kızlar ben kaçtım tansiyonum düştü aclıktan görüşmek üzere byyyyyyy
kaydirigubbakcemile3 niye güldün canım.
benim hiç komsum yokkızlar bu arada benim 1.5 yıllık kapı komşum taşınıyo.yerine taze bi gelin gelecekmiş.inşallah kafa dengidir ya.
benim hiç komsum yok( tek calısan benim apartmanda, o yüzden ayak uyduramadım onlara, inşallah yeni komsunla muhabbet olursunuz
bizim apartman aile apartmanı koçişlerin bide amcası gillerin.üç kiracı da var.işte bende çalıştığım için bende ayak uyduramıyorum.bazen iş çıkışı diyolar gel oturalım bende yok yemek yapacam falan diyorum.ama çoğuda oturmak istemediğimden gitmiyorum.çünkü hep dedikodu yapıyolar sevmiyorum.
kızlar ben cıkıyorum ortalıgı toplayım da yemekleri götürecem...
off kızlar patladım yaaa çok sıkıldım 6 olsada eve gitsem :sinifsinif:
kızlar merhaba amma çok kaynatmışınız yaw kaynanaların kafası kırılmış taşlarla :)
Oku oku bitmedi valla. Benim kaynanam iyi aramızda şimdilik sorun yok ama bende anne demiyorum köyde biz ona yenge derdik yenge diyorum uzaktan akrabamız çünkü. O yüzden dedim ben söleyemem yıllardır alışmışım yenge demeye o da sen nasıl istersen öle de farketmez dedi.
kızlarr selammm
geçmişe bakmadım, herkes iyi mi
face de taleplerinizi kabul ettim
emel yüceli ekledim
kızlar ben eve geldim maşallah baya kaynatmışsınız biraz ortalık toplayacam
benim kayınvalidem iyidir aynı seherin ki gibi herşeyimi yapar allah razı olsun bir iki lafı oldu belki istemeden belki isteyerek söledi kırıldım ama kin tutmadığım için önemli değil beni üzmedikten sonra bende üzmem
amin canım allahım kimsenin ağzının tadını bozmasın:Saruboceq:maşallah allah bozmasın.
allahallah neden acaba yumurtluyor musun kız sen yoksaCADIARZUkızlar ya resmen adet olacakmışım gibi sancım oluyo.:bbo:
evlilik yıl dönümüz kutlu olsun asiyecim allahım nice mutlu güzel yılları bebişlerinizle beraber sağlıkl sıhatle geçirmenizi nasip etsin bitanema.s.kızlar benim bugün evlenme yıldönümüm 3 yılımız bitti Allah ım eşimle uzun ömürler nasip etsin bana demisırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?