İnatla bir gün ANNE olacağım !

iyiyiz mervecim2 düzeldik şükür tabi benim zillinin gazı hariçkaydirigubbakcemile3delikafadulden:dance:alkisalkisalkis

böğürmek hem güzel hemde çook kötü içi dışına çıkıyor be insanın istem dışı göbeğimi tutuyorum sankii bişi olcak diyee acaba içerde bebe noluooo benim şaftım kaydıkça :sinifsinif:

aman iyi olmana sevindim sehercim..ee tospanın gazına biz bile alıştık annesi..olağan bişey gibi geliyo artık...
aylincim ne sızısı kaçırdım galiba ben...geçmiş olsun canım...
kızlar ben sağlıkocağına gidiyorum..ptesi kan almışlardı onun sonucunu alıcam..hem yürüyiim biraz..ayaklarım davul yine...
hadi öptüm şimdilik...

ne kanı kız neden ?

güle güle yavru kurdum ormanda kaybolma.kaydirigubbakcemile3

ya canım biz hafta sonu tam adet dönemi yeni bitmişken, biraz abarttık galiba:kedi: ondan mı bilmiyorum, idrar yolları sızısı olurya, ondan var bir iki gündür mafoldumben bişe diil de yumurtlama kaçacak yinee

ya canım biz hafta sonu tam adet dönemi yeni bitmişken, biraz abarttık galiba:kedi: ondan mı bilmiyorum, idrar yolları sızısı olurya, ondan var bir iki gündür mafoldumben bişe diil de yumurtlama kaçacak yinee

hatırlar mısın bende biara diyodum çok afedersin çişimi yaparken yumurtalıklarım sızlıyor diye sizde bana üşütmüşsündür demiştinizlülülülülülü hamile çıktımmm seninkide öyle mi?

yok be gülüm diyorumya adetim bitti,2 gün sonra başladı bu,keşke öyle olsaydı
niye kaçsın yumurtlama

heee niye kaçsınn kız cidden ben sormamışım lmaz: kaçmaaazz anlamam buay kimse fire vermicekkkk
yahu nasıl kaçmasın, sızı yüzünden icraata geçemiyoooom

inş en kısa zamanda ve hayırlı olduğu zaman

çektiğim acıları unuttuktan sonra hemen anne olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…