İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım adetinin ilk günü başlarsan daha iyi olur.. hem ateş kaçtayken regli olduğunu anlamış olursun..ama ilk günü kaçtıysada önemli değil..yumurtalar çatlayana kadar ateş sabit bir şekilde devam ediyor. birden 3-5 derecelik bir artış gösterirse şayet yumurtan çatlamış demek oluyor. veee düşmeden sabit şekilde devam ederse hamişsin.. bazen regliden 2-3 gün önce düşüyor.bazende regline 1 gün kala felan..

beeeeeennnn fesaaaaaaattttttt yanımdan bile geçmez:1closedeyes:
tebi tebinaniknanik

canım ya ellerin dert görmesin, ne güzel yazmışsın...opuyorumnanaktan
bi de çatlamadan hemen önce az bi düşer gibi oluyo di mi?

ozaman ben başlayım sabah yada akşam hangisi daha uygun acep.

sağol aylincim teşekkür ederim..:))
valla canım benım çatlamadan önce düşme olmuyor (( yükselince anlıyorumki çalışma zamanı :)))))

peki bu ay eğer regli olursam onu denicem umarım unutmam birde ovulasyon testi alıp ikisini birden yapim garanti olsun emelcim ben eşime bu ay polen yedirmeye başladım bakalım bir etkisi olacakmı ama bu ay ortasında başladık artık önümüzdeki ay etkisi varsa gösterir belkim sende kocişine yedir canım o tatlı olduğu için mırın kırın yapmıyorlar :lepi:

sağol aylincim teşekkür ederim..:))
valla canım benım çatlamadan önce düşme olmuyor (( yükselince anlıyorumki çalışma zamanı :)))))

vaaaaaaaaaooooooooooooooooo güzelmiş deneyim bu ay bakim.zaten denemediğim yöntem bırakmayacam.amuda kalkma işinide bu ay deniyorum.:roflol::roflol:

Hadi bakalım herkes ölçsün ateşini :)))
Raziyecim benım eşim onu yiyor zaten.. Yaklaşık 2 ay oldu nerdeyse..Ben hazır olarak almadım ama aktara karışım yaptırdım..hem daha uygun fiyatlı oluyor hemde içinde ne olduğunu gözünle görüyorsun...

emelcim ben aktardan almadım malesef burda aktar yok arıcılık yapanlar var bal falan satıyor arı poleni sadece küçük bir kavanoz aldım onu balla yiyor şimdilik nazilliye gidince bir aktara gidip karakovan balı arısütü bir de kırmızı ginseng alıp karıştırcam şimdilik polan yiyor

Oyyy tamam ağlama... sana da diyim :)) Sabah kalkmadan dil altından ölçeceksin.. komodinin üstüne koy.. Gözünü açar açmaz ağzına sok :)))) Başka yere değil :))) Yani koltuk altına felan :)))))))))))

anladım Raziyecim.. o daha iyi tam yerinden alıyorsun ne güzel... umarım şifa olur hepimize

umarım emelcim önce kocişlere sonrada bizim yumoşlara da bazen bende yiyorum pek açmadı ama beni düzenli yemiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…