CANIM BENIM 1 BEBEGIM 13 HAFTADA ÖLDÜ KARNIMDA SONRA JIÇ KORUNMADIK AMA 1 AY OLMADI BEN KARDESIMIN YEMIN TORENINE GITTIM O AY TAM YUMURTLAMA DONEMINE GELIYORDU YANI ANLAYACAGIN ÇALISAMADIK DERSIMIZEsengözlerimebaksanab BEN IZMIRDEN GELDIM TABI HASRETLIK O GUN IKI DFAERTESI GUNDE 1 DEFA YANI YUMURTLAMA GUNU SON GUN ÇALISMIŞ OLDUK VE BEN HAMILEYMMMMMMMM KALBINIZI BOZMAYIN SIZDE BIGUN ANNE OLACAKSINIZ
neyse kızlar, sanırım slmımı görmediniz ama ben yine de hepinizi öpüyorum. bol hamişli günler canlarım
biz de seni öperiz güzel annecika.s.neyse kızlar, sanırım slmımı görmediniz ama ben yine de hepinizi öpüyorum. bol hamişli günler canlarım
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...3658-adacayi-yagi-elma-yagi-tupleri-acar.html
kızlar bir şuna bakar mısınııızz...
Oooooooooo sıtenın sahıbıde burda bacım nerde kaldın
Bana gore zor annem dıyo nesı var Çocugun anam 2 saate bır emzırmeye kalkıyorsunuz eger bebegın uykusu aÇılırsa yandınız nÖbettesınız hııı bırde 7 de uyanacaksınız kocalarınızın koynunda uyuyamıyorsunuz sıpalar her haltı bılıyo geÇen adam koluna aldı tam uyuyacak ohhh oglan uyudu bızde boyle yatalım ozlemısım senı dedı ıngaaaaaaaaaaaaaaaa dıye bır ses valla 40 Çıkınca gondereyım benım sıpayı sızlere
sımdı bu olaya varmısınız yokmusunuz uzun uzun der çalısmalarının yerıne ce dıyıp bıtecek yanarım yanarım buna yanarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?