İnatla bir gün ANNE olacağım !

Kızlar günaydınnnnn..........
Öncelikle rüyalarınız hayır olsun.. Mervecim asker haber demektir.umarım güzel haberler duyarsın.. Merve2 cim deniz dediğin gibi temiz ve masmavi ise hayır demektir :))) Bugün akşamda beni gör bak :))))
Gülsümcüm doktor sana çok iyi haberler verir umarım..
sinem gelmiş gitmiş yine :))) Sanada günaydınnn canımmm

Günaydın kızlar baya kaynatmışsınız valla . Gününüz aydın kucağınız bebek dolsun :))))
Kızlar ben dün doktora gittim 2 yumurtam varmış 10 ar mm imiş bana aldırdığı iğnelerden birini yaptı yumoşlar büyüsün diye. Bugünde yaptırıcam yarın tekrar bakacak büyümüş mü diye ama sanırım işe yarıyo tüm gece kasıklarım sancıdı biri yırtıyormuş gibi hayırlısı bakalım .

Merve benim yeni adet tarihim 28 Haziran yapabilir misin bide bende ateş ölçeyim diyorum bende de pco var yumurta ne zaman çatlar anlarım en aından

günaydın emelcim inşallah sağolasın.

asişim ya dilerim bu ay hamiş kalırız hee.

günaydın Asiye ve Beyza....
Beyza ilk sırada sen varsın belirti var mı :))))))))))) Bende birşey yok bana sormayın..:)))

yazıma MaşaAllah BarekAllah La kuvvete illa billah diyerek başlamak istiyorum...

benimle mutluluğumu paylaşın istedim bugün kan sonucumu aldım 21 çıktı daha günüm geçmedi malum ama bu değer içimde bir yerlerle birilerinin olduğunu haber veriyor umarım bu sefer mutluluğum yarım kalmaz canım arkadaşlarım ben inandım sizde inanın ve rahat olun kafanıza takmamaya çalışın hepinizi çoook seviyorum

Gülsüm ben geçen sene Trabzon Maçkaya geldim.. Keşke seni tanısaydım o zaman görüşürdük...

ayyyyyyyyyyyyy allahım ne güzel bi haber....valla ağlıyorum beyza sevinçten...

heyttttt beee allahım sana şükürler olsun.dilerim bu sevincimiz devam eder.ayy gözlerim doldu beee.ama bu habere ağlanmaz oynanır:dance::teytey::sm_cool:sositososito

Beyzacım tebrik ederim canım hadi gözümüz aydın Allah ım inşallah sonuçların katlayarak artar ayyy sevindim haziran hamişi cnm ya hayırlı olsun laelaelaelaelae

kızlar ben hepimize sevineceğim orası tartışılmaz ama ençoookk asiş hamiş kalırsa sevinecem çünkü biz pcoyuz arkadaşım benim vereliniortak:içelim:

Beyzacım tebrik ederim canım hadi gözümüz aydın Allah ım inşallah sonuçların katlayarak artar ayyy sevindim haziran hamişi cnm ya hayırlı olsun laelaelaelaelae

canım benim inş sizin melekleriniz de gelecek ben önünüzü açıyorum bu ay sizde arkamdan gelinn

asiyecim yumoşların büyüsün inşallah çatlasın bebiş çıksın içinden..
emelim bu gecede sana randevu vereyim :)))
sen yeterki hamişş ol gülsümüm benim kendimden ödüm kopsun...
beyza valla hala inanamıyorum...hiç te söylemedin aniden olunca şok oldum..ben hamişşim kızım öyle birden söylenir mi...zaten ağlamaya yer arıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…