selam kızlar ben geldim yemekten ben biraz kötüyüm kızlar ayaklarım yine kopacak şekilde ağrıyor arada karnım sancıyor hayırdır inşallah sanırım bademciklerimden rahatsızlancam umarım olmam ama çok kötü ağrıyormafoldumben
hoşgeldin ayşem sağolsın a.s.
Hayır olsun gülsümcüm yağmur yağcak acaba ondan mı ağrıyor :roflol:
Emelcim düğünün hayırlı olsun bir ömür boyu mutluluk versin rabbim
beyzamın bu güzel haberiyle topiğimiz şenlendi darısı başlarımıza inşallah haziran inşallah uğurlu gelir :saruboceq:
:roflol::roflol::CüvCüv:hoşbulduk canlarımmmmmopuyorumnanaktan
demin yağmur yağıyordu hava serindi azcık şimdi yine bunaltmaya başladı yaaa yok anam beni şu havuzlar paklar çocuklar için satılıyo ya alacam koyacam banyoya dolduracam içiniii eh hele pazar gelsin deeee haftaya sizde beklersiniz beni burdaaa ayşe nerde banyodaaaaa:roflol::roflol::roflol:
yok gülsümcüm duymamışım ben cnm..
ayşe canımmmmmmmmm bende aynen senin düşündüğünü düşündüm benim giriş müsait oraya kocamanlarından alsamda koysammm süper olur diye malum yengeç burcuyum severim suyuu bol bol.
şimdi farkettimde benim takvim 38 haftada doğurtuyor hehe benim sezeryan istediğimi bilmiş:))hihoyyyt
sezeryanmı istiyosun.yasakkelime sezeryan istemem şahsen ya.rahim olsun vucut olsun zor topluyomuş kendini.
*****************kızlar yeni kullanacağm ilacın adı femara.bu ilacı kullanan varmı
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::roflol::roflol::CüvCüv:
bende müsait yer yokkiiii balkon halka açıkkkkkk içerde olmaz geriye bitek banyo kalıyo küvet olsa oda yeter ama malum kiracıyızz ama olsun alacam yaa koydum kafamaaa:lepi:yok gülsümcüm duymamışım ben cnm..
ayşe canımmmmmmmmm bende aynen senin düşündüğünü düşündüm benim giriş müsait oraya kocamanlarından alsamda koysammm süper olur diye malum yengeç burcuyum severim suyuu bol bol.
sana femara ile olan protokol uygulanacak ozaman
canim ben boyle bir protokolu hic kullanmadim benim rezer ve yumurta kalitemde sorun hic olmadi
bildigim kadariyla rezer sorunu olanlarda ve yumurta kalitesi az olan kisilerde bu protokol basari sagliyormus
bi yerde okumustum femara denen ilac aslinda meme kamserinde kullanilan bir ilacmis fakat yapilan arastirmalarda bu femara denen ilac yumurta kalitesinde son derece olumlu sonuclar cikarmis , yumurta kalitesine iyi gelmis bide yumurta sayisi da fazla oluyormus
yanliz bu tedaviye baslamadan onceki ay dogum kontrol hapi kullanilmasi gerekiyormus
canım başka bir forumdan bu ve kullananlar da hamiş kalmış öyle diyoo buradada topiği var ama fazla açıklayıcı değildi istersen bi bak onadaa inşallah sende de işe yarar canımm ikizleri olmuş kullanan bir arkadaşın yazmış o siteyeeee darısı senin başına inşallahhh:1hug:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bende müsait yer yokkiiii balkon halka açıkkkkkk içerde olmaz geriye bitek banyo kalıyo küvet olsa oda yeter ama malum kiracıyızz ama olsun alacam yaa koydum kafamaaa:lepi:
inşallah gülsümcüm ikizlerin bu ay göbüşüne konacak allahın izniyle bitanem
:1hug:
ayşeemm allah razı olsun.ikiz hayalim gerçek olurmu dersin.işin şakası rabbim hayırlı kılsın bu ilacı rabbim hepimize hayırlı gebelikler hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar yani ne verirse hayırlısını versin inş.
ahaha evet haksızlık etmişim size çok pardonkaynanaları ayaklar altına almışınız kızlar gene...hakedene yapın valla...benimki öyle iyiydiki..ama maalesef iyiler çok yaşamıyo...inşallah yattığı yerde rahattır annem...
ayşecim yasaktan emrem ölcek demişsin yaa...valla benim kocişkom ölmediyse kimse ölmez...6 aydır tık yok :))))
hayırlı ogurlu solun emelcim, umarım eltinle kardes gibi iyi anlaşırsınız:)ayyy siz çok yaşayın emi kızlar...:))) Güldürdünüz benii..
Kız Gülsüm ne dikeniymiş o ne işe yarayacakmış..Geçseydin kız :))))))))))
Ayşe korkma Emreye birşey olmaz.. Merve2 nin kocasına birşey olmadıktan sonra :)))))))))))))
Bu arada ben bugünden itibaren pzt kadar yokum haberiniz olsun.. Malum düğün telaşı... Bugünde erken gidecem.. Kaynanam her işe yarayacağı sırada yine hastaymış :))))))))))
ayşem hoşgeldin canımmm, öptüm çok, sana da geçmiş olsun gerci dolgunu düşürmüşsün, kolay gele canım benimrazişim geçmiş olsun canım yaaaa
dimi ama nikolüm bu habere halay çekilirr ya bayağıdır hamiş haberi yoktu bu çok iyi oldu geriside gelir herkeze en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
beyzammm ne kadar sevindiğimi anlatamam canımm Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıcakla hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallahhhhhhh:1hug:
veee geçici dolgum düştü kızlarrrr Allahtan ağrı yok ama bana yine dişçi yolu gözüktüüüüü:çok üzgünüm:
rahelimm düğün bu haftasonu sanırımm hayırlı olsun canımm inşallah anlaşabileceğin bir eltin olurrrr-benim 3 tane var hiçbiri kötü değil Allah için ama çok da samimi değiliz yanii amaaaa yengem bitanedir abimden çok severim desem yeri yaniiiiiiiopuyorumnanaktan-
heh bacak agrısı anlasıldı da canım benim gecmiş olsun yok mu bi çözümü bu agrıların?işte yağmur çiselemeye başladı ahanda ben size dedim dizlerim ağrıyor yağmur yağcak diye:roflol: ohh mis gibi toprak koktudelikafadulden şükürler olsun rabbime:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?