İnatla bir gün ANNE olacağım !

ben konuşmayım isterseniz :çok üzgünüm: yoksa susturamazsınız kaydirigubbakcemile3

herkes dertli desene... onlar da bizden yakınıyor mu acaba? bak çok merak ettim şimdi...benim neyimi sevmiyor olabilir ki? :uhm:

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

8 haziran ... bbaran
10 haziran ...rahel
11 haziran....cetrefilli
13 haziran... raziş
17 haziran ....zeytin1007
27 haziran.... aylint
??? ... nevgül
.............. .... asiş
.................. alabama

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
aabeyazmelek
melankolia.. 16 Ekim - Ela Merve
rasema..
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

Son düzenleme:
sağolasın kader arkadaşım allahım nice güzel yılları bebişlerimizle geçirmeyi nasip etsin inşallah
ooof of bu erkekler yok mu... ne onlarla ne onlarsız...
vereliniortakkatılıyorum aynen aylincim
ısır anam ısır...o hepimizin oğluşu...kimi kimden kaçırayım...

bak şimdi sen hiç sevimsiz biri değilsin canım...eminim hiç yakışmamıştır sana... :1no2:
yok sevimsiz değilimdir ama konuşma şeklim azucuk öleydi:jeyyar:
bak senin ki kaprisine de dayanıyo daha ne istiyosun? ben hiç kapris yapmam valla...çok nadir..eserse...hamileliğimde bile öyle uysalım ki opuyorumnanaktan
ayy hamiş olsam yandı zaten:roflol:lülülülülülü
anammmmmm kiminki kaba değilkiiii ah ah biz en iyisi birbirimize çiçek yollayalım opuyorumnanaktan
ayy herkes aynıymış sadece benimki değil yani buna biraz sevindim doğrusu acaba sadece benmiyim diyordum:smiley-cool:
ben konuşmayım isterseniz :çok üzgünüm: yoksa susturamazsınız kaydirigubbakcemile3
bugün böyle konuşuyomda yarın barışınca unutuyoz herşeyi en çok onu seviyom hiçbişey birbirine sarıldığındaki mutluluğu vermiyor:1hug:
yollayalım valla utansınlar a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
herkes dertli desene... onlar da bizden yakınıyor mu acaba? bak çok merak ettim şimdi...benim neyimi sevmiyor olabilir ki? :uhm:
ben bazen bişeyde çok üsteledimmi ne oldu memnun değilmisin diyede soruyom hoş hayır diyor her defasında :roflol: ama vardır bizimde mutlaka hatasız kul olmaz hatamla sev beni demiş orhan babamız:roflol:kaydirigubbakcemile3

kızlar ya gülsüm ben nerden çıkardım -tatlicadiarzu-o zaman neyse temiz çıkmasına sevindim canım

anammmmmmmmmmmm en yakın beyza,raziye, veee teyzemmm varr sonrada raziş bence herkes hamişşşş buay

ay inşallah mervem ben yumurtladığımı farketmedim ama sanki dün gibiydi tabi akşam çalımada olmadı ama geç m çatladı acaba benim yumoş en iyisi ovulasyon kiti almak

ben ikinci sıradayım mervem :)))) Raziye benden sonra :))))))))) Tabi sen tarih sırasına dizmediğin için :)))

ben ikinci sıradayım mervem :)))) Raziye benden sonra :))))))))) Tabi sen tarih sırasına dizmediğin için :)))
bende onu dicektim yada ateş ölçmeye başla herkeseee tavsiye ederim yanii vereliniortak
ay inşallah mervem ben yumurtladığımı farketmedim ama sanki dün gibiydi tabi akşam çalımada olmadı ama geç m çatladı acaba benim yumoş en iyisi ovulasyon kiti almak

düzelttim kız güya ama benim kafa bi dünya normaldir kaydirigubbakcemile3

ayy canım hamişim yine biraz ters yazmışsın bitanem hamişlikten güzelim
ateş ölçmeyi hergün yapamam herhalde ben ya unuturum

ayy canım hamişim yine biraz ters yazmışsın bitanem hamişlikten güzelim
ateş ölçmeyi hergün yapamam herhalde ben ya unuturum

:roflol: herhalde aldı bebe aklımı başımdan..yok be raziye alışınca varya okadar basit gelio ki unutman imkansız oluyor nerdeyse sırnaşık şey

sırnaşık şey şimdide alt üst karıştırmışsın naniknanik nyese biz anladık..
raziyecim evet ateş ölçmeyi denesene...unutmazsın hemen komodınin üstüne koy.. sabah uyanır uyanmaz görüyorsun..sonra hemen ağzına :roflol:

hiç farketmez valla her yeri oluurropuyorumnanaktan
inşallah sağlıkla gelsin de...ben de kuzeyin kardeşlerini ısırırım ödeşiriz vereliniortak
inşallahhihoyyyt
oğluşumu babannesi nasıl severdi acaba yaşasaydı...bak kadın rahmet istedi...
Allah rahmet eylesin...
anammmmmm kiminki kaba değilkiiii ah ah biz en iyisi birbirimize çiçek yollayalım opuyorumnanaktan
bak bu doğruvereliniortak
bende onu dicektim yada ateş ölçmeye başla herkeseee tavsiye ederim yanii vereliniortak

düzelttim kız güya ama benim kafa bi dünya normaldir kaydirigubbakcemile3
ya bu ateş ölçmeyi bi anlayamadım gitti:uhm:

canım sabah yataktan kalkmadan önce dil altından ölçeceksin :))) Ben 2-3 aydır yapıyorum ve gerçekten doğru sonuç veriyor :))) Ateşin düştüğü zaman bilyorsunki regli olacaksın..((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…