İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlarrr hepinizin günü aydın, göbişleri bebiş dolsun... :))))
Ayşe kız maşallahh Alperen e :))))
Ben listede 3. sıradayım ne güzel.. İnşallah sırayla herkes güzel haberler verir :)))

günaydın canım, hayırlısıyla gelsin, ağır çocuk olcak belli canım, kendini ağırdan satıyo canım sen de mi tedavi görüp hamile kaldım, yani var mıydı bir sıkıntın?
sinemcim hoşgeldin bizde iyiyiz.inşallah bu ay hepimiz için güzel olur.ister inanın ister inanmayın her namazımda dua ediyorum hepimize.
allah kabul etsin gülsümcüm, çok saol...
günayden seherim koysana bir bakalım göbüşüne:CüvCüv:
eveeeet göbüş istiyoruz

kızlarrr hepinizin günü aydın, göbişleri bebiş dolsun... :))))
ayşe kız maşallahh alperen e :))))
ben listede 3. Sıradayım ne güzel.. Inşallah sırayla herkes güzel haberler verir :)))

inşallaaaaahhhh teker teker dökülür hamileyim kelimesi.

sinemmmm aynıı gün hamile olucaz heyoooooooooo

seher cnm sende resim çek koysana bizim göbişlerde kıskansın şişsin bebekle

mervem 2 hoşgeldin canım
yok ben tedaviyle hamile kalmadım canım hatta uğraştım uğraştım bu ay kesin olmaz dedim o ay hamile olduğumu öğrendim allah en kısa zamanda sizinde göbişleri doldursun gelsin bebişler

11 gün kalmış hali bu kızlar bizim tospa uyuyo şimdi daha uyanamadı tam 15 kilo aldım bu arada

inşallah allah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin hatta esma dioduya doğuma giderken ne dilersen oluyo diye ben diyom bizimkilere allah arkadaşlarımada bebeiş nasip etsin dicem diyo tabi okadar sancıda isim sayamıcam toptan aradan çıkaracam

ay canım sehercimmmm maşallahhh nasılda belli kız bebek olduğu yayılmışta yayılmış içeride

inşallahh canım allah kabul eder duaları..

seherr maşallah maşallah ya allahım şu imrenen kullarınıda sevindir yarabbim sağlıkla hayırlısıyla.:Saruboceq::Saruboceq:

babamızın bankasından muduru geldı yatım altnımızı taktı gıttıler seher gunaydın balım nasılsın son gunler artık normal mı olacak senın

evet emelcim normal olucak sezeryan olsa bu gün almıştı doktorum ama normal olduğu için ayın 27 kadar bekleme çıkmassa sezeryan ay çok sinir bozuyu belirsizlik bide bizimki minik poposunu kaldıramıyo anacım ne sancı ne bişey gecen gün 6 saat dolaşömışık annem kesin doğurursun bu gece dedi ama tık yok

14.04.2009 3600 kg 49 cm dı dogdugunda sımdı ıse 4800 54 cm sıpamız teyzelerı

rabbim hayırlısıyla tek nefeste kurtarsın inşallah.

canım mart annelerınde 40 haftayı dolduranlar var sezeryandan korkma ben ogunun aksamı kalktım oğlanın bezını degıstırdım pazar gunude gayrt rahat dolastım tek basına baktım bebegıme

11 gün kalmış hali bu kızlar bizim tospa uyuyo şimdi daha uyanamadı tam 15 kilo aldım bu arada
maşşşallaaahhh sehercim allah nazarlardan saklasın ikinizde allah bir avazda kurtarsın canım
14.04.2009 3600 kg 49 cm dı dogdugunda sımdı ıse 4800 54 cm sıpamız teyzelerı

maşallah emelcim yiğitimiz kocaman oğlan olmuş ya:1shok: yerim ben onu yaŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…