:roflol: deliişu ateş ölçme işi nasıl oluyo ne zaman nasıl yapacam dereceyi nereme sokacam.:roflol:
:roflol: delii
aaaaa ben ne dedim asıl fesat sensin :1closedeyes:lülülülülülühiiiiiii ayliinnnn ne kadar fesatsın kimbilir neler geçirdin aklından halbuki ben tamamen iyi niyetle sordum. :roflol::roflol: yani koltuk altımamı dil altınamı.
aaaaa ben ne dedim asıl fesat sensin :1closedeyes:lülülülülülü
tebi tebinaniknanikbeeeeeennnn fesaaaaaaattttttt yanımdan bile geçmez:1closedeyes:
canım adetinin ilk günü başlarsan daha iyi olur.. hem ateş kaçtayken regli olduğunu anlamış olursun..ama ilk günü kaçtıysada önemli değil..yumurtalar çatlayana kadar ateş sabit bir şekilde devam ediyor. birden 3-5 derecelik bir artış gösterirse şayet yumurtan çatlamış demek oluyor. veee düşmeden sabit şekilde devam ederse hamişsin.. bazen regliden 2-3 gün önce düşüyor.bazende regline 1 gün kala felan..
canım adetinin ilk günü başlarsan daha iyi olur.. hem ateş kaçtayken regli olduğunu anlamış olursun..ama ilk günü kaçtıysada önemli değil..yumurtalar çatlayana kadar ateş sabit bir şekilde devam ediyor. birden 3-5 derecelik bir artış gösterirse şayet yumurtan çatlamış demek oluyor. veee düşmeden sabit şekilde devam ederse hamişsin.. bazen regliden 2-3 gün önce düşüyor.bazende regline 1 gün kala felan..
sağol aylincim teşekkür ederim..:))
valla canım benım çatlamadan önce düşme olmuyor(( yükselince anlıyorumki çalışma zamanı :)))))
Gülsümmmm sabah dedik ya... akşam olmaz
oyy kıyamam ben sana hemende alınırmış:teselli: canım emel sana hiç bağırırmı beni dinleyip dinlemiyormu diye denedi sanırımkaydirigubbakcemile3niye bağırıyosun el kadar kıza yaaa. mafoldumben bana demedin :çok üzgünüm:
oyy kıyamam ben sana hemende alınırmış:teselli: canım emel sana hiç bağırırmı beni dinleyip dinlemiyormu diye denedi sanırımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?