İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayyy bizde konuştuk geçen koçişle benim saçım düz pırasa gibi koçişinde öle.benim gözler ela koçişin kahverengi.dedim saçı bizimki gibi düzse ve erkekte olursa hafif uzatırız saçını kesmeyiz.koçişin kirpikleri upuzun.dedim kirpikleri sana benzesin ama gözleri annem tarafına benzesin .annem tarafı ya eladır ya yeşil ya mavi.yani her renkten var annem tarafında.ablamın kızı mesela sarışın koyu mavi gözleri var.

Son düzenleme:
oy maşallah, gerçi sağlıklı olsun da gerisi boş ama insan yine de merak ediyo, mesela ben kayuınvalideyi hiç sevmiyorum ya emremlerde bir torun var sırf kayınvalide, büyük konuşuyorum ya kesin ona benzermiş annem diyo ki (annem çok güzel bir kadındır, babamın burnu falan büyüktür) babanıza benzemeyin diye hep aynaya baktım bana benzediniz diyor:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

biz de konuştuk, ikimiz de küçükken kıvırcık saçlıydık, ben sarışın eşim kumraldık, eşim yeşil gözlü ben siyah, ben beyazım eşim buğday, bizden nası bişe çıkarki,bizim ailede renkli göz var, eşimde yeşil ve elalar ve kahveler....
bi kere kıvırcık ve sarışın olur bence de Allah bilir tabi,hayırlı sağlıklı olsun bebişlerimiz inşallah:asigim:

evet en önemlisi sağlıklı olmaları tabi ama insanoğluyuz bunlarıda hayal ediyoruz.opuyorumnanaktan

evet ayşecim aynen dediğin gibi temizleniosun.ayşe hoşgeldin.
hoşbulduk canımmmm:1hug:
saol canım inşallah iyiye işarettir de ayşem ben kaçırdım sanırım orasını annenin nesi var canım? elbette annelere herşey değer:)
bişeyi yok kızz kardeşimin bazı işlerii hallettik sayılır işte annem rica ettiğinden ben koşuşturdum annemle birlikte onu demek istemiştimmm biraz karışık oldu dimiiii
hoşgeldin ayşee sezeryan mı olacak

evet canımm azramdan dolayı normal olmasına imkan yokmuş malum oda sezeryandıııııııısenağlama

hiii biliyorum beyzacım ya naz yapıyorum işte sen nasılsın taze hamiş, canım benim, ne zaman gitcen doktora ?

ben iyiyim şükür bi sıkıntımız yok şimdilik ara sıra belim ağrıyo o kadar
pazartesi gidicem canım sağlıkla devam eder rabbim kucağıma alıp sağlıkla büyütmemi de nasip eder inş

tabiii sizleride unutmuyorum hep duacınızım :))

gelsin de kuzular sağlıklı hayırlı, kime benzerse benzesinler valla:)
Valla benim çocuğum olursa kardeşime benzesin istiyorum yakışıklı benim kardeşim
ay canıııım allah hepimizin gönlüne göre versin, kardeşini de allah bağışlasın canım asişim

canınız saolsun, sezeryan olsun hayırlısıyla güçlü kızsın sen, kalkıverirsin hemencecik ayaga:)

az önce ayşeye güçlü kızsın yazcamı güçlü kazsın yazmıstım, ayh çok güldüm, gördüyseniz de kusura bakmayın kızlar

beyzacıııım ve diger hamişler dualarınızı eksik etmiyosunuz de mi? bizi unutmayın heee

amin canım, tazem h amişim

ben geldim ayşelerim gelmiş hoşgelmiş nasılsınız bakalım
bebişler kime benziyecek nasıl olcak konuşşuluyor demek kaydirigubbakcemile3

myhope ayşee kız günün belli oldu mu hadi hayırlı olsunn az kaldı doğumunaaaaa ay bana bastı heyecan:))

cetrefil ayşe kazsın lafına çook güldümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

samyeli hoşgeldin cnm..

ben geldim ayşelerim gelmiş hoşgelmiş nasılsınız bakalım
bebişler kime benziyecek nasıl olcak konuşşuluyor demek kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canııım, nasılsın bakem? ben iyiyim valla, yemegimi fırına koydum geldim bilenem
cetrefil ayşe kazsın lafına çook güldümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
offf sorma yaaa allahtan düzeltme benim gibi sakarlar için düşünülmüş

kızlar adet olacakmış gibi ama çok hafif sancı hissediyorum,yumurtluyo muyum?? ama akıntım yok gibi nerdeyse....:uhm:

kızlar azönce çaycıya kızdım.ben ona açık olsun dedim o bana getirmiş herif çayı.3 şeker attım öle içtim.gelince dedim çay çok berbattı 3 şekerle içebildim.:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…