İnatla bir gün ANNE olacağım !

anne baba olmak isteyenlerin adaçayı içmemelerini duymuştum.
kız içme deil, fitil niyetine kullancam bacım:roflol:
ayh yerim ben onu, annesinin mis kokusunu arar o, Allah ayırmasın, süt çocugu kız ooo:ecrin_bebek:

kız yerim ben onu aman allahım nazarlardan korusun nasıl güzel uyuyor o öyle ısırırım ben onu

Taze Çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı 5 dk Öncesı

ayyy emeell maşallah barekellah.kız koyma böle uyurken nazar olur bee.kaydirigubbakcemile3

Kızlar takip ediyorum ama arada bakabiliyorum pınarcım uğramış görüşemedik.
Emel maşallah ne güsel uyuyo minnoşun

ay canım yaa ne güzel kız emel sen hergün koyuyorsun resim valla süper şipşak anne:))

Ayyyyy bırde fotograf makınem olsa bunları telefonla Çekıyom bu arada banka md.kardesıme gondermek ıÇın Çıkardıgım resımlerı aldı gıttı masama koyarım dıye

Ben ıyıyım eskı kotlarıma gırıyorum ama ustler sıkıntılı gomlek dugmelerı ayrı ayrı duruyo ama yınede ıyı dımı 32 gun oldu doguralı

Kızlar tesekkur ederım hepınıze yıgenınızı sızden esırgeyecek halım yokya

canım ya sen böyle fotosunu koyunca çok mutlu oluyorum canım ama bende istiyorum allahım onu nazarlardan saklasın annesi benimde olsa koyarım sizlerle paylaşmak çok güzel gerçi bende size amcamın kızının perşembe günü doğan bebişini koyacaktım ama beceremedim :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…