İnatla bir gün ANNE olacağım !

akşam gene tartışacak benle biliorum ben ona 180 tle alcam ilacı ama malesef 185 e geldi.dicek hani 180 di falan deli edecek beni.ama vercem cevabımı hiç kusura bakmasın ilaç paramı ben kazanıyom dicem.

gerçekten de öyle, onun yüzünden yaşlılardan soğudum, tövbe yarabbim:) diyo ki gidiyim de öğüt vereyimmiş, ekşi yemeyecekmişim, ne alaka kızlar yaa, 30 kez ekşi yeme diyip durdu:uhm:

benim kaynanamında var öle saçma sapan inançları.köye gittiğimizde geçen tutturmuş dikenin altından geç.resmen şirk ya töbe töbe yaparmıyım onu.dedim hiç boşuna ısrar etme çok istiyosan sen geç dedim valla.

ayrıca gülsümcüm sakın haa, ben kazanıyorum falan deme, çok kırıcı olursun, de bu bizim için, çocugumuz için, o da anlayacaktır sakın araya benim kazandıgım senin kazandıgın lafları sokma aman diyim..

ayşe biliyorum bu yanlış ama zorla söyletmeye çalışıyo bunu.sanki ben keyfimden yapıyorum harcamaları.

yalan diyemem yaa.

ayşe biliyorum bu yanlış ama zorla söyletmeye çalışıyo bunu.sanki ben keyfimden yapıyorum harcamaları.

haklısın canım yalan sööleme diycemama diger yol da cok kırıcı, bi paket sigara aldım içtim say, o 5 lirayı, bilmiyorum canım, yani gercekten anlayısla karsılaması lazım ama benim babam da bööledir, işin büyügünü yapar ufak detaylar kendi dediği gibi olmayınca kavga cıkarır, kararı sen ver de ben senin yerinde olsam ööle bi laf etmektense parasız bile aldım derdim şaka bi yana, telafisi olmayan şeylere aman diyim gülsümüm

kaynanaları ayaklar altına almışınız kızlar gene...hakedene yapın valla...benimki öyle iyiydiki..ama maalesef iyiler çok yaşamıyo...inşallah yattığı yerde rahattır annem...
ayşecim yasaktan emrem ölcek demişsin yaa...valla benim kocişkom ölmediyse kimse ölmez...6 aydır tık yok :))))

ayyy siz çok yaşayın emi kızlar...:))) Güldürdünüz benii..
Kız Gülsüm ne dikeniymiş o ne işe yarayacakmış..Geçseydin kız :))))))))))
Ayşe korkma Emreye birşey olmaz.. Merve2 nin kocasına birşey olmadıktan sonra :)))))))))))))
Bu arada ben bugünden itibaren pzt kadar yokum haberiniz olsun.. Malum düğün telaşı... Bugünde erken gidecem.. Kaynanam her işe yarayacağı sırada yine hastaymış :))))))))))

dimi ama emelcim ben de öyle dedim zaten :roflol:
hadikolay gelsin sana canım..ne düğünüydü kaçırmışım ben...

Kaynımın düğünü canım..Valla hiç gitmek istemiyorum ((( Geliniz diye her işi bana yaptırıyorlar yaaa (((( Keşke hamile olsaydım yırtardım işlerden...:)))

emel bildiğin diken ya şu ormalarda olan varya oo.anacım allah korusun dikenden medet umulurmu haşa

delikafadulden:lepi:
kaydirigubbakcemile5senağlamasenağlamasositosositosositosositosositososito
:CüvCüv:a.s.
:teytey::teytey::teytey:
bilmem anlatabildimmiiiiiiiii:1hug:

Kaynımın düğünü canım..Valla hiç gitmek istemiyorum ((( Geliniz diye her işi bana yaptırıyorlar yaaa (((( Keşke hamile olsaydım yırtardım işlerden...:)))

oooo...elti geliyo desene...ee o kadar olcak canım sen büyük gelinsin...

delikafadulden:lepi:
kaydirigubbakcemile5senağlamasenağlamasositosositosositosositosositososito
:CüvCüv:a.s.
:teytey::teytey::teytey:
bilmem anlatabildimmiiiiiiiii:1hug:

ben anladım canım...sabah bizde halay çektik valla hepberaber...

selam kızlar ben geldim yemekten ben biraz kötüyüm kızlar ayaklarım yine kopacak şekilde ağrıyor arada karnım sancıyor hayırdır inşallah sanırım bademciklerimden rahatsızlancam umarım olmam ama çok kötü ağrıyormafoldumben

razişim geçmiş olsun canım yaaaa
dimi ama nikolüm bu habere halay çekilirr ya bayağıdır hamiş haberi yoktu bu çok iyi oldu geriside gelir herkeze en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
beyzammm ne kadar sevindiğimi anlatamam canımm Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıcakla hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallahhhhhhh:1hug:
veee geçici dolgum düştü kızlarrrr Allahtan ağrı yok ama bana yine dişçi yolu gözüktüüüüü:çok üzgünüm:
rahelimm düğün bu haftasonu sanırımm hayırlı olsun canımm inşallah anlaşabileceğin bir eltin olurrrr-benim 3 tane var hiçbiri kötü değil Allah için ama çok da samimi değiliz yanii amaaaa yengem bitanedir abimden çok severim desem yeri yaniiiiiiiopuyorumnanaktan-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…