İnatla bir gün ANNE olacağım !

alınırım benn zaten pcoluyum birde üstüne azar işitirsem halimi düşünün heehh düşünün bakim.

eveeeeettt sabah kalkar kalkmaz ölçeği ağızıma sokuyorum parantez içinde başka yerime değil parentez içinde koltuk altımaa.dinlemişmiyim anlamışmıyım :dilcikar:

raziş doğum günü kutlu olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5 Şeniz

günaydınnnnnn kızlarrrr. ay dün feci yorucu bir gün geçirdim denetlemede resmen anamızı ağlattılar bütün dosya ve evrakları istediler şok olduk şuan şirkette ellenmedik dosya kalmadı heryer birbirine girdi bide akşam 9a kadar burdalardı tabi mecburen bizde...eve geldiğimde malum berbatttımm..

raziye senin doğum günü nasıl geçti..

ay bide sinem senden mi etkilendim ne kocamı rüyamda yeniden askere yolluyodum diyorum sen yaptın niye itiraz etmiyorsun gitmicem diye diyorum ben napcam 6ay diyorum gidiyor :1shok:

günaydın adaşım sinem...uyuyan uykuculara da günaydın...
hayır olsun mervecim...tersi olur ayrılmazsınız bi ömür inşallah...
bende rüyamda trabzondaydım...yemyeşil heryer harika...mest oluyoz kocişle...diyorum ona benim kk dan bi arkadaşım var gülsüm onu bi göreyim..sonra arabamız uçurumların kenarından geçiyo..altı masmavi deniz...biraz ürkütücüydü o sahne...hayırdır inşallah...

hehe gülsüm buay hamilesin bak mervenin rüyasına girmişsin enson bende girmiştim..

aminnn mervecimm kimseyi kocişlerinden ayırmasınnnn allah

hayırdır inşallah.deniz masmavi ise yani berraksa güzel bir rüya.canım keşke gelseniz ya.

hehe gülsüm buay hamilesin bak mervenin rüyasına girmişsin enson bende girmiştim..

aminnn mervecimm kimseyi kocişlerinden ayırmasınnnn allah

ay hakikatten olabilir mi adaşım? eğer gülsüm bu ay hamişş olursa kendimden korkucam :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…