yok be gülüm diyorumya adetim bitti,2 gün sonra başladı bu,keşke öyle olsaydı
yahu nasıl kaçmasın, sızı yüzünden icraata geçemiyoooom
inş en kısa zamanda ve hayırlı olduğu zaman
çektiğim acıları unuttuktan sonra hemen anne olmak istiyorum
dayanyaa inşallah geçer kendini sıcak tut.
hoşgeldin aramıza inşallah en yakın zamanda hepimiz anne olacağız güzelimselammmmm kızlar bende anne olmak istiyorum
sıramı bekliyorum
geçmiş olsun güzelim madem dr gitseydin ya hem yumoşlarına da bakardı aylincimdayanmıcak gibi diil de, icraat yok.. du bakalım hayırlısı
canım doğru diyosun da benim dr fobim var azcık, bi de burdaki hastaneye güvenmiyorum, merkeze gidemiyorum büroyu bırakıp.. kendim geçirmeye çalışıyorumhoşgeldin aramıza inşallah en yakın zamanda hepimiz anne olacağız güzelim
geçmiş olsun güzelim madem dr gitseydin ya hem yumoşlarına da bakardı aylincim
Günaydın kızlar kusura bakmayın dün yazmışınız yeni gördüm doktora gittiğim için akşam görüşemedik sizinle. Kızlar doktor 1 iğne daha yaptı büyümesi için daha çatlamayı vurmadı fazla büyümemiş iğneyi kesince 1-2 mm büyümüş 32 falan dedi o yüzden bir iğne daha vurdu akşam tekrar gidicem çatlama iğnesini vurur sanırım doktor çilen bitecek yakında merak etme dedi. Hergün avcılardan bakırköye git geri dön işyerinden ertesi gün için izin l fenbalık geldi valla hayırlısı artık
evet canım yaaaylin yaa bende de oluyodu o böyle sistit tarzı bişey demi çok acı verici ıyyyy bol su iç canım
aylincim bence git derim inşallah bir problem yoktur varsa bile erkenden öğrenmiş olur tedaviye başlarsınız güzelim
aylincim siz nekadardır deniyorsunuz aslında toplamda 6ay olduysa tahliller ne gerekliyse yaptır cnm sağlam olsun 1 yılı beklemeye gerek yok araştırmak için.
eşin sperm verir,senin hormonlara bakılır
çok süpersiniz kızlar moral veriyorsunuz
biray önce düşük yaptım ve neden düşük olduğunu bilemiyor dr lar
6 bebeğim melek oldu şimdi tekrar toparlayabilirsen anne olmak için yeniden yola devam etmek istiyorum hayırlısıyla
6 kere mi düşük yaptın?
günaydın kızlaaaaar, ne var ne yok? kimse beni özlemiyo artık sormuyo bilenem(
ben de 12de kalkıp buraya gelmeye alıştım haftaya nasıl işe başlarım bilmiyorum, benim adet tam gaz gidiyo akşam sancım oldu biraz, bi ağrı kesici attım, çok oluyorum kızlar yaa acaba ameliyatın etkisi mi ki? gerçi temizleniyo işte içim diyorum da bilmiyorum...
3 gebeliğim de 6 bebeğimi kaybettim
bir ikiz ve üçüz hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?