anammmmmm kiminki kaba değilkiiii ah ah biz en iyisi birbirimize çiçek yollayalım opuyorumnanaktan
anammmmmm kiminki kaba değilkiiii ah ah biz en iyisi birbirimize çiçek yollayalım opuyorumnanaktan
ben konuşmayım isterseniz :çok üzgünüm: yoksa susturamazsınız kaydirigubbakcemile3
ben konuşmayım isterseniz :çok üzgünüm: yoksa susturamazsınız kaydirigubbakcemile3
sağolasın kader arkadaşım allahım nice güzel yılları bebişlerimizle geçirmeyi nasip etsin inşallahmerve2 bende Aylin den yanayım.. ısırırım haberin olsun ::)))
Aylin sağ tarafımı istersin sol mu :)))))))
Raziyecim canım İYİ Kİ DOĞDUN... bebişli mutlu huzurlu sağlıklı paralı bol şanslı bir yaş dilerim sana :))))))))
vereliniortakkatılıyorum aynen aylincimooof of bu erkekler yok mu... ne onlarla ne onlarsız...
yok sevimsiz değilimdir ama konuşma şeklim azucuk öleydi:jeyyar:ısır anam ısır...o hepimizin oğluşu...kimi kimden kaçırayım...
bak şimdi sen hiç sevimsiz biri değilsin canım...eminim hiç yakışmamıştır sana... :1no2:
ayy hamiş olsam yandı zaten:roflol:lülülülülülübak senin ki kaprisine de dayanıyo daha ne istiyosun? ben hiç kapris yapmam valla...çok nadir..eserse...hamileliğimde bile öyle uysalım ki opuyorumnanaktan
ayy herkes aynıymış sadece benimki değil yani buna biraz sevindim doğrusu acaba sadece benmiyim diyordum:smiley-cool:anammmmmm kiminki kaba değilkiiii ah ah biz en iyisi birbirimize çiçek yollayalım opuyorumnanaktan
bugün böyle konuşuyomda yarın barışınca unutuyoz herşeyi en çok onu seviyom hiçbişey birbirine sarıldığındaki mutluluğu vermiyor:1hug:ben konuşmayım isterseniz :çok üzgünüm: yoksa susturamazsınız kaydirigubbakcemile3
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.yollayalım valla utansınlar a.s.
ben bazen bişeyde çok üsteledimmi ne oldu memnun değilmisin diyede soruyom hoş hayır diyor her defasında :roflol: ama vardır bizimde mutlaka hatasız kul olmaz hatamla sev beni demiş orhan babamız:roflol:kaydirigubbakcemile3herkes dertli desene... onlar da bizden yakınıyor mu acaba? bak çok merak ettim şimdi...benim neyimi sevmiyor olabilir ki? :uhm:
:dilcikar: sus kız senn kapı süsü :roflol:
bende onu dicektim yada ateş ölçmeye başla herkeseee tavsiye ederim yanii vereliniortakben ikinci sıradayım mervem :)))) Raziye benden sonra :))))))))) Tabi sen tarih sırasına dizmediğin için :)))
ay inşallah mervem ben yumurtladığımı farketmedim ama sanki dün gibiydi tabi akşam çalımada olmadı ama geç m çatladı acaba benim yumoş en iyisi ovulasyon kiti almak
ayy canım hamişim yine biraz ters yazmışsın bitanem hamişlikten güzelim
ateş ölçmeyi hergün yapamam herhalde ben ya unuturum
hiç farketmez valla her yeri oluurropuyorumnanaktanmerve2 bende Aylin den yanayım.. ısırırım haberin olsun ::)))
Aylin sağ tarafımı istersin sol mu :)))))))
Raziyecim canım İYİ Kİ DOĞDUN... bebişli mutlu huzurlu sağlıklı paralı bol şanslı bir yaş dilerim sana :))))))))
inşallahhihoyyytinşallah sağlıkla gelsin de...ben de kuzeyin kardeşlerini ısırırım ödeşiriz vereliniortak
Allah rahmet eylesin...oğluşumu babannesi nasıl severdi acaba yaşasaydı...bak kadın rahmet istedi...
bak bu doğruvereliniortakanammmmmm kiminki kaba değilkiiii ah ah biz en iyisi birbirimize çiçek yollayalım opuyorumnanaktan
ya bu ateş ölçmeyi bi anlayamadım gitti:uhm:bende onu dicektim yada ateş ölçmeye başla herkeseee tavsiye ederim yanii vereliniortak
düzelttim kız güya ama benim kafa bi dünya normaldir kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?