alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyytkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktaneveeeeettt sabah kalkar kalkmaz ölçeği ağızıma sokuyorum parantez içinde başka yerime değil parentez içinde koltuk altımaa.dinlemişmiyim anlamışmıyım :dilcikar:
eveeeeettt sabah kalkar kalkmaz ölçeği ağızıma sokuyorum parantez içinde başka yerime değil parentez içinde koltuk altımaa.dinlemişmiyim anlamışmıyım :dilcikar:
parantez içinde delii naniknanik
yok eşek arısı sokmasın lülülülülülüo diline eşşek arısı sokmasın emii::tomato:
günaydın adaşım sinem...uyuyan uykuculara da günaydın...
hayır olsun mervecim...tersi olur ayrılmazsınız bi ömür inşallah...
bende rüyamda trabzondaydım...yemyeşil heryer harika...mest oluyoz kocişle...diyorum ona benim kk dan bi arkadaşım var gülsüm onu bi göreyim..sonra arabamız uçurumların kenarından geçiyo..altı masmavi deniz...biraz ürkütücüydü o sahne...hayırdır inşallah...
günaydın adaşım sinem...uyuyan uykuculara da günaydın...
hayır olsun mervecim...tersi olur ayrılmazsınız bi ömür inşallah...
bende rüyamda trabzondaydım...yemyeşil heryer harika...mest oluyoz kocişle...diyorum ona benim kk dan bi arkadaşım var gülsüm onu bi göreyim..sonra arabamız uçurumların kenarından geçiyo..altı masmavi deniz...biraz ürkütücüydü o sahne...hayırdır inşallah...
hehe gülsüm buay hamilesin bak mervenin rüyasına girmişsin enson bende girmiştim..
aminnn mervecimm kimseyi kocişlerinden ayırmasınnnn allah
hehe gülsüm buay hamilesin bak mervenin rüyasına girmişsin enson bende girmiştim..
aminnn mervecimm kimseyi kocişlerinden ayırmasınnnn allah
hayırdır inşallah.deniz masmavi ise yani berraksa güzel bir rüya.canım keşke gelseniz ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?