İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlarrr sancım varyaaa herhalde gaz sancısııı mafoldumben
bide dün 3 kezz böğğ oldu yaa böğğler çoook kötü oluoo korkuom göbeğimi tutuom kimbilir içeride ne oluo zavallımaa:bbo:

emelyücel gelmioo bu aralar temizlik diyince aklıma o geldi laelaelaelaelae

yapma mervecim dikkat et bak son zamanlara yaklaşıyosun bırak evi ne götürürse götürsün anacım az yorulsun kocişinn temizleyiversin bak bizimki hala yardıma devam ediyo

canım benim senin şimdi dahada dikkat etmen lazım yapma çok iş..
oda yapıcan mı sahi sen adaşım yatak falan napcan?

bişey olmaz merve korkma o sıkı sıkı tutunuk içerde sana naz ediyo
emel ıyı canım dun msnde konuştuk az bi yaramazlık yok dıodu sarıpapatyası yiğitten gelemiyo herhalde

hoşgeldin beyzacım nasılsın
sanırım öle diyo gülsümcüm zahmetsiz geldim kök söktüreyim az sizede görün diyo

annesiii az daha dayan hep böyle olmayacak ya güzel günler de gelecek inş elinden tutup gezdiricen uslu uslu bi kız olacakkk inşş annesini hiç üzmeyecek sözünden çıkmayacakkk

canım yaa bu gaz olayı gerçekten çok kötü bana da oluyo

ama şu bööö ler için bi yerde okudum bu iyiye işaretmiş bebeğin düşükle sonuçlamayacağını belli ediyormuş yaaa şükret cicim

dikkat ediyorum ama içim durmuyo...ama artık yok valla yapmam...kocişim yapar zaten ama ben fırsat vermiyom ki adama...o da kızıyo zaten...
oda yapmıcam canım şimdilik...bizim oturduğumuz küçük odaya büyük sürgülü bi gardrop bi de çalışma masası kütüphane yaptırdık geçen sene...sadece yatak alınacak ama şmdi değil...biraz büyüsün öyle..genç odası olacak yani..bebek odası değil...ben park yatak aldım kraftın...bide görümcemin sepeti var küçük..şimdilik idare edicez böyle...

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim canlarım merviş böğğğğ ler başlamış canım inş. hafif geçirirsin -tatlicadiarzu-
beyza sen ne zaman dr. gidecen canım
beyza merveler raziş gülsüm seher nasılsınız

iyiyim sinemcim sağol sen nasılsın.koçişten dolayı kızgınsın galiba.anacım hiiiiiççççççç yanaşma sende.çookk çookk haklısın.Çok üzgünüm çoook

iyiyiz sinemcim mama kavgası yapıyoz selenle o yemıcem dio ben yıcen :))))))))))

valla ben herhalde korkardım bööğğğğ lerden bebiş düşer diye
ay sorma ya tabi bide ister istemez kasıyosun kendini kastıkça alttan anladın sen onu anam korkuomm bi bakıom akıntı :kedi:
bişey olmaz merve korkma o sıkı sıkı tutunuk içerde sana naz ediyo
emel ıyı canım dun msnde konuştuk az bi yaramazlık yok dıodu sarıpapatyası yiğitten gelemiyo herhalde

artık geçmesi lazım benim kilo almam lazım çoook yemem lazım :sinifsinif:

hadi bakalımmm allah korusun meleklerimiziii..

hayatta yumurta yemem sevmem dün canım menemen çekti gittim eve önce böğğ kaydirigubbakcemile3 sonra yumurta yedimmm şaştım kendime :roflol: eti deli gibi severim normalde şimdi ağzıma koyamıyorum cidden hamilelikte herşey ters oluyomuşşş şaştım kaldımm

canım ben pazartesi gidicem
inş görünür sağ sağlim keseciğimiz
dua edin bize teyzeleriiii

ay bukadar kişi var canım neden kimse yazmıyooo
evet gülsüm yaklaşmicam yanına gitsin futbol topuyla uyusun :umursamaz: turkbayragi
bundan sonra böyle valla benim yüzümden olmuyo bebek o sinirlendiriyo böyle bende kızınca yumurtam kabul etmiyo spermini dışarda bırakıyo almıyo içeri kötükedihüso

oy oy göreceksin canım belki kalp atışlarını bile duyabilirsin erken döllenme olduysa canım
mervişim allah korusun meleklerinizi canlarım bizede dua edin bakın bugün cuma hamişlerim duaları kabul olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…