günaydın gülsümcüm..hayır olsun canım..hakikatten etkilenilecek bi rüyaymış...
seher valla yemedim evi anacım 10 gündür süpürmemiştim...ama artık zor geliyo valla...yapamıcam..kocişin ellerinden öpecek :)))
iyiyiz beyzacım...totişim de iyi maşallah...akşam annesini korkuttu biraz ama şimdi iyi...ben yorulunca oda pek kıpırdamıyo korkuyom o zaman...
razişim günaydın hayatım...nasılsın?
hoşgeldin beyzacım nasılsın
sanırım öle diyo gülsümcüm zahmetsiz geldim kök söktüreyim az sizede görün diyo
kızlarrr sancım varyaaa herhalde gaz sancısııı mafoldumben
bide dün 3 kezz böğğ oldu yaa böğğler çoook kötü oluoo korkuom göbeğimi tutuom kimbilir içeride ne oluo zavallımaa:bbo:
emelyücel gelmioo bu aralar temizlik diyince aklıma o geldi laelaelaelaelae
slm kızlar nasılsınız ben iyiyim canlarım merviş böğğğğ ler başlamış canım inş. hafif geçirirsin -tatlicadiarzu-
beyza sen ne zaman dr. gidecen canım
beyza merveler raziş gülsüm seher nasılsınız
iyiyiz sinemcim mama kavgası yapıyoz selenle o yemıcem dio ben yıcen :))))))))))
ay sorma ya tabi bide ister istemez kasıyosun kendini kastıkça alttan anladın sen onu anam korkuomm bi bakıom akıntı :kedi:valla ben herhalde korkardım bööğğğğ lerden bebiş düşer diye
bişey olmaz merve korkma o sıkı sıkı tutunuk içerde sana naz ediyo
emel ıyı canım dun msnde konuştuk az bi yaramazlık yok dıodu sarıpapatyası yiğitten gelemiyo herhalde
canım yaa bu gaz olayı gerçekten çok kötü bana da oluyo
ama şu bööö ler için bi yerde okudum bu iyiye işaretmiş bebeğin düşükle sonuçlamayacağını belli ediyormuş yaaa şükret cicim
slm kızlar nasılsınız ben iyiyim canlarım merviş böğğğğ ler başlamış canım inş. hafif geçirirsin -tatlicadiarzu-
beyza sen ne zaman dr. gidecen canım
beyza merveler raziş gülsüm seher nasılsınız
canım ben pazartesi gidicem
inş görünür sağ sağlim keseciğimiz
dua edin bize teyzeleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?