İnatla bir gün ANNE olacağım !

ay evet yaa, emre de diyo zaten ben bööleyim diye, o da evlenmeden önce bu konular yüzünden kavga ettigimizde diyordu, ya beni anla lütfen ben de biliyorum onları, evlenince kurtulucaz diye... çok şükür evimize cok fazla karıstırmıyorum ama yeri gelince de bööle eziyolar cocugu

işte ayşecim biz ailemizden öle görmedik.öle şeylerine şahit oluyorumki şaşırıyorum.diyorum ama ben ömrü hayatımda böle şey görmedim rastlamadım diyorum.

ben anlatmazsam barut gibi patlarım valla burda içimi bi döküyorum sağolsın kızlarda destek oluyo.kaydirigubbakcemile3
evet cnm burada hepimiz hoş sohbet muhabbete varız

destek ne demek elimizden gelse birbirimiz için savaşırız bile
kader arkadaşı olmak kolay değil

ehhhh yani can dediğine bile güvenemiyorsan gerinin ne demeli

sizinkilerde çok patavatsızmış aile içinde kalır bazı sırlar

ayşecim iyi yapmışsın bencede sen güzel güzel yemeklerini yapki o yaptığından utansın ha utanmaz dersen senin için rahat eder böylesi en doğrusu bitanem
valla orası ööle razişim, zaten şaşırıyo manyak kadın hem çalısıp hem evinde temizligi yemegei eksik olmuyo hem de gezmesinden kalmıyo diyomus benim için:) haa şu da var ki ben hakikaten onun yaptıgı yemekleri yiyemiyorum, şehriye corbasına terbiye yapcam diye yumurta kırıyo o da corbanın üstünde yüzüyo, mutfaklarına terliksiz girsen ayaklarının altına domates ekmek ne varsa yapısır, yeşillikleri hiç yıkamadan salata yapar, ben onlarda yesem yesem ya balık ya da et varsa yerim, sebze ya da el giren bi yemekse agzıma süremem:)
ben anlatmazsam barut gibi patlarım valla burda içimi bi döküyorum sağolsın kızlarda destek oluyo.kaydirigubbakcemile3

valla de mi destek olmasak birbirimize kocalara catıcaz böölesi en iyisi

canım benim ömerde diyo benim ebedi hayatım burası değil.ben burda ne ekersem ebedi hayatımda onu biçeceğim.onlar ne yaparsa yapsın onları uyup dünyamıda ahiretimide zindan edemem.öyle diyince benim yelkenlerde suya iniveriyo.kaydirigubbakcemile3 boşver sende.

gerçi eşimin ailesinde sır ne demek aile ne demek çok fazla öenmli değildir

çok sevgi saygısı olan bir aile değiller samimiyet yok hiç kimsede ançak sen iyisen seninle vardırlar

helal olsun sana valla nasıl sevindim bunu dedirttiğine.bunu dedirttinya dedirtmeye de devam et sırtın yere gelmez senin.allah kolunun altına alsın seni emi canım benim.:1hug:

cnm eşine çok taktir ettim

keşke bizler de öyle düşünebilsek

ama kızınca göz görmez benim

amaaaan iki gün sonra cocugum olursa sehercim senin düştügün hale düşerimde seninkiler iyi heralde yerlerini biliyolar yardımlarını görüyosun, benim görümce doktor ya herseyin en iyisini bilir, işte su an tek olan yegenin herseyine karısıyo, çocugu kucaga alıstırdılar eltim ilceye gidince mahvoluyomus, banane diyo görümce, biz severiz bakması size, ben pışpışlayamam sadece severim diyo! deli mi ne kalık:))))

helal olsun sana valla nasıl sevindim bunu dedirttiğine.bunu dedirttinya dedirtmeye de devam et sırtın yere gelmez senin.allah kolunun altına alsın seni emi canım benim.:1hug:
amiiinn saol gülsümüm canım yaa duaya bak, çok saol, cümlemizi, Allah biliyo ya içimizde kin nefret yok, biz herşeyi biliyoruz büyüge saygıyı da kocaya hürmeti de yeter ki damarımıza basmasınlar zaten Allahım bu gücü vermese ben dayanamazdım bunların mallıklarına:)

cnm eşine çok taktir ettim

keşke bizler de öyle düşünebilsek

ama kızınca göz görmez benim

ayy bende aklıselim düşündüğüm zaman taktir ediyorum tabi ama dedinya göz kararınca hele benim hiçbişey görmem.ama koçişim çok sakin ozamanda deliriyorum.kaydirigubbakcemile3

ayy sen aynı benim ailemden aldığım terbiyedensin.:roflol: evet canım bende aynısını gördüm ailemden.

yahu ben de sinirlenince hiç olmayacak laflar ediyorum bi keresinde annesiyle kızkardeşi için iki tane biiiiip yüzünden neden benim agzımın tadı habire bozuluyo demiştim, nişan yüzügünü fırlatmıstım emreme, ayh sükür geride kaldı o günler, artık bunları da cekicez, allahtan anjiosu temiz cıkmıs, allah herkesew saglık sıhhat versin, benim tek dediğim bişey var, onların da bir kızları var, görümcem 3 erkek arasında tek kız, o da iki gün olur evlenir, ne eksik ne fazla, benim yaşadıklarımı yasasın dileğim, benim annem nasıl üzüldüyse o kadar yani...

bunu demen yeterli canım.işte allaha havale etmek budur.Şeniz

aman neyse yaaa çok bunalttım sizi, akşam bi ugrarım bi de tencerelerimi almaya ugrarım o olur))
kimselerde değişiklik var mı? kırmızı kart yiyen, yemeyen? herkes nerde merveler, asiş, sinem, aylin, adaş???

valla eşim sağolsun laf dedirtmez bende demem sağolsunlar iilerdir bizimkilerbana der kızım gibisin die ama ben kötü gelin dil pabuç arkasından demem hıç yuze derim ben onun anasına saygımda kusur etmem oda benımkilere şükür bi soruun yok akşam çağırmış babanneyi, geldi aktı kızı ben yattım uyudum sbah kahvaltı hazır kalktımda akşamda ben yemek yaparım dedi şimdi kendi evine gittii yemek yama

valla ayşem emelle raziş var günü en yakın olan.emel(ehal)leke görmüş.razişte göğüslerim acıyo kart gelecek deyip duruyo.

allah bölelerinden razı olsun.ne deyim onu baş tacı et işte.

maşallah sehercim allah bozmasın, çünkü benim için rahat da emrem de isterdi ki bu sıkıntılar olmasın, çünkü o görüyo, ankaraya gittigimizde bizimkiler onu nasıl agırlıyorlar, üzülüyo, diyo bizimkiler bunu yapamıyo işte diyo, görüyo yani, onun da görmesi bilmesi bana yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…