aman iyi ol...hafta sonu kistten dolayı bozuktu moralin...ama hayırlısı bitanem...allah verecek tatlı bi bebiş rüyandaki gibi...
evet bozuktu ama şimdi iyiyim.inşallah inşallahh.
biz de sizi öpüyooooozopuyorumnanaktaniyiyiz aylin teyzesii...kuzeyim kıpır kıpır...sizi öpüyor kocamaaaaaaaaannnnnnnn...
afiyet olsunnkızlar ben yemeğe çıkıyorum mervem hoşgeldin inşallah bir problem yoktur gönlünü ferah tut denize girmişsin ya belkim ondandır dikkat edin kuzeyle kendinize canım
bence de iyiki benim de yolum düşmüş buraya:enbuyukkk:kızlar ilginize çok teşekkür ederim...ufak bi problem dahi olsa bana değer verip cevaplamanız inanılmaz mutlu etti beni..hepinizi çoook seviyorum..iyiki yolum kk ya düşmüş...iyiki sizleri tanımışım...sağoun varolun...rabbim gönlünüzden geçenin en güzelini en hayırlısını versin tez vakitte...
selam kızlaaaar
mervecim hayırdır canım bi sorun mu var? canım geçmişe şöyle bi baktım ama kaçırmısım galiba, inşallah ufak bişeydir? cvp verin çok merak ettim kızlar
herkes iyi mi? özledim sizi yaaa hafta sonu ara ara girdim kimseler yoktu
ben iyiyim hatta dikişlerimin üzerindeki yaralar soyuldu da bir de dikişlerim bıraksa kendini... iyi beslenmeye çalısıyorum başka da yaptıgım bişey yok:)
hoşbuldum aylincim nasılsın? yaaa merveye noldu ki? denize falan gittigini okudum da bi sorun varmıs o nedir ki?
hoşbuldum aylincim nasılsın? yaaa merveye noldu ki? denize falan gittigini okudum da bi sorun varmıs o nedir ki?
sağol canım
canım mervenin idrar tahlilinde iki değeri pozitif yazıyomuş,dr da öğleden sonra idrar tahlilini tekrar yapalım demiş, merak etti haliyle önemli bişe olabilir mi diye..
canıım geçmiş olsun merak ettim ne biliyim, aradım bi laborant arkadasımı deid ufak bir enfeksiyondur, hamilelerde rahim acıldıkca karsılasılabilir hafif bir antibiyotikle tedavi görür önemli bişey deildir dedi:) ben tupr gibiyim mervecim beee hala da evdeyim haftaya başlıycam işe, ne güzel denize de girmişsin darısı başımıza:))yok hayatım bişey...idrar tahlili yapıldı sabah..lökosit ve nitrat pozitif çıktı.. dr öğlen 3 gibi gel tekrarlayalımdedi..ona takıldım..kızlara sordum bişey olabilir mi diye..inşallah önemli bişey yok hayatım...telaşlanma...
sen nasılsın?
hiiii yapmaa beee saol aylincim, mervem çook geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey deildir... yükselen degerleri söylersen eşimin kardesine sorabilirim bir de laborant arkadaslarıma da mervecim, kendine dikkat et
herkes yemekte mi? aylincim biz mi kaldık sadece canım yaaa, ben hala kahvaltı yapmadım meyve yedim accık, bugün benim ameliyata 15 gün oldu, yasak bitti aslında da emremin hiç yanaşası yok, bi yerin acır falan diyo az daha bekleyelim dedi, dedim yok turp gibiyim ama yok bu adam beni istemiyo( zaten adetime de 2-3 gün var bekleyecez sanırım...
canım beklediniz, bence de acele etmeyin, adetin de bitsin, şööööle sezonu aç sonra en hızlısından:jeyyar:kaydirigubbakcemile5
benim avatar nasıl, dedim bebiş resmi koymayım, ne de olsa önce göbiş sonra bebiş, göbiş resmi koydum:roflol: hem de yoga yapıyoo:1closedeyes:
kızlar kart yedim ama ilk defa cok mutluyum kart yediime tüp bebek tedavim ertelenmişti şimdi bir ay ilac kullancam bugünde itibaren ilacım bitince kart görcem hooooooopppppppp kontrole ve transferim olcaaakkkkkkkkbidahaki ayyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
tebrik ederim zuzu, umarım bebişin hemen tutverir, gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?