bakkk öyle boşlamayın heee arkamdan hemen sizi de bekliyorum :))
beyzaaaaa çok sevindim... Allahım sağlıkla büyür içinde inşallahhh...
asiyecim yumoşların büyüsün inşallah çatlasın bebiş çıksın içinden..
emelim bu gecede sana randevu vereyim :)))
sen yeterki hamişş ol gülsümüm benim kendimden ödüm kopsun...
beyza valla hala inanamıyorum...hiç te söylemedin aniden olunca şok oldum..ben hamişşim kızım öyle birden söylenir mi...zaten ağlamaya yer arıyorum..
beyza cımm sen ateş ölçüyordun galiba.. buraya koyabilirmisin tablonu bizede fikir olsun..
canım dinlenseydin ya bugün biraz evde yormasınlar taze hamişimizi doğumgünüm işte idare ederdi annemler ve babamlarla beraber geçti sıradan kocişle konuşmadım annemlerede belli etmedim kırgınlığı bana çiçek buketi almış sadece çiçekler çok güzeldi üstündeki kartada nice yıllara aşkım yazmış:1closedeyes: bana verdi teşkür ettim ama ne ben onu öptüm ne o beni öptü böyleydi gece yattık hiç konuşmadık böyle işte kötü bir doğumgünüydü aslında ama bunun hesabını soracağım emin olunÇok üzgünüm çoookgünaydınnnnnn kızlarrrr. ay dün feci yorucu bir gün geçirdim denetlemede resmen anamızı ağlattılar bütün dosya ve evrakları istediler şok olduk şuan şirkette ellenmedik dosya kalmadı heryer birbirine girdi bide akşam 9a kadar burdalardı tabi mecburen bizde...eve geldiğimde malum berbatttımm..
raziye senin doğum günü nasıl geçti..
ay bide sinem senden mi etkilendim ne kocamı rüyamda yeniden askere yolluyodum diyorum sen yaptın niye itiraz etmiyorsun gitmicem diye diyorum ben napcam 6ay diyorum gidiyor :1shok:
günaydın mervecim hayır olsun inşallah rüyan canım:Saruboceq:günaydın adaşım sinem...uyuyan uykuculara da günaydın...
hayır olsun mervecim...tersi olur ayrılmazsınız bi ömür inşallah...
bende rüyamda trabzondaydım...yemyeşil heryer harika...mest oluyoz kocişle...diyorum ona benim kk dan bi arkadaşım var gülsüm onu bi göreyim..sonra arabamız uçurumların kenarından geçiyo..altı masmavi deniz...biraz ürkütücüydü o sahne...hayırdır inşallah...
beyzacım bu çok güzel bir haber bitanem allahım inş. değerlerin ikiye katlayacak canım süpersin canım benim çok sevindik ya hihoyyythihoyyyt:dance::sm_cool::CüvCüv::CüvCüv:darısı başımıza inşallah:Saruboceq:yazıma MaşaAllah BarekAllah La kuvvete illa billah diyerek başlamak istiyorum...
benimle mutluluğumu paylaşın istedim bugün kan sonucumu aldım 21 çıktı daha günüm geçmedi malum ama bu değer içimde bir yerlerle birilerinin olduğunu haber veriyor umarım bu sefer mutluluğum yarım kalmaz canım arkadaşlarım ben inandım sizde inanın ve rahat olun kafanıza takmamaya çalışın hepinizi çoook seviyorum
benim günüm belli değil demekkk hımmm:jeyyar: bu ay tarih yazmasakmı.
sorduk ya kız okumadın mı hatta son adetini söle sora hamiişlerin arasına katayım dedim alkisalkisalkis
bak sonra beni hamişlere katmazsan burda öyle ağlarımki susturamazsınız haaaa.:1closedeyes: son adet tarihim biliyosun 2 haziran
Merve2 cim ben hamile kalayımda istersen hiç söylemem :))))) Şaka gülüm şaka vallaaa topiği inletecem ona göre..2 yıl bekledim o kadar olsun artık :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?