İnatla bir gün ANNE olacağım !

...ben de kan sonucumu aldım...trigliserit birazyüsek...çok yağlı yedim galiba bu aralar :kedi: neyse başka önemli bişey yok şükür...
canım hadi çok şükür..
naniknanik
kızzz nolmuşşş gece gece herkes dillenmişşşş amanınnnnnn buarada aylin sana dayakklava:
ayşe uyuyoo diye oklavasını çaldım:1hug:
bana niye dayak yamafoldumben
canımm gelsin bebiş inşallahalkisalkisalkis
aminn
elle kontrol ettin dimi gülsümcümm benim göğüs yapım kistikmiş mesela oyüzdende ağrırmış hakkatende ağrır regl zamanları özellikle
kistik nasıl oluyomuş
kız aylin facete buldum sobeledim senikötükedihüso
ben de geri sobeledimsositososito
benim 9 gün gecikince hamile sandık ya beni, eşim seviniyo neden mi, 9 ay 10 gün hiç adet dönemi olmicak yani yasak da olmicak hiç diyeeekaydirigubbakcemile
:gitme::gitme:kızlar bunndan yaklasık 10 gun once bebısımın kesecıgını gormustum bu benı mutlu ettmeye bıle yetmıstı ama malesef bugun kanamam geldı cok uzgununum
üzüldüm canım,hayırlısı..
aman neyse yaaa çok bunalttım sizi, akşam bi ugrarım bi de tencerelerimi almaya ugrarım o olur))
kimselerde değişiklik var mı? kırmızı kart yiyen, yemeyen? herkes nerde merveler, asiş, sinem, aylin, adaş???
ya ben dün gece de boş geçmek zorunda kaldımmafoldumben

kızlar benim bugün evlenme yıldönümüm 3 yılımız bitti Allah ım eşimle uzun ömürler nasip etsin bana demisırnaşık şey
canımm eşinle beraberr çokkk mutlu olun hep inşallah...

gülsüm yumurtluyosundur belkiia.s

sağolun kızlar insan zaman nasıl geçiyor anlamıyor valla Allah ım hepinize eşlerinizle uzun sağlıklı bebişli ömür versin inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan

sağolun kızlar insan zaman nasıl geçiyor anlamıyor valla Allah ım hepinize eşlerinizle uzun sağlıklı bebişli ömür versin inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan
aminn, hepimize eşlerimizle sonsuza kadar mutluluk nasip etsin Allahım inşallah...

amanınn nedennn ya boş geçirdin kızzz..

adın aylin değilmiş sanırım ondan ama olsun biz seni aylin bildik olsun canımm zemuszemus

asiyeciiiimm inşallah bu güzel günde bebişiinnn gelir sana

asişim allahım size tez zamanda getrsin bebişi seneye bebeişin kucanda olsun inşallah

kızlar benimde mesaii bitti yarın görüşmekk dileğiyleee esenn kalınnnnn..topik sahibi :kedi:

ben geldimmmmmm kızlarrrr, nasılsınızzz? hepinizi çok özledim canlarım.evde duramayınca topiğe de giremiyorum, c.tesi ayrıntılı ultrasona girdim, bebeğim kesin kızmış,1 haftalık büyük görünüyo dedi dr, kulakları azcık kepçe (bana çekmiş), burun miniciik bişi (o da bana çekmiş), ayaklar kocaman (halaya çekmiş) ay ama nası hareketli kızlar anlatamam, size de yazdığım gibi daha 4.5 aylıkken babasının kulağına tepik atmıştı karnımdan, sın 10 gündür karnımı izliyoruz ve hareketler şimdiden dışardan belli oluyor ayy nası heyecan verici anlatamam, dr zayıf olduğum için bu kadar erken dışardan görüldüğünü söyledi. yarın kendi drumuzda kontrolümüz var kızlar foto alıp ekleyeceğim sizlere inşallah.bendeki değişiklikleri sorcak olursanız 51 kilo oldum toplamda 6 kilo aldım yani, memeler foraa eşim (aldığın 3 kilo memelerine gitmiş) diyor :roflol::roflol: basenlerim var artık ve koca göbüşüm var şimdideeeen kızlaaar, en kısa zamanda fotomu eklicem o zaman beni daha iyi anlicaksınız.
Mervem az kalmış kız yiğenimizin gelmesineeee, hazırlıklar nası gidiyoo? oda hazırlarsan foto ekle bize emii.
Diğer Mervem canım 11 haftalık olmuşsunuz maşallaaah, minicik kelebeğine iyi bak emii,usmaların bi kaç hafta sonra geçecek bak demişti dersin
Ayşeeem canım senin de az kalmış yiğenimizin gelmesinee, heyecanlar nasıl bakalım, hazırlıklar nasıl gidiyor?
asişiiim,sinemimmmm, ayliniiiim,asiyeeeem,emeliimmm,şengülüüüm,vee tüm can arkadaşlarımmmmm umarım hepiniz iyisinizdirr, hepinize kucak dolusu sevgileeeera.s.:1hug:

maşallah pınarım allah kızını ve seni nazarlardan saklasın kızlar hani demiştim ya dün doğum yapacak arkadaşım var diye o hala doğum yapmadı dün gittiğinde sancıları varmış dr ve ebe alttan muayene etmiş ilk olunca bizimki biraz kendini kasmış tabi doğum yapan kadınları görünce sancısıda gitmiş zati rahimde açılmamış biraz önce konuştum aydındalarmış ntsdeymiş şuan sancıları varmış baya rahim 3-4 cm açılmış bekliyormuş allahım yardımcısı olsun dualarınızı esirgemeyin ondan

pınarımmm maşallah meleğimizeeeeAllah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallahhh:1hug:
razişim belkide doğmuştur şimdiye ama inşallah kolay bir doğum olur sağlıcakla hayırla kucağına alır arkadaşın meleğiniii:Saruboceq::Saruboceq:
bugün siteye girdimmmm karşı komşum oturmaya çağırdı olmaz diyemedim birine topiğe haber ver dedim msnden beni merak etmesinler dedim emmeee unutmuş gitmişşşşklava:klavardan gelincede mutfak vs fırsatım olmadı eşim sigara molası verdide yazam bari dedimmm gerçi lobide bitek ayşem var ama neyseee oda kaçmasa barii dicemde eşim heran pc yi devralabilirrrr:roflol::roflol:yarın görüşmek üzeree hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim ay benimki yine maça gitti dün yaa bir karış suratla karşıladım onu ay hala sinirliyim kusura bakmasın geleli 1 gün oldu ben gelemem demiyo beni evde tek bırakıp maça gidiyo kızlar bu sefer kesin kararlıyım yumurtlama günleride ben yapmicam iştee kötükedihüso çok sinirlendirdi neyse
pınarım maşallah bebişine canım allah tüm hamişlerin kucağına almayı nasip etsin bebişlerini
asiş nice yıllara canım bol bebişli olarak
merveler ayşeler gülsüm aylin raziş emeller badegül unuttuğum varsa affola kızlar hepinize günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…