İnatla bir gün ANNE olacağım !

yeni hamişşş Beyzaaaa belirtilerin nelerdi... Bak bugün bizden kurtulamazsın ona göre :))))))))

ınşallahhh Merve2cim.... Dua edinde aksilik çıkmadan Temmuz ayında işlemim başlasın...vee tabi hayırlısı ile tutsun :))))

vay anasını eskidikk beee bugn 10 hafta oldum hee inşallah 38leride görürüzzz sonra pırt bebemm gelir..

beyza kocişine nasıl söledin merak ettim sengözlerimebaksanab

dün bi arkadaşa yemeğe gitmiştik eve dönerken dayanamadım (aslında bugün söylemeyi planlıyordum ama) dedim sana bi babalar günü hediyem var şimdi mi vereyim yoksa babalar gününü mü beklersin önce dedi ki babalar gününde ver bende emin misin dedim sonra bana baktı hamile misin dedi :)) bende hayır dedim nerden çıkardın sonra ne biliyim yaa babalar günü deyince içimden öyle geçti dedi bende dedimki o zaman baba oluyorsun bana baktı şöyle bi kaç saniye kal geldi :)) sonra ciddi misin dedi bende evt dedim sonra öptü beni yanağımdan tabi böyle işte mutlu olduk yani bugünde arıyo artık anne olucaksın kendine çok dikkat et diye deli yaa biz bilmiyoruz sankimm hıh

aman allahım beyza canım benim ne kadar sevindim anlatamam, aman kızlar topiğimize maşallah, bak nasıl güzel haberler sırayla geliyor, çok şükürler yarabbim:)
tebrik ederim beyzaaam allah sağlıkla sıhhatle sana bağışlasın yavrunu.. ağlıycam valla, çok yaşayın emi siz kızlar, burdan yüzümüzü güldürdünüz, hep bööle devam etsin inşallah, topikte kızlar tek tek dökülürüz inşallah, çok mutluyum, beyzam çooook:)

herkese günaydın kızlar, mervem2 rüyanı okumustum, bak gülsümü gördün beyzadan haber aldık:) hayırlısıyla içimizden herhangi birini görebilirsin benim kabulüm ayrıca gülsüm ben de pcolu olmasam da çikolata kistliyim bana da seviiin

vay anasını eskidikk beee bugn 10 hafta oldum hee inşallah 38leride görürüzzz sonra pırt bebemm gelir..
maşallah merveeem ne çabuk geçiyor zaman, 10 hafta haa tu tu tu maşallah:)
kızlar ya ben akşam yine koçişle tartıştık.
neden kavga ettiniz gülsümüm beee?
dün biz eşimle dısarı cıkıp yürüdük biraz, yeni evlendigimiz zaman bunu ben bişeye sinirlendirmiştim de telefonunu koridorda fırlatıp parcalamıstı, dedim niyeydi o kavga, ikimiz de hatırlamadık ondan sonra da daha kavga etmemişiz:)
ay ne mutlu yaaaa, ayaklarınız yere basmaz şimdi sizin ne güzel canım benim, yanımda olsam sımsıkı kucaklardım seni, sen yine ööle kabule t, çok mutlu ettin hepimizi:)

canımcım belirti namına hiçbirşey yaşamadım diyebilirim belki de daha erkendir ama sadece aç olduğumu hissediyorum delikafadulden

beyzacım sen daha adetin gelmeden test yaptın ööle mi? şimdi ben şunu anlamadım kanda 21 cıkması kesin hamilelik değil mi? sınır nedir? ve daha kac günlüktür? sen sadece hissiyatınla yaptın de mi? hayde kızlar, kk bilgilendirme servisine başarılar dilerim

canım benimya delimisin sana nasıl sevinmem.:1hug:

canım ayşemmm inş senin bebeğinde gelecek engelleri kaldırdınız Allahın izniyle bekliyorum sizide inş mutlulut deyince tuhaf duygular içindeyim eminim onun kalp atışlarını görene kadar da böyle gidicek herşeyin hayırlısı olsun diyorum veren Allah alan Allah birkez aldı belki bu sefer şu aciz kuluna acırr ve bebeğim benimle olurr hepimiz dua edelim güzel arkadaşlarım dualar kapıları açıyor ben buna eminim 100 de 100 yani her zaman Allahımızdan isteyelim

canımcım normalde geçen ay 36. gün olmuştum hatta hatırlarsanız geçen ay da kan tahlili yaptırmıştır ve sonuç 0,01 di üzülmüştüm tabi ama duayı bırakmadım tabi sizlerinde dualarıyla ve bu ay 27. günde içimden yapmak geldi bilmiyorum niye yapıyım dedim belki de 3 tane testim vardı ondan yapmışımdır :jeyyar: sonra yaptım tabi hemen çıkmıyor ya dedim hee yok zaten ondan sonra 5 dk içinde silik bi çizgi belirdi şaşırdım ne yapıcağımı bilemedim tuhaf bi duygu sonra kan aldırdım sonucu da bugün aldım 21 yani bu içerlerde bir yerlerde birilerinin olduğunu işaret ediyor ama çoook küçük sanırım 3 haftalık falan bakalım sabırla bekleyeceğim canım dualarınızı eksik etmeyin ne olur...

canım benimya delimisin sana nasıl sevinmem.:1hug:
biliyorum gülsümümm nazım geçiyo takıyorum
canım benim, merveye de hep sööledim, kötü şeyleri aklına bile getirme, o kadar güzel günler bekliyo ki bizi baş hamişlerimiz sırada, zaman dediğin su gibi geçer, senin bebişi konusurz burdan, kıdemli annelerden bilgi alırsın:) biz de senin arkandan gelir senin tecrübelerinden yararlanırız inşallah:)

valla ayşe tartıştık.benim şu pahalı ilacım yüzünden.benim iş erinde bi abi var onların eczanesi var.ben reçeteyi ona verdim ilacı araştır diye.varsa senden alıcam dedim.şimdi son gün gelmiş akşam bana diyoki niye acele ettin ben abimle daha uyguna aldırırdım abimle konuştum falan dedi.dedim ya daha ilacın adını bilmiyosun nerden biliyosun daha uyguna alacağını.yok niye benden habersiz verdin reçetei falan bana neden sormuosun.dedim senin ilgisizliğin yüzünden şimdiye kadar hangi ilacımı aldın ve/veya almama yardım ettin.öle işte

gülsümmmmmmmmm 2 haziran son adet diyosun yeni olacağım gün içinde 7 temmuz diyosunn 36.günde mi oluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…