oldu valla merve ve razıye teyzesı ınanın bebeklık tulumlarını gıyemedı yavrum annem zamanında dedı alma o kadar dıye ama
seher çooook güüüzeeeeeeel, maşallah canım yaaaa, ne kadar az kaldı ,Allahım bir nefeste kurtarsın sağlıkla. mervecim senden de bir göbüş bekliyoruz, görelim bakalım, ayh ne kadar güzel oldu topik yaaa, maşşallah
ayh ben razıyım, sağlıklıca bir bebişim olsun hayırlısıyla, top gibi döneyim yerde tek:roflol:allah sizlerede nasip edicek ayşecim ondan sona olcanız benim gibi yer yuvarlağı kızanlar yapıcak naz size hele benimki gibi olursa görcem sizi ben ondan sona nazlılarla uğraşıp duracaksınız
ağzından bal damlıyo, inşallaaah Rabbim nasip etsin:Saruboceq:bu da bişeymi daha ne göbişler gelecek buraya inşallah.önce sen sonra asiş sonra merve sinem aylin ben ve diğerleri.:dance::dance:
valla canımcım dayanabiliyosan alma fazla şey derim, gerçi alışverişi sevmemek ne mümkün de, zaten bir sürü hediye gelir, yazık vallaabenimkide aldırmıyo emel aldırmadılarda kızana fazla eşya çabuk büyürmüş olmazmış valla bi kaç parca aldık o kadar
emelcim maşallah bayiğit olacak demek ki oğluşun, suyu sevmesi de güzel, bazı bebekler feryat figan oluyo banyoda, aferim ona:)alma seherım benım oglan çogu kıyafetını gıyemedı sıpa bıranda buyudu senınkı yaza gelecek yıkadıkça daha çok buyuyorlar bu arada benım oglan suyu sevıyoooo
kızlarrrrrrrrr ben yemeğe çıkıcam birazda çok acıktımda:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?