İnatla bir gün ANNE olacağım !

merhaba kızlar bende tedavi görüyorum 2 aydır yumurtlama takibi yapıyorlar komen kullanıyorum bakalım sonuç ne olcak...

merhaba kızlar yemekten geldim şimdi bakim ne oluyo buralarda
sehercim maşallah selencimize ne güzel duruyo karnında 15 kg bişey değil ya sıkma canını zaten doğumda en az 5-6 kkg gider geriside emzirince gidiyormuş. Emzirmek önemliymiş o yüzden internette araştırdım ünlü anneler falan hep emdirmiş ve biraz dikkat etmişler sadece zayıflamışlar 2 ayda verirsin korkma cnm benim selenimiz bi doğsunda annesi bakarsın çaresine
Emel senden naber cnm sen verebiliyo musun doğum kilolarını

sağol şebocum
inşallah asiyecim doktorum 12 kg alırsam doğumdan sonra sana 4 kilo kalır dedi ama biz aştık aman ufaklık sağlıklı olsunda kilo sorun değğil veririz

Eh canım verebıldım gıbı eskı kotlarıma gıyıyorumda ustde problem var dugmeler kapanmıyo kızlar seda sayanda bır doktor arı polenı dogurganlıgı artırıyor dedı eslerınızede yedırın sperm sayısını artırıyormus gunde 1 tatlı kasıgı ılık veya soguk seylere karıstırıp yıyın

arı poleni arı sütü bunları süte karıştırıp içmekte iyi gelir

ben koçişe keçiboynuzu pekmezi yediriom.ama bazen midem bulanıyo diyo yemiyoo.

ben geldimmmkaydirigubbakcemile3
öncelikle hepinize teşekkürlerrrrr Rabbim hepinize nasip eder inşallah en kısa zamanda aynı resimleri buraya koymayıııııııı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
seherimmm sanada maşallahhhh selenime deeeya hamişlikte 12-18 arası kilo normal diye biliyorum ben üstü veya altı sorunmuş o yüzden takma kafanaaa verirsin sen çıtır anneeeeeeekaydirigubbakcemile3
emoşummm yiğitime de maşallahhhh çok güzel kilo almışş tütütüüüüüüüüü
nikolümmm siz ne alemdesinizzz hani resimm afiyet olsun bu aradaaa:1hug:
mervem şebbom ayşem razişim gülsümüm rahelim asişim zeytinim beyzam aylinim hala yok galibaaa pınarım da kayıpp sinemim vardı bidee unuttuğum varsa affolaaa hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

ben de yemekten geldim kızlar, xxx hoşgeldin inşallah tez zaman da sen de güzel haberlerini verirsin bize...

kız raziş benim de bugün şaşkın günüm senin gibi, xyxy imiş yenimizin nicki)))

ayşecim sen de hoşgeldin canııım.
hakkaten emel bugün hamişlere soruyorum, sen de hamile kalmak için çalışanlardan mısın? nasıl oldu? anlatırmısın güzelim bizeeee

günaydın güzel topiğimin güzel anneleri, güzel anne adayları. nasılsınız bugün bakalım? kimin adet tarihi yakin bakayım?

ayşecim sen de hoşgeldin canııım.
hakkaten emel bugün hamişlere soruyorum, sen de hamile kalmak için çalışanlardan mısın? nasıl oldu? anlatırmısın güzelim bizeeee

CANIM BENIM 1 BEBEGIM 13 HAFTADA ÖLDÜ KARNIMDA SONRA JIÇ KORUNMADIK AMA 1 AY OLMADI BEN KARDESIMIN YEMIN TORENINE GITTIM O AY TAM YUMURTLAMA DONEMINE GELIYORDU YANI ANLAYACAGIN ÇALISAMADIK DERSIMIZEsengözlerimebaksanab BEN IZMIRDEN GELDIM TABI HASRETLIK O GUN IKI DFA ERTESI GUNDE 1 DEFA YANI YUMURTLAMA GUNU SON GUN ÇALISMIŞ OLDUK VE BEN HAMILEYMMMMMMMM KALBINIZI BOZMAYIN SIZDE BIGUN ANNE OLACAKSINIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…