günaydın canım, hayırlısıyla gelsin, ağır çocuk olcak belli canım, kendini ağırdan satıyogünaydın kızlar biz kızımla anca uyanabildik ağır vasıta olarak
ayşe kız maşallah göbişine buyutmuşun ufaklığı benimki senin kadar şu an kimse inanmıyo doğurcağıma daha kucuk diyo
emelcim sanada günaydın yiğit nasıl
mervem razişim asiyecim emelcim şebocum çetrefilli olan ayşem ve unuttuklarım hepiinize günaydınlar mervecim bizim doğum tarihimiz nisan 27 tabi bizimki poposunu kaldırıp çıkmaya karar verirse
allah kabul etsin gülsümcüm, çok saol...sinemcim hoşgeldin bizde iyiyiz.inşallah bu ay hepimiz için güzel olur.ister inanın ister inanmayın her namazımda dua ediyorum hepimize.
eveeeet göbüş istiyoruzgünayden seherim koysana bir bakalım göbüşüne:CüvCüv:
kızlarrr hepinizin günü aydın, göbişleri bebiş dolsun... :))))
ayşe kız maşallahh alperen e :))))
ben listede 3. Sıradayım ne güzel.. Inşallah sırayla herkes güzel haberler verir :)))
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler
18nisan .... cetrefilli
19 nisan .... asiş
22 nisan ... rahel
27 nisan ... cancer
27 nisan ...zeytin1007
28 nisan ....aylint
28 nisan ... nevgül
11 mayıs...alabama
12 mayıs... raziş
bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
ssensun
aslımmm
myhope
nicole78
aabeyazmelek
melankolia
rasema
bebişlerini kucağına alanlar
Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
Hamileler muhtemel doğum tarihlerinizi bekliyorum emelyücel sende yiğitin doğum tarihini ver gülüm
evet emelcim normal olucak sezeryan olsa bu gün almıştı doktorum ama normal olduğu için ayın 27 kadar bekleme çıkmassa sezeryan ay çok sinir bozuyu belirsizlik bide bizimki minik poposunu kaldıramıyo anacım ne sancı ne bişey gecen gün 6 saat dolaşömışık annem kesin doğurursun bu gece dedi ama tık yok
evet emelcim normal olucak sezeryan olsa bu gün almıştı doktorum ama normal olduğu için ayın 27 kadar bekleme çıkmassa sezeryan ay çok sinir bozuyu belirsizlik bide bizimki minik poposunu kaldıramıyo anacım ne sancı ne bişey gecen gün 6 saat dolaşömışık annem kesin doğurursun bu gece dedi ama tık yok
maşallah emelcim yiğit kocaman olmuş
babamızın bankasından muduru geldı yatım altnımızı taktı gıttıler seher gunaydın balım nasılsın son gunler artık normal mı olacak senın
maşşşallaaahhh
14.04.2009 3600 kg 49 cm dı dogdugunda sımdı ıse 4800 54 cm sıpamız teyzelerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?