İnatla bir gün ANNE olacağım !

hoşgeldin aramıza inşallah en yakın zamanda hepimiz anne olacağız güzelim

geçmiş olsun güzelim madem dr gitseydin ya hem yumoşlarına da bakardı aylincim
canım doğru diyosun da benim dr fobim var azcık, bi de burdaki hastaneye güvenmiyorum, merkeze gidemiyorum büroyu bırakıp.. kendim geçirmeye çalışıyorum

günaydın güzeller oku oku bitmedi anacım amma yazışmışsınız ben dün yoğundum katılamadım fazla

razişcim arkadaşına hayırlı bi şekilde doğumlar canım inş çabucak meleğini kucağına alır

aylin yaa bende de oluyodu o böyle sistit tarzı bişey demi çok acı verici ıyyyy bol su iç canım

asiş bakırköye kime geliyorsun canım

kızlar bu arada benim durum tam bir muamma, bebek isteğimle ilgili hiç dr.a gitmedik be de eşim de, sadece bi geciktiğinde gitmiştim de folikül kisti çıktı, sonraki adetle yokoldu... bi kez de çok sancım oldu adet öncesi,gecikme de vardı, kist yok dediler karından bakıp,muayenede de adetimin başladığını dr. söledi,akşamına adetim başlamıştı... o kadar. ha bi de evlenmeden önce hormonlarıma bakıldı,problem yoktu.
aslında kararsızım,biraz deneyip olmazsa mı gideyim,yoksa hemen bi muayene mi olayım...

aylin yaa bende de oluyodu o böyle sistit tarzı bişey demi çok acı verici ıyyyy bol su iç canım
evet canım yaa
aslında su içmem pek ondan oluyo biraz da galibaa,yaz da geldiya su içmeyi de unutunca....
hoşgeldin bu arada opuyorumnanaktan

aylincim bence git derim inşallah bir problem yoktur varsa bile erkenden öğrenmiş olur tedaviye başlarsınız güzelim

aylincim siz nekadardır deniyorsunuz aslında toplamda 6ay olduysa tahliller ne gerekliyse yaptır cnm sağlam olsun 1 yılı beklemeye gerek yok araştırmak için.

eşin sperm verir,senin hormonlara bakılır

aylincim bence git derim inşallah bir problem yoktur varsa bile erkenden öğrenmiş olur tedaviye başlarsınız güzelim

aylincim siz nekadardır deniyorsunuz aslında toplamda 6ay olduysa tahliller ne gerekliyse yaptır cnm sağlam olsun 1 yılı beklemeye gerek yok araştırmak için.

eşin sperm verir,senin hormonlara bakılır

toplamda 6 ayı geçmiştir ama hep bölük pörçük, bi 2 ay bi 3 ay... hep ara vermek zorunda kaldık... hani rahimin kendini hazırlama dönemi olması gerekiyo bazı kadınlarda,o fırsatı veremedik hiç, bi 6 ay aralıksız denesek mi önce diyorum Allah kısmet ederse... hani dr. muayene stresine girmeden...

çok süpersiniz kızlar moral veriyorsunuz

biray önce düşük yaptım ve neden düşük olduğunu bilemiyor dr lar

6 bebeğim melek oldu şimdi tekrar toparlayabilirsen anne olmak için yeniden yola devam etmek istiyorum hayırlısıyla

6 kere mi düşük yaptın?

günaydın kızlaaaaar, ne var ne yok? kimse beni özlemiyo artık sormuyo bilenem(
ben de 12de kalkıp buraya gelmeye alıştım haftaya nasıl işe başlarım bilmiyorum, benim adet tam gaz gidiyo akşam sancım oldu biraz, bi ağrı kesici attım, çok oluyorum kızlar yaa acaba ameliyatın etkisi mi ki? gerçi temizleniyo işte içim diyorum da bilmiyorum...

canım benim hoşgeldin özlemez olurmuyuz emin ol biraz daha gelmesen sorardık.çünkü evde dinlendiğini biliyoruz.opuyorumnanaktan

3 gebeliğim de 6 bebeğimi kaybettim

bir ikiz ve üçüz hamile kaldım

ayyy kıyamam ya.ama inşallah onlar seni elinden tutup cennete götürecek.kuzum kendini toparla ve sende inatla "obur" ay pardon hamiş olacam de yola devam bizimle.ya burdaki hamişler çok oburlaştı ya ondan obur dedim.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…