İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın kızlarr...
sinemcim takma kafana erkekler biraz düşüncesiz oluyo...haklısın ama kendini üzmekten başka bişeye yaramaz...düşünme boşver...

geçmişe bi bakayım...dün öğlen gelemedim..neler var bakalım...

günaydınnn adaşımmm.. gezdin mi dün naptın bakalım?

sinemcimmm ah canım yaa haklısın valla kızmakta bende olsam bende acayip kızardım yapma kız bakalım o istesin buayda nasılsa geçti yumurtlaman ama temmuzda sen gene bırakma kaydirigubbakcemile3

pınarcım maşallahhh maşallahh ay ne mutlu sana yaa bende geleyim ogünleree.ya bende arada pıt pıt bişi hissediyorum biliyorum çook erken ama nebilim zayıfım diye belkide iç karnım dar diye hissediyorumdur kaydirigubbakcemile3 ben öle avunmak istiyorum hissettiğim bebiiş:kedi:

raziyecimm demeeee ay allah yardımcısı olsunn işte ben bundan sezeryan taraftarıyımmm zemuszemus ama böle diom varya sanki hiç anlamadan normal doğurcam gibi geliyorr çok konuşuyorum çünkü

yok kız ne gezmesi...evi süpürdüm sildim...biraz ütüm kalmıştı..onu yaptım..tabi akşama mort...bi de akşam kuzey çok kıpırdamadı bi ara ödüm koptu...sonra başladı yine kuzum..eşimde diyoki bak sana mesaj veriyo artık anne yorulma diye...artık yapamıcam galiba zor geliyo herşey...

hissettiğin bebişin olabilir adaşım...bende 12 haftalıkken pıt pıt etmişti ilk defa..annem çok erken daha erkek bu bebek dediydi...bakalım seninki ne olacak?

asiyecim geç oldu ama nice yıllara hayatım...allah seni hayat arkadaşından uzuuuuuun bi ömür ayırmasın canım...bi de seneye meleğin de oldu mu değmeyin keyfinize...inşallah...

pınarcım maşşallah adaşıma kız...cadı olcak galiba babasına tekmeler falan şimdiden...allahım sağlıkla doğmasını da nasip etsin inşallah...evet bizim de az kaldı sayılır...

adaşım bende içimden sezeryanı geçiriyorum ama sen gibi diyorum galiba normal olcak..nedense içime öyle doğuyo..allah hayırlısını versin de sağlıkla gelsin meleklerimiz...

günaydın güzel arkadaşlarımmmm

ben geldimmmmmm kızlarrrr, nasılsınızzz? hepinizi çok özledim canlarım.evde kucak dolusu sevgileeeera.s.:1hug:

maşaAllah pınarcım inş sağlıkla kucağına alırsın bebişini

günaydın kemeller badegül unuttuğum varsa affola kızlar hepinize günaydın

aaaa yuh yani sende gidip toplarını patlatsaydın klava:

kızlar size gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum. rüyamda regl oluyorum ama böle çok afedersiniz resmen parçalar dökülüyo benden.bende diyorumki kistim yok oluyo herhalde.sonra çok ilginçtir o parçalarda bebek elleri görüyorum bu seferde eyvah düşük yaptın galiba diyorum.ve parça akmaya devam ediyo.ayy gerçek gibiydi.hayırdır inşallah hayırdır inşallah.

görenler karnımı erkek diyor zaten aslında resmimi çektim eklicektim bilgisayara aktarmayı evde unutmuşum.. kaydirigubbakcemile3

ayyy gülsümmm çoook etkilendim kız rüyandan hayırlara vesile olsunnn :gitme:senağlama

günaydın kknın güzel anneleri hamişleri ve hamiş adayları cumalarınız mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah

günaydın topikin güzel hatunları hayırlı cumalar
biz nöbetçi olarak erkenden açıcaktık ama sağolsun cadı durmadı bende ona kızdım bıraktım ağlaya ağlaya yatakta temizlik yaptım azıtma saati gelmeden sıpanın şimdide sızıp uyudu zilli bende bakam bi dedim
malum kızdan ne zaman bulursak şip şak işşlleri halletmek gerekiyo :)
ayşe bendim dimi o valla unuttum anacım çünküm senden sonra seleni zor uyuttum ağlıyodu malum:sinifsinif:
pınarım kızcen iimiş çok şükür
kız merve temizlikten yedin evi anacım rahat dur
bak sakın bişey hakkında buyuk konuşmayın hele doğumda anlamassınız valla sancı gelir doğuru veririsiniz yollarda tamammı

gülsüm kız sen bu bebeiş içşini çok mu takıyon yavrum kafana bak hergece etkileniyon gibi geliyo bana ama hayır olsun inşallahta bi bakmışın bebeiş olmuş
razişim sen nasılsı n canım

gülsüm kız sen bu bebeiş içşini çok mu takıyon yavrum kafana bak hergece etkileniyon gibi geliyo bana ama hayır olsun inşallahta bi bakmışın bebeiş olmuş
razişim sen nasılsı n canım

yooo aksine takmıyorum hele helede bu ay hiç takmıyorum.hani ortada çalışma olsa tamam dicem ama yokkaydirigubbakcemile2

günaydın gülsümcüm..hayır olsun canım..hakikatten etkilenilecek bi rüyaymış...
seher valla yemedim evi anacım 10 gündür süpürmemiştim...ama artık zor geliyo valla...yapamıcam..kocişin ellerinden öpecek :)))
iyiyiz beyzacım...totişim de iyi maşallah...akşam annesini korkuttu biraz ama şimdi iyi...ben yorulunca oda pek kıpırdamıyo korkuyom o zaman...
razişim günaydın hayatım...nasılsın?

hoşgeldin beyzacım nasılsın
sanırım öle diyo gülsümcüm zahmetsiz geldim kök söktüreyim az sizede görün diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…