canım hadi çok şükür.....ben de kan sonucumu aldım...trigliserit birazyüsek...çok yağlı yedim galiba bu aralar :kedi: neyse başka önemli bişey yok şükür...
naniknanikkız adın aylin değilmiydiiiii bende diyom başkasınımı kabul ettim arada hiç bilmediğim kişiler ekliyo beni bende reddediyom kabul ettim ama aylin bekliyom başkası çıktı iyimiiiii seni gidi seniiiopuyorumnanaktan
bana niye dayak yamafoldumbenkızzz nolmuşşş gece gece herkes dillenmişşşş amanınnnnnn buarada aylin sana dayakklava:
ayşe uyuyoo diye oklavasını çaldım:1hug:
canımm gelsin bebiş inşallahalkisalkisalkisGünaydın kızlar hayırlı bir gün dilerim sizlere
kızlar doktor bu akşam çatlatma iğnesini ol dedi dün 34,7 mm idi bi iğne daha vurdu biraz daha büyüsün diye bu akşam da iğnemi vurdurup çalışmalara hız vercez hayırlısı bakalım
aminnyeni gelenlere de günaydın...herkesler iyiler mi bakiim...gece oğlumla yatakta gerine gerine yattık valla...babamız yoktu özledik biraz...allahım kimseyi can yoldaşından ayrı koymasın kızlar...1 gün bile zor geliyo artık...gebelik psikolojisi sanırım..
kistik nasıl oluyomuşelle kontrol ettin dimi gülsümcümm benim göğüs yapım kistikmiş mesela oyüzdende ağrırmış hakkatende ağrır regl zamanları özellikle
ben de geri sobeledimsositosositokız aylin facete buldum sobeledim senikötükedihüso
benim 9 gün gecikince hamile sandık ya beni, eşim seviniyo neden mi, 9 ay 10 gün hiç adet dönemi olmicak yani yasak da olmicak hiç diyeeekaydirigubbakcemileayy mervee çok güldüm.bende benimkine diyoumki eğer hamiş kalırsam 3 aydan sonra beni unut.ciddimi öylemi imiş diyo evet dedim.hadi yaa diyo.:roflol: kızlar cidden hamilelikta 3 aydan sonra yapılmıyomu.kafamçokkarıştı
üzüldüm canım,hayırlısı..:gitme::gitme:kızlar bunndan yaklasık 10 gun once bebısımın kesecıgını gormustum bu benı mutlu ettmeye bıle yetmıstı ama malesef bugun kanamam geldı cok uzgununum
ya ben dün gece de boş geçmek zorunda kaldımmafoldumbenaman neyse yaaa çok bunalttım sizi, akşam bi ugrarım bi de tencerelerimi almaya ugrarım o olur))
kimselerde değişiklik var mı? kırmızı kart yiyen, yemeyen? herkes nerde merveler, asiş, sinem, aylin, adaş???
canımm eşinle beraberr çokkk mutlu olun hep inşallah...kızlar benim bugün evlenme yıldönümüm 3 yılımız bitti Allah ım eşimle uzun ömürler nasip etsin bana demisırnaşık şey
aminn, hepimize eşlerimizle sonsuza kadar mutluluk nasip etsin Allahım inşallah...sağolun kızlar insan zaman nasıl geçiyor anlamıyor valla Allah ım hepinize eşlerinizle uzun sağlıklı bebişli ömür versin inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan
benim de adet öncesi ağrır göğüslerim, benim de mi kistik oluyo?aylin içi su doluu kesecikler varmış göğsümde ondan şekercimm..
benim de adet öncesi ağrır göğüslerim, benim de mi kistik oluyo?
güle güle canımKızlar ben kaÇtım ÖptÜm hepİcİĞİnİzİ
valla şekercim bilmem ama ultrasonla bakınca dedi ki adet dönemlerinde sancın olur dedi bende evet dedim seninki belkim değildir canım :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?