İnatla bir gün ANNE olacağım !

ay kızlar ne çok yazmışsınız okuyamadım...neyse engeller kalkmış...oh şükür..herkes inadında israrlı maşallah...bigün inşallah hepimiz kucaklarımızda bebişlerle yazıcaz buraya...seher ayşe...ne güzel göbüşler bunlar...bende en kısa zamanda ekliim koca göbüşümü..sizinkilerde neymiş..benimki hepinizinki döver anacım :))) doğuma kadar patlamazsam iyi....

oldu valla merve ve razıye teyzesı ınanın bebeklık tulumlarını gıyemedı yavrum annem zamanında dedı alma o kadar dıye ama

kızlar sizleri çok seviyorum...iyiki varsınız...şimdi gitmem gerek...annem güne götürecek beni...pasta börek yicem...daha bi şişeyim dimi ama....hadi hepinizi öptüm güzeller....

aaaaaaa bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmiş sefa gelmiş...güzel paylaşımlarımız olsun inşallah....

seher çooook güüüzeeeeeeel, maşallah canım yaaaa, ne kadar az kaldı ,Allahım bir nefeste kurtarsın sağlıkla. mervecim senden de bir göbüş bekliyoruz, görelim bakalım, ayh ne kadar güzel oldu topik yaaa, maşşallah

kız mervem dikkat et fazla şişme anacım ben 15 kiilo yuzunden yemediğim azar yok doktorumdan

allah sizlerede nasip edicek ayşecim ondan sona olcanız benim gibi yer yuvarlağı kızanlar yapıcak naz size hele benimki gibi olursa görcem sizi ben ondan sona nazlılarla uğraşıp duracaksınız

merve2m hoşgeldin güle güle hadi gez göbüşünü şişir gel bakalım bizde oğluşun nekadar büyümüş ayrıca isim bulmadınız mı daha güzelim

bu da bişeymi daha ne göbişler gelecek buraya inşallah.önce sen sonra asiş sonra merve sinem aylin ben ve diğerleri.:dance::dance:

benimkide aldırmıyo emel aldırmadılarda kızana fazla eşya çabuk büyürmüş olmazmış valla bi kaç parca aldık o kadar

alma seherım benım oglan çogu kıyafetını gıyemedı sıpa bıranda buyudu senınkı yaza gelecek yıkadıkça daha çok buyuyorlar bu arada benım oglan suyu sevıyoooo

allah sizlerede nasip edicek ayşecim ondan sona olcanız benim gibi yer yuvarlağı kızanlar yapıcak naz size hele benimki gibi olursa görcem sizi ben ondan sona nazlılarla uğraşıp duracaksınız
ayh ben razıyım, sağlıklıca bir bebişim olsun hayırlısıyla, top gibi döneyim yerde tek:roflol:
bu da bişeymi daha ne göbişler gelecek buraya inşallah.önce sen sonra asiş sonra merve sinem aylin ben ve diğerleri.:dance::dance:
ağzından bal damlıyo, inşallaaah Rabbim nasip etsin:Saruboceq:
benimkide aldırmıyo emel aldırmadılarda kızana fazla eşya çabuk büyürmüş olmazmış valla bi kaç parca aldık o kadar
valla canımcım dayanabiliyosan alma fazla şey derim, gerçi alışverişi sevmemek ne mümkün de, zaten bir sürü hediye gelir, yazık vallaa

alma seherım benım oglan çogu kıyafetını gıyemedı sıpa bıranda buyudu senınkı yaza gelecek yıkadıkça daha çok buyuyorlar bu arada benım oglan suyu sevıyoooo
emelcim maşallah bayiğit olacak demek ki oğluşun, suyu sevmesi de güzel, bazı bebekler feryat figan oluyo banyoda, aferim ona:)

valla bu topiğin en geç alışverişi yapanı bendim zate kızan 9 aya girene kadar bişeycik almadım ondan sonra almaya başladım annemlere kalsa doğunca alacaktık:) aldıklarımızda hemen hepsinden 1 er tane gibi alışverişi seviyorum ama alamıyorum malesef

benimkide sever inşallah emelcim anası seviyo ama yavrusunu görücez bakalım

hamişler maşallah göbüşlerinize canlarım allah kucağınıza almayı nasip etsin meleklerinizi bizim için dua edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…