günaydınnn adaşımmm.. gezdin mi dün naptın bakalım?
sinemcimmm ah canım yaa haklısın valla kızmakta bende olsam bende acayip kızardım yapma kız bakalım o istesin buayda nasılsa geçti yumurtlaman ama temmuzda sen gene bırakma kaydirigubbakcemile3
pınarcım maşallahhh maşallahh ay ne mutlu sana yaa bende geleyim ogünleree.ya bende arada pıt pıt bişi hissediyorum biliyorum çook erken ama nebilim zayıfım diye belkide iç karnım dar diye hissediyorumdur kaydirigubbakcemile3 ben öle avunmak istiyorum hissettiğim bebiiş:kedi:
raziyecimm demeeee ay allah yardımcısı olsunn işte ben bundan sezeryan taraftarıyımmm zemuszemus ama böle diom varya sanki hiç anlamadan normal doğurcam gibi geliyorr çok konuşuyorum çünkü
ben geldimmmmmm kızlarrrr, nasılsınızzz? hepinizi çok özledim canlarım.evde kucak dolusu sevgileeeera.s.:1hug:
günaydın kemeller badegül unuttuğum varsa affola kızlar hepinize günaydın
kızlar size gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum. rüyamda regl oluyorum ama böle çok afedersiniz resmen parçalar dökülüyo benden.bende diyorumki kistim yok oluyo herhalde.sonra çok ilginçtir o parçalarda bebek elleri görüyorum bu seferde eyvah düşük yaptın galiba diyorum.ve parça akmaya devam ediyo.ayy gerçek gibiydi.hayırdır inşallah hayırdır inşallah.
ayyy gülsümmm çoook etkilendim kız rüyandan hayırlara vesile olsunnn :gitme:senağlama
günaydın kknın güzel anneleri hamişleri ve hamiş adayları cumalarınız mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah
gülsüm kız sen bu bebeiş içşini çok mu takıyon yavrum kafana bak hergece etkileniyon gibi geliyo bana ama hayır olsun inşallahta bi bakmışın bebeiş olmuş
razişim sen nasılsı n canım
günaydın beyzacım...nasılsın...
benımde o ay calışma yoktu hatırlatayım ama şimdi selen var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?