İnatla bir gün ANNE olacağım !

kız raziş gülsüm sormus ayol yakın diye)) beyzacım hoşgeldin günaydın canım

hastamısın raziş:roflol:gülsümüm sabah sabah ayh güldürdün valla beni, şaşkınım beniiiiima.s. hastalık demeyin şuna yahu, sağlıklı bir kadın olduğumuzu hissettiriyor başka da bir işe yaramıyor zaten adet, regl, kırmızı kart:roflol: bir de kirlenme diyen var ki ona hiç değinmeyeceğim:roflol:
günaydın şebocum

ayyy anacım iyice saçmaladım ya delikafadulden gülsüm diyecektim ayşem yazıvermişim kaydirigubbakcemile3 reglime verin son günleri ya

kirlenmee hee :roflol::roflol::roflol: e doğru ama baya bi kirleniyo insan.:roflol::roflol:

günaydın şebbom asiyem isimleri bugün yanlış telaffuz edersem kızmayın emi canlarım mirmirmirmir uyanamadım herhal:1closedeyes:

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

18nisan .... cetrefilli
19 nisan .... asiş
22 nisan ... rahel
27 nisan ... cancer
27 nisan ...zeytin1007
28 nisan ....aylint
28 nisan ... nevgül
11 mayıs...alabama
12 mayıs... raziş

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

ssensun
aslımmm
myhope
nicole78

aabeyazmelek
melankolia
rasema

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş

RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş

Hamileler muhtemel doğum tarihlerinizi bekliyorum emelyücel sende yiğitin doğum tarihini ver gülüm

slm kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim ay 10 gün kaldı adet olmaya yaaaa merveee beraber olacaz bu sefer belki 26 da da gelebilir benimki

benim buay günüm karışık olduğundan ben sağlam olsun diye 33.günü yazdım 27nisan diye geçen ay 32.günde olmuştum

günaydın kızlar biz kızımla anca uyanabildik ağır vasıta olarak
ayşe kız maşallah göbişine buyutmuşun ufaklığı benimki senin kadar şu an kimse inanmıyo doğurcağıma daha kucuk diyo
emelcim sanada günaydın yiğit nasıl
mervem razişim asiyecim emelcim şebocum çetrefilli olan ayşem ve unuttuklarım hepiinize günaydınlar mervecim bizim doğum tarihimiz nisan 27 tabi bizimki poposunu kaldırıp çıkmaya karar verirse

slm kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim ay 10 gün kaldı adet olmaya yaaaa merveee beraber olacaz bu sefer belki 26 da da gelebilir benimki

sinemcim hoşgeldin bizde iyiyiz.inşallah bu ay hepimiz için güzel olur.ister inanın ister inanmayın her namazımda dua ediyorum hepimize.

kızlar günaydın...ne var ne yok..geçmişi okuyamadım..anca hasret gideriyoz anacığımla :)))şimdi bi okuyup geliyom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…