĞDUNNN RAZİŞŞŞ, canım yeni yaşların sana hep mutluluk getirsin...Şeniz şu gülen yüzlerin içine bi doğumgünü pastası rica edelimmm site yöneticilerinden:icecream:
çiçek vereyim baria.s.
teşekkür ederim sinemcim inşallah bir daha ki yaşımızda bebişlermiz yanımızda olur allahımın izniyle :CüvCüv:razişim iyi ki doğdun canım sağlıklı mutlu bebişli yıllara inş.
teşekkür ederim ayşecim allah razı olsun inşallah herkes yani yaşında yüklü olur yada bebişi kucağında olur rabbim dualarımızı kabul etsin senin alperende sağlıkla kucağına gelsin canım
yerim ben kuzey beyiopuyorumnanaktan
tombik baçaklarını kollarını ısıralımmye valla aylin teyzesi.. cokacimcoook çıksın hele bi ben de ısırcam onu
tombik baçaklarını kollarını ısıralımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?