akşam gene tartışacak benle biliorum ben ona 180 tle alcam ilacı ama malesef 185 e geldi.dicek hani 180 di falan deli edecek beni.ama vercem cevabımı hiç kusura bakmasın ilaç paramı ben kazanıyom dicem.
gerçekten de öyle, onun yüzünden yaşlılardan soğudum, tövbe yarabbim:) diyo ki gidiyim de öğüt vereyimmiş, ekşi yemeyecekmişim, ne alaka kızlar yaa, 30 kez ekşi yeme diyip durdu:uhm:
canım sen de 180 desen olmaz mı?
ayrıca gülsümcüm sakın haa, ben kazanıyorum falan deme, çok kırıcı olursun, de bu bizim için, çocugumuz için, o da anlayacaktır sakın araya benim kazandıgım senin kazandıgın lafları sokma aman diyim..
yalan diyemem yaa.
ayşe biliyorum bu yanlış ama zorla söyletmeye çalışıyo bunu.sanki ben keyfimden yapıyorum harcamaları.
ayyy siz çok yaşayın emi kızlar...:))) Güldürdünüz benii..
Kız Gülsüm ne dikeniymiş o ne işe yarayacakmış..Geçseydin kız :))))))))))
Ayşe korkma Emreye birşey olmaz.. Merve2 nin kocasına birşey olmadıktan sonra :)))))))))))))
Bu arada ben bugünden itibaren pzt kadar yokum haberiniz olsun.. Malum düğün telaşı... Bugünde erken gidecem.. Kaynanam her işe yarayacağı sırada yine hastaymış :))))))))))
Kaynımın düğünü canım..Valla hiç gitmek istemiyorum((( Geliniz diye her işi bana yaptırıyorlar yaaa (((( Keşke hamile olsaydım yırtardım işlerden...:)))
delikafadulden:lepi:
kaydirigubbakcemile5senağlamasenağlamasositosositosositosositosositososito
:CüvCüv: a.s.
:teytey::teytey::teytey:
bilmem anlatabildimmiiiiiiiii:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?