maşallah sehercim allah bozmasın, çünkü benim için rahat da emrem de isterdi ki bu sıkıntılar olmasın, çünkü o görüyo, ankaraya gittigimizde bizimkiler onu nasıl agırlıyorlar, üzülüyo, diyo bizimkiler bunu yapamıyo işte diyo, görüyo yani, onun da görmesi bilmesi bana yetiyor
ooooy pamuk, yerim ben onu, maşallah:)benım kız surekli kucakta olduğu için yazamıyom kızlar fazla sıpa uyumuyo yav
di mi gülüm bunu dilerim kimse yaşamasın yaşamayana da bu kadar konusmamız tuhaf gelir eminim, yoksa sen de ben de insanlar hakkında bunları diyecek nitelikte deildik valla ben bööle deildim sonradan oldum:roflol:kesinlikle yeter ayşe.yeterki eşlerimiz bizimle olsun.onların cehenneme kadar yolu var.:dilcikar:
ahhhhhhhhh ne güzel cetefilli
eşinin senin ailenin yaptığını görüyor olmas bunu görmeyen nankörle de var
ooooy pamuk, yerim ben onu, maşallah:)
di mi gülüm bunu dilerim kimse yaşamasın yaşamayana da bu kadar konusmamız tuhaf gelir eminim, yoksa sen de ben de insanlar hakkında bunları diyecek nitelikte deildik valla ben bööle deildim sonradan oldum:roflol:
anacım görülmeyecek gibi deil ki taş olsa çatlardı yanigörmeyenin de alnını karışlarım ben klava:
göndereyim canım kayın ve maon annem yiycene sen ye:roflol::roflol:ayyyyyy kızlar çok karnım acıktı ama muhabbet güzel kalkamıyorum pc başından
biri bana yemek getirebilir mi
göndereyim canım kayın ve maon annem yiycene sen ye:roflol::roflol:
ben anne diorum valla.şimdiye kadar suistimal etmedi.
:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?