inşallah diyelimm:CüvCüv:delikafaduldenyaniii.bende kendim için öle diyorum zaten boyda yok çeyrek porsiyonum tam top olurum.:roflol:
gülsümcüm şifa olur inşallah kistin gider bebişin gelir bitanem
gülsümmmm sen daha konuşşşş büyükkkkkkk konuşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile3
konuşayım dimiiii:1closedeyes:
iyiyiz mervecim2 düzeldik şükür tabi benim zillinin gazı hariçkaydirigubbakcemile3delikafadulden:dance:alkisalkisalkis
aman iyi olmana sevindim sehercim..ee tospanın gazına biz bile alıştık annesi..olağan bişey gibi geliyo artık...
aylincim ne sızısı kaçırdım galiba ben...geçmiş olsun canım...
kızlar ben sağlıkocağına gidiyorum..ptesi kan almışlardı onun sonucunu alıcam..hem yürüyiim biraz..ayaklarım davul yine...
hadi öptüm şimdilik...
aman iyi olmana sevindim sehercim..ee tospanın gazına biz bile alıştık annesi..olağan bişey gibi geliyo artık...
kızlar ben sağlıkocağına gidiyorum..ptesi kan almışlardı onun sonucunu alıcam..hem yürüyiim biraz..ayaklarım davul yine...
hadi öptüm şimdilik...
ya canım biz hafta sonu tam adet dönemi yeni bitmişken, biraz abarttık galiba:kedi: ondan mı bilmiyorum, idrar yolları sızısı olurya, ondan var bir iki gündür mafoldumben bişe diil de yumurtlama kaçacak yineeaman iyi olmana sevindim sehercim..ee tospanın gazına biz bile alıştık annesi..olağan bişey gibi geliyo artık...
hadi öptüm şimdilik...
ya canım biz hafta sonu tam adet dönemi yeni bitmişken, biraz abarttık galiba:kedi: ondan mı bilmiyorum, idrar yolları sızısı olurya, ondan var bir iki gündür mafoldumben bişe diil de yumurtlama kaçacak yinee
ya canım biz hafta sonu tam adet dönemi yeni bitmişken, biraz abarttık galiba:kedi: ondan mı bilmiyorum, idrar yolları sızısı olurya, ondan var bir iki gündür mafoldumben bişe diil de yumurtlama kaçacak yinee
niye kaçsın yumurtlama
yok be gülüm diyorumya adetim bitti,2 gün sonra başladı bu,keşke öyle olsaydıhatırlar mısın bende biara diyodum çok afedersin çişimi yaparken yumurtalıklarım sızlıyor diye sizde bana üşütmüşsündür demiştinizlülülülülülü hamile çıktımmm seninkide öyle mi?
niye kaçsın yumurtlama
yahu nasıl kaçmasın, sızı yüzünden icraata geçemiyoooomheee niye kaçsınn kız cidden ben sormamışımlmaz: kaçmaaazz anlamam buay kimse fire vermicekkkk
selammmmm kızlar bende anne olmak istiyorum
sıramı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?