İnatla bir gün ANNE olacağım !

kaydirigubbakcemile3 niye güldün canım.

suistimal etmedi dedin ya ona, benimki hoşgeldin bile etmediği bi zamanda bak dedim sana bi saygısızlıgım mı oldu anne anne diye peşinde dolanıyorum dedim, deme canım anne diyince mi kızım iyi oluyomuşun dedi:roflol: o gheldi aklıma, benimki suistimal etti vala:)

kızlar bu arada benim 1.5 yıllık kapı komşum taşınıyo.yerine taze bi gelin gelecekmiş.inşallah kafa dengidir ya.
benim hiç komsum yok( tek calısan benim apartmanda, o yüzden ayak uyduramadım onlara, inşallah yeni komsunla muhabbet olursunuz

benim hiç komsum yok( tek calısan benim apartmanda, o yüzden ayak uyduramadım onlara, inşallah yeni komsunla muhabbet olursunuz

bizim apartman aile apartmanı koçişlerin bide amcası gillerin.üç kiracı da var.işte bende çalıştığım için bende ayak uyduramıyorum.bazen iş çıkışı diyolar gel oturalım bende yok yemek yapacam falan diyorum.ama çoğuda oturmak istemediğimden gitmiyorum.çünkü hep dedikodu yapıyolar sevmiyorum.

ben de acıkcası zaman ayıramıyorum onlara, yani biz hala yeni evli sayılırız sanırım, yani akşam 5ten sonra onlarla gecirmektense ya da haftasonumu eşimle gecirmeyi yegliyorum, bir de hepsinin en az 3 cocugu var boy boy acayip kafam şişiyo:)

kızlar merhaba amma çok kaynatmışınız yaw kaynanaların kafası kırılmış taşlarla :)

Oku oku bitmedi valla. Benim kaynanam iyi aramızda şimdilik sorun yok ama bende anne demiyorum köyde biz ona yenge derdik yenge diyorum uzaktan akrabamız çünkü. O yüzden dedim ben söleyemem yıllardır alışmışım yenge demeye o da sen nasıl istersen öle de farketmez dedi.

iyi yapmışsın.kaydirigubbakcemile3

kızlarr selammm
geçmişe bakmadım, herkes iyi mi
face de taleplerinizi kabul ettim
emel yüceli ekledim

kızlar ben eve geldim maşallah baya kaynatmışsınız biraz ortalık toplayacam
benim kayınvalidem iyidir aynı seherin ki gibi herşeyimi yapar allah razı olsun bir iki lafı oldu belki istemeden belki isteyerek söledi kırıldım ama kin tutmadığım için önemli değil beni üzmedikten sonra bende üzmem

maşallah allah bozmasın.

kızlar benim bugün evlenme yıldönümüm 3 yılımız bitti Allah ım eşimle uzun ömürler nasip etsin bana demisırnaşık şey

maşallah allah bozmasın.
amin canım allahım kimsenin ağzının tadını bozmasın:Saruboceq:
kızlar ya resmen adet olacakmışım gibi sancım oluyo.:bbo:
allahallah neden acaba yumurtluyor musun kız sen yoksaCADIARZU
kızlar benim bugün evlenme yıldönümüm 3 yılımız bitti Allah ım eşimle uzun ömürler nasip etsin bana demisırnaşık şey
evlilik yıl dönümüz kutlu olsun asiyecim allahım nice mutlu güzel yılları bebişlerinizle beraber sağlıkl sıhatle geçirmenizi nasip etsin bitanema.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…