İnatla bir gün ANNE olacağım !

beyzacımmm dualarımız seninle canım bak bende senin gibiydim ama rabbim yazınca kul değiştiremiyor iyi yazılar yazsın hepimizeee.

haklısın canım ama bir çok erkek zaten böyle, onlardan bunları düşünmeni bekleyemezsin, bir de bizim için çok önemli olan bişey onlar ikinci plana atabiliyorlar, hiiç tartışmasaydın, zaten senin dediğin olacak sonucta, ilacı dahi bilmiyosa, yine sen alacaksın, allah yardımcın olsun canım, sonucta buna da ayrı bir bütce ayırmak gerekiyor, inşallah son olur o ilacı kulanman da hamişligini duyarız canım benim sıkma canını
beyzacımmm dualarımız seninle canım bak bende senin gibiydim ama rabbim yazınca kul değiştiremiyor iyi yazılar yazsın hepimizeee.

evet beyzaaa dularımız seninle, yeter ki içini ferah tut sen

kızlar ben biraz yürüyüşe çıkıcam..ayaklarım çok şiş...yürümek iyi geliyo...gelirim gene...öptüm...

sağol ayşem benim dilerim hepimiz mutlu haberleri veririz birbirimize.valla anlamıyorum benmi onu anlamıyorum omu beni anlamıyo.:çok üzgünüm:
yaaaa ama üzülme bak geliyo klava: güzel gülsümüm arada iletişim kopuklukları olabiliyor, düzelecek

kızlar ben biraz yürüyüşe çıkıcam..ayaklarım çok şiş...yürümek iyi geliyo...gelirim gene...öptüm...
iyi yürüyüşler güzel hamişim:)

ahh canım yaaa şu stresli durumlardan uzak durmaya çalışın

benim bebiş stressizlikden geldi heralde :CüvCüv:

çünkü ben bebişin tutunmaya çalıştığı dönemlerde, yumutlama dönemlerinde kınalara gittim oynadım tepindim kafamı dağıttım düşünmedim tabi son günler yaklaşınca insan illaki düşünüyo ama yine de düşünmeye çalışalım bebişler çabuk gelsin yaramazlarrr

ben dedim ona zaten sen böle davran beni üz strese sok işin düştüğü zaman ilgi göster bekle bebek gelir.çooooooookkkkkkkkk beklersin.

ben dedim ona zaten sen böle davran beni üz strese sok işin düştüğü zaman ilgi göster bekle bebek gelir.çooooooookkkkkkkkk beklersin.
ahaha valla bizimki bekliyo yasagın kalkmasını:) bu arada kızlar ameliyattan önceki ankaraya gitmemde smear alınmıstı benden, onda enfeksiyon cıkmıs rahimden fitil kullanıyorum geceleri , anlıycanız benim şeyimle basım belada önümüzdeki pazartesi 15. gün yasak bitiyo, fitil de ama adetim geliyo, ayh emrem ölcem diyo, çok güldüm:)

kayınvalide geldi 2 gün önce geçmiş olsuna, bir sürü vıdı vıdı vıdı, annen neden gelmedi, e işini kim ögrecek, teyzen bari kalsaydı, yemeğini kim yapacak ne yiyip ne içeceksiniz vırladı bir sürü, ben de en sonunda patladım dedim yaa korkma ooluna iş yaptırmıyorum, ben her işimi yaparım annemleri ben istemedim he o kadar düşünüyosan gel sen bak dedim gülümseyerek kitliyorum tabi bunları:)) valla annemler bırakmıyodu, emre gitsin sen kal ankarada falan dediler ama, evlenince farklı oluyomus, emremin olmadıgı yerde rahat edemiyorum ben,annemin de gelmesini gerektirecek kadar agır deildim, babm yalnız kalıyo sonucta ennem gelince, ama kayınvalideye dert oldu bu:)))

süper yapmışsın kız senin kayınvalide az değil diyeceğine bir kap yemek pişirip getirse yaa aynen ya evim evim güzel evim oluyo evlenince

çok iyi demişsin lafını şakayla karışık her zaman sölee.bizim derdimiz bize yeter kimse uğraşmasın bizimle ya.evet bnde ömersiz rahat edemem ama sanırım o ediyo.:çok üzgünüm:

süper yapmışsın kız senin kayınvalide az değil diyeceğine bir kap yemek pişirip getirse yaa aynen ya evim evim güzel evim oluyo evlenince

aahakikaten bir kap yemek de getirmemişti ve emreye dedi gel beni al, megersem karpuz almıs da tasıyamazmıs, valla benim karpuzdan cok eşimin yanımda kalmasına ihtiyacım vardı ama, el gibi yaaa aman ööle olsun, vıcık vıcık aile ilişkileri sevmem ben, ayrıca var ya saolun kızlar yani tüm arkadaslarım saolsun ne kadar cok sevenim varmıs, bir tane aramayan sormayan arkadasım kalmadı, iş yerimdeki kızlar tek geldi diye amirimiz fırca kaymıs neden tek basınıza iş yapıyosunuz biz de gidecektin aysenin yanına diye, bööle yani, çok hoşuma gitti, saolsunlar:) yani ben arada kayboluyorum farkındaysanız eş dost geliyo, kayınvalide eksik kalsa da olur

çok iyi demişsin lafını şakayla karışık her zaman sölee.bizim derdimiz bize yeter kimse uğraşmasın bizimle ya.evet bnde ömersiz rahat edemem ama sanırım o ediyo.:çok üzgünüm:

delimisinnn iki gün git de gör bakalım nasıl arıyo, arada olur böyle tartısmalar, sen alttan al bu sefer de, nolcak ki, onlar bizim eşlerimiz, gurur mu yapcan boşveeer cok ciddiyim, stres yapma gülsümcüm, bak sen bi de kayınvalidenle kalıyosun, uzatma sakın küslük falan, kimseye de yansıtmayın sıkıntınızı

razişim senin sesin cıkmıyo canım iyi misin? düzelttiniz mi arayı? bak eşin ne güzel çiçekler almıs san, uzatmazsın umarım sen de:)

canım kaynanana hiç kulak asma.hatta deki ona sen gölge etme başka ihsan istemem.:roflol:

canım kaynanana hiç kulak asma.hatta deki ona sen gölge etme başka ihsan istemem.:roflol:
gerçekten de öyle, onun yüzünden yaşlılardan soğudum, tövbe yarabbim:) diyo ki gidiyim de öğüt vereyimmiş, ekşi yemeyecekmişim, ne alaka kızlar yaa, 30 kez ekşi yeme diyip durdu:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…