İnatla bir gün ANNE olacağım !

beyzaaaaa çok sevindim... Allahım sağlıkla büyür içinde inşallahhh...

inş canım benim inş bu sefer mevlam yüzümüzü güldürür inş

kızlar bu topik hamiş topiği olacak benim içimdem şuan geçenler bunlar burda hamiş olmayan kalmayacak ona göreeee

canım benimmm kıyamam ben sanaaaa duygusal annemiz bizim valla bende şoktayım dün test yaptım ikinci çizgi silik çıkınca inanamadım tabi kan verdim sabaha alırsın dediler içimde umut yoktu bu ay için ama silik çizgiyi görünce... günümde gelmemişti daha erkenden yapasım geldi belki de bebeğim anneee ben burdayım ona göre davran demek istemiştir :))

beyza cımm sen ateş ölçüyordun galiba.. buraya koyabilirmisin tablonu bizede fikir olsun..

canımmmmmmmmmmmmm beyzacımmmm maşallah barekallahhh allah seni ve meleğini korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn cnm benimm durun ben keyifle listeyi düzelteyimmmmmmmmmmmmdelikafadulden

valla emel sen sakın birden söyleme..hele sana hepten düşüp bayılırım ona göre...alıştır önce beni :)))

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

10 haziran ...rahel
11 haziran....cetrefilli
13 haziran... raziş
17 haziran ....zeytin1007
27 haziran.... aylint
28 haziran .... asiş
7 temmuz... nevgül
.................... alabama

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
aabeyazmelek
melankolia.. 16 Ekim - Ela Merve
rasema..
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...
bbaran......11 Şubat

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

Son düzenleme:
Merve2 cim ben hamile kalayımda istersen hiç söylemem :))))) Şaka gülüm şaka vallaaa topiği inletecem ona göre..2 yıl bekledim o kadar olsun artık :))))

günaydın kk nın güzel hatunları nasılsınız bakalıma.s.
canım dinlenseydin ya bugün biraz evde yormasınlar taze hamişimizi doğumgünüm işte idare ederdi annemler ve babamlarla beraber geçti sıradan kocişle konuşmadım annemlerede belli etmedim kırgınlığı bana çiçek buketi almış sadece çiçekler çok güzeldi üstündeki kartada nice yıllara aşkım yazmış:1closedeyes: bana verdi teşkür ettim ama ne ben onu öptüm ne o beni öptü böyleydi gece yattık hiç konuşmadık böyle işte kötü bir doğumgünüydü aslında ama bunun hesabını soracağım emin olunÇok üzgünüm çoook
rüyanda hayır olsun inşallah ben dün siyah üzüm görmüştüm taze tabirde mevsiminden önce görmek hastalık demekmiş dün akşam çok kötü ayaklarım ağrıdı ağrısından duramadım hayırdır inşallah hastamı olacam acabaCADIARZU
günaydın mervecim hayır olsun inşallah rüyan canım:Saruboceq:
beyzacım bu çok güzel bir haber bitanem allahım inş. değerlerin ikiye katlayacak canım süpersin canım benim çok sevindik ya hihoyyythihoyyyt:dance::sm_cool::CüvCüv::CüvCüv:darısı başımıza inşallah:Saruboceq:

Merve2 cim ben hamile kalayımda istersen hiç söylemem :))))) Şaka gülüm şaka vallaaa topiği inletecem ona göre..2 yıl bekledim o kadar olsun artık :))))

inlet valla hayatım...beraber inletcez inşallah...

raziyecim sanada günaydın hayatım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…