İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlarr ben kaçıyorum arkadaş aradı ona gitçekmişim akşamda başka biyere hep birlikteee eşim git dedi neyse merak etmeyin dedimmm yarın görüşürüz inşallahhhhh:a015::a015::a015:

canııııım hayırlısıyla Allahım oğluşuna uzun ömürler versin. teşekkür ederim:1hug:

Kız elma yagını bız oglana kullanıyoruz karnını ayaklarını ısıtsın gaz olmasın dıye

neyse kızlar, sanırım slmımı görmediniz ama ben yine de hepinizi öpüyorum. bol hamişli günler canlarım

selam millet ben geldim pınarım gelmiş hoşgelmiş bebiş nasıl sen nasılsın canım ayşem gelmiş gitmiş ayşem maşallah pek geziyorsun ee gez gez bakalım alperenimiz gelince zor olacak gezmeler

Oooooooooo sıtenın sahıbıde burda bacım nerde kaldın

sorma kız yemek yedimde sonra müdür benim masadaydı açamadım kaydirigubbakcemile3 napıo kız senin bebe uyuyo mu? geceleri nasıl uyku durumu ona göre sen de zorsa biz korunmaya mı başlasak napsak:roflol:

Bana gore zor annem dıyo nesı var Çocugun anam 2 saate bır emzırmeye kalkıyorsunuz eger bebegın uykusu aÇılırsa yandınız nÖbettesınız hııı bırde 7 de uyanacaksınız kocalarınızın koynunda uyuyamıyorsunuz sıpalar her haltı bılıyo geÇen adam koluna aldı tam uyuyacak ohhh oglan uyudu bızde boyle yatalım ozlemısım senı dedı ıngaaaaaaaaaaaaaaaa dıye bır ses valla 40 Çıkınca gondereyım benım sıpayı sızlere

gönder gönder sıkıyosa gönderrr:roflol::roflol::roflol:

Sımdı bu olaya varmısınız yokmusunuz UZUN UZUN DER ÇALISMALARININ YERINE CE DIYIP BITECEK YANARIM YANARIM BUNA YANARIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…