ay evet yaa, emre de diyo zaten ben bööleyim diye, o da evlenmeden önce bu konular yüzünden kavga ettigimizde diyordu, ya beni anla lütfen ben de biliyorum onları, evlenince kurtulucaz diye... çok şükür evimize cok fazla karıstırmıyorum ama yeri gelince de bööle eziyolar cocugucanım benim bizim burda bi laf var "her ailede bir salak vardır" valla ömerlerin ailesindeki salak eşim ve ben.buldularmı merhametli yumuşak huylu insanları yakalarından düşmezler.ama arkalarındanda atıp tutarlar.böleleriyle baş etmek zor.allaha havale edecen ama kendinide ezdirmicen lafıda GEDİĞİNE OTURTACAN yeri gelince.
valla gülsümün dediği gibi bir avuc kirazı götürüp koycan önüne de olmuyo işte, ben ailemden öyle görmedim, o da onların edepsizligi kalsın yanlarına
dogru diyosun nedense bizim üst jenerasyon anneleri ogullarını paylasmayı sevmiyolar, ama bizimkiler ayrı bir tuhaf yani, en basiti ben ameliyat oldugumda hiç sevmedikleri bir halaları var o gecmiş olsun diye aradı, hemen yetiştirmişler ayşenin çocugu olmuyo diye ameliyat olmaya ankaraya gitti diye!!! ki o halaları da ayaklı gazeteden beter...
evet cnm burada hepimiz hoş sohbet muhabbete varızben anlatmazsam barut gibi patlarım valla burda içimi bi döküyorum sağolsın kızlarda destek oluyo.kaydirigubbakcemile3
valla gülsümün dediği gibi bir avuc kirazı götürüp koycan önüne de olmuyo işte, ben ailemden öyle görmedim, o da onların edepsizligi kalsın yanlarına
dogru diyosun nedense bizim üst jenerasyon anneleri ogullarını paylasmayı sevmiyolar, ama bizimkiler ayrı bir tuhaf yani, en basiti ben ameliyat oldugumda hiç sevmedikleri bir halaları var o gecmiş olsun diye aradı, hemen yetiştirmişler ayşenin çocugu olmuyo diye ameliyat olmaya ankaraya gitti diye!!! ki o halaları da ayaklı gazeteden beter...
valla orası ööle razişim, zaten şaşırıyo manyak kadın hem çalısıp hem evinde temizligi yemegei eksik olmuyo hem de gezmesinden kalmıyo diyomus benim için:) haa şu da var ki ben hakikaten onun yaptıgı yemekleri yiyemiyorum, şehriye corbasına terbiye yapcam diye yumurta kırıyo o da corbanın üstünde yüzüyo, mutfaklarına terliksiz girsen ayaklarının altına domates ekmek ne varsa yapısır, yeşillikleri hiç yıkamadan salata yapar, ben onlarda yesem yesem ya balık ya da et varsa yerim, sebze ya da el giren bi yemekse agzıma süremem:)ayşecim iyi yapmışsın bencede sen güzel güzel yemeklerini yapki o yaptığından utansın ha utanmaz dersen senin için rahat eder böylesi en doğrusu bitanem
ben anlatmazsam barut gibi patlarım valla burda içimi bi döküyorum sağolsın kızlarda destek oluyo.kaydirigubbakcemile3
ay evet yaa, emre de diyo zaten ben bööleyim diye, o da evlenmeden önce bu konular yüzünden kavga ettigimizde diyordu, ya beni anla lütfen ben de biliyorum onları, evlenince kurtulucaz diye... çok şükür evimize cok fazla karıstırmıyorum ama yeri gelince de bööle eziyolar cocugu
valla orası ööle razişim, zaten şaşırıyo manyak kadın hem çalısıp hem evinde temizligi yemegei eksik olmuyo hem de gezmesinden kalmıyo diyomus benim için:) haa şu da var ki ben hakikaten onun yaptıgı yemekleri yiyemiyorum, şehriye corbasına terbiye yapcam diye yumurta kırıyo o da corbanın üstünde yüzüyo, mutfaklarına terliksiz girsen ayaklarının altına domates ekmek ne varsa yapısır, yeşillikleri hiç yıkamadan salata yapar, ben onlarda yesem yesem ya balık ya da et varsa yerim, sebze ya da el giren bi yemekse agzıma süremem:)
valla de mi destek olmasak birbirimize kocalara catıcaz böölesi en iyisi
canım benim ömerde diyo benim ebedi hayatım burası değil.ben burda ne ekersem ebedi hayatımda onu biçeceğim.onlar ne yaparsa yapsın onları uyup dünyamıda ahiretimide zindan edemem.öyle diyince benim yelkenlerde suya iniveriyo.kaydirigubbakcemile3 boşver sende.
amiiinn saol gülsümüm canım yaa duaya bak, çok saol, cümlemizi, Allah biliyo ya içimizde kin nefret yok, biz herşeyi biliyoruz büyüge saygıyı da kocaya hürmeti de yeter ki damarımıza basmasınlarhelal olsun sana valla nasıl sevindim bunu dedirttiğine.bunu dedirttinya dedirtmeye de devam et sırtın yere gelmez senin.allah kolunun altına alsın seni emi canım benim.:1hug:
cnm eşine çok taktir ettim
keşke bizler de öyle düşünebilsek
ama kızınca göz görmez benim
amiiinn saol gülsümüm canım yaa duaya bak, çok saol, cümlemizi, Allah biliyo ya içimizde kin nefret yok, biz herşeyi biliyoruz büyüge saygıyı da kocaya hürmeti de yeter ki damarımıza basmasınlarzaten Allahım bu gücü vermese ben dayanamazdım bunların mallıklarına:)
yahu ben de sinirlenince hiç olmayacak laflar ediyorum bi keresinde annesiyle kızkardeşi için iki tane biiiiip yüzünden neden benim agzımın tadı habire bozuluyo demiştim, nişan yüzügünü fırlatmıstım emreme, ayh sükür geride kaldı o günler, artık bunları da cekicez, allahtan anjiosu temiz cıkmıs, allah herkesew saglık sıhhat versin, benim tek dediğim bişey var, onların da bir kızları var, görümcem 3 erkek arasında tek kız, o da iki gün olur evlenir, ne eksik ne fazla, benim yaşadıklarımı yasasın dileğim, benim annem nasıl üzüldüyse o kadar yani...
valla eşim sağolsun laf dedirtmez bende demem sağolsunlar iilerdir bizimkilerbana der kızım gibisin die ama ben kötü gelin dil pabuç arkasından demem hıç yuze derim ben onun anasına saygımda kusur etmem oda benımkilere şükür bi soruun yok akşam çağırmış babanneyi, geldi aktı kızı ben yattım uyudum sbah kahvaltı hazır kalktımda akşamda ben yemek yaparım dedi şimdi kendi evine gittii yemek yama
valla eşim sağolsun laf dedirtmez bende demem sağolsunlar iilerdir bizimkilerbana der kızım gibisin die ama ben kötü gelin dil pabuç arkasından demem hıç yuze derim ben onun anasına saygımda kusur etmem oda benımkilere şükür bi soruun yok akşam çağırmış babanneyi, geldi aktı kızı ben yattım uyudum sbah kahvaltı hazır kalktımda akşamda ben yemek yaparım dedi şimdi kendi evine gittii yemek yama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?