İnatla bir gün ANNE olacağım !

hoşgeldin de ne günaydınıııııı saate bak uykucuu
canım kanamanın çokluğu hakkında bilgim yok...normaldir inşallah,bi dr.a danış çok fazlaysa
3 gebeliğim de 6 bebeğimi kaybettim

bir ikiz ve üçüz hamile kaldım
canım üzüldüm ya, sabır diliyorum.. tüp bebbek tedavisi mi?

3 gebeliğim de 6 bebeğimi kaybettim

bir ikiz ve üçüz hamile kaldım
ay canım yaaa allah sabır versin çok geçmiş olsun, ama düşük yapmanın nedeni nedir? yani buna göre önlem alınsa tedavini olmadan bir daha gebe kalma bence canım yaaa, yani acısı çok agırdır allah kimseye göstermesin, çok gecmiş olsun

canım benim hoşgeldin özlemez olurmuyuz emin ol biraz daha gelmesen sorardık.çünkü evde dinlendiğini biliyoruz.opuyorumnanaktan

hiii yirim seni, nazım geçiyo size, naslanıyorum işte biliyorum canımcım:1hug:

kızlar kusura bakmayın işler yoğun du yerimde değildim bakamadım
Sağolun dualarınız ve temennileriniz için inşallah Allah hayırlısını versin diyorum.
Mervecim 28 haziran benim günüm cnm

hoşgeldin de ne günaydınıııııı saate bak uykucuu
canım kanamanın çokluğu hakkında bilgim yok...normaldir inşallah,bi dr.a danış çok fazlaysa
ya her zamankine göre çok, ama kisti olanda adet az gelirmiş,ben de deiştirmesem bir günü bi petle geçirirdim yani hijyenik olsun diye değiştirirdim, şimdi 2 saate deişmem gerekiyo, normali bu mudur kızlar kusura bakmayın yaaa

canım benim hatırlıyomusun bende geçen adetim değilde ondan biröceki adetimde hem çok fazla geldi hemde sancılı oldu demiştim.ve dr çok tedirgin olduğumu söyleyince dr bana gülmüştü o iyi bir durum demişti.iyiye gittiğimizin işareti demişti.normal yani.

canım benim ilk iki gün 3-4 saati geçemem sonraki günlerde belirgin azalma oluyo,ben de hijyen için değiştiriyorum gerekmiyo çok sık ama...

selam millettttttttkaydirigubbakcemile3
kaç gündür yoktum merak ettinizmi beni anacımmm aslında vardım da geç geldim kimse yoktu yorgun olduğumdan yazmadan çıktımm iki gündür yok hastane yok kardeşimin işleri koşuşturup duruyorum ptesi tahliller ekg vs yaptırıp anestezi uzmanıyla görüştüm sezeryana bir mani yoktur raporu aldım dün akşama kadar çarşı turladık geldiğimde pestil bir haldeydim ayaklarım hala sızlıyorrrrrrr sandalyedede fazla oturamıyorum artık göğsümün üstü çok batıyo yaa Allahtan ayaktayken bişi yok yoksa dün yanmıştımm neyse işte o yüzden geçmişe de bakamıyorumm inşallah bir yaramazlık yokturrr umarım hepiniz çokkk iyisinizdir canlarımmmm hepinizi öpüyoruzz mucuksss mucukssssŞenizŞeniz

demeeee iyidir yani bu durum heee ya mantıklı olarak da şöyle düşünüyorum rahimden fitil de kullandım ameliyatın da sonucta pislikleri falan su an atılıyo işte dem i?

canım benim ilk iki gün 3-4 saati geçemem sonraki günlerde belirgin azalma oluyo,ben de hijyen için değiştiriyorum gerekmiyo çok sık ama...
ohoooo ben diyorum ya hiç deişmesem akşama kadar taşırdı beni, hayret ettim kendime valla
hiiii aaaaşeeeem vay anasını sezeryan olcan ööle mi? bu kadar erken mi görüşülüyormuş anestezicilerle beee? canım benim sayılı gün nasıl geçiyo, maşallah, artık sen de biraz eve tıkıl, sıcaklar bastırdı canımcıma.s.

beyzacım hoşgeldin taze hamişim
sağolasın canım allah sanada o günleri göstersin güzelim

canımm benim inş burdaki herkes birgün hamiş olacak ben inanıyorum içimden öyle geliyo ilerleyen zamanlarda burda bizim bebişlerin yaramazlıklarını konuşucaz :)

aaa tabiki aklımızdasın canım sen iyice dinlen biz seni burda bekliyoruz :)

hiii biliyorum beyzacım ya naz yapıyorum işte sen nasılsın taze hamiş, canım benim, ne zaman gitcen doktora ?

aslında daha var malum temmuzun ilk haftası dedi doktor kesin tarihi haftaya cumaki kontrolde koyacak ama herhalde bebiş aceleci davranırsa-ablası gibi-diye önlem olarak erkenden aldırdı raporuu neyse canım zaten dün annem ve kardeşimin işleri için akşama kadar koşuşturduk bir dahamıııı helede bu sıcakta yok anam mecbur kalmasam evden hiç çıkmayacam vallaaaaa ama annem için değer dimiiiiopuyorumnanaktan
seninde kanaman çok anladığım kadarıyla inşallah gülsümümün dediği gibi iyiye işarettir canımm geçmiş olsunnnna.s.

biz geçen şeyi konusuyoruz, şimdi benim çok gür ve kıvırcık saçlarım var, eşimde kalın ve birleşik kaşlı, ben esmerim o mavi gözlü beyaz tenli, diyoruz cocugun kaşlar emreme saçlar bana benzerse bööle kafası saçtan bir bebeğimiz olur, gözler de babası gibi maviş maviş ayhh yirim ben onu:)

saol canım inşallah iyiye işarettir de ayşem ben kaçırdım sanırım orasını annenin nesi var canım? elbette annelere herşey değer:)

hoşgeldin ayşee sezeryan mı olacak
merhaba kızlar,,, sabah çok kalabalıktım anca yazabildim..
hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…