İnatla bir gün ANNE olacağım !

benden sana tavsiye sinemm hiiiiç bebek düşünmemeye çalış ozaman azcık rahatlarsın kocişinle olurkenn..oğlun olursa sen unut onuda alır götürür kaydirigubbakcemile3

benim de içimde yumurta çıkacak..çok severim...şimdi bile 2 tane yedim geldim...benim hiç öyle aşermem olmadı...herşeyi yedim valla...başta düşük tehlikesi yaşamasaydım eğer hiç hamile olduğumu anlamıcaktım bile...midem bile çok bulanmadı...kızlar hepinize benim gibi bi hamişşlik nasip etsin allah...tabi kanama falan yaşamayın da...sonrası için diyorum...

çek restini hatta aynı şeyi sen ona yap.bu akşam sende onsuz bir arkadaşına git birazda geç git eve.bişey derse dersin sen beni ilk geldiğin gün bırakıp gittin.yine dua et ben ikinci gün yaptım dee.:roflol:

gülsümcüm rüyan hayır olsun inşallah kistinden kurtulup bebişin sana gelecek galiba hayatımkaydirigubbakcemile5
günaydın sehercim selen kızçe demek nöbet tutturuyor ha canım allah kolaylık versinŞeniz
gülsüm kız sen bu bebeiş içşini çok mu takıyon yavrum kafana bak hergece etkileniyon gibi geliyo bana ama hayır olsun inşallahta bi bakmışın bebeiş olmuş
razişim sen nasılsı n canım
iyiyim seherim bekliyorum kart nezman gelecek diye göğüslerim çok acıyor hala:gitme:
kaydirigubbakcemile3 ben anladım şimdi bu kızın neden yaramaz olduğunu.sizi yormadan gelmiş bari geldikten sonra yorayım demiş.:roflol:
:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
günaydın mervem yorma artık sen de kendini bak kuzeyde kızmış sana annesi oda yoruluyor kocişin yapsın bıraklmaz:
canım geçecek inşallah keşke bizde yaşayabilsek senin gibi böğğlerden herşeyin hayırlısı olsun bebişin seninle ya korkma:1hug:
beyzam senin nasıl gidiyor böğğler varmı sende de canım p.tesi gideceksin dimi dr.a.s.bide bugün ateşimi ölçtüm ilk defa kaydirigubbakcemile3 36,8 di tabi periyodik ölçmek gerek ama önümüzdeki ay ölçeceğim:jeyyar:

ben iyiyim canm kart nezman gelecek diye bekliyorum sende kocişine hemen yüz verem kızdım bende yaptığına

çek restini hatta aynı şeyi sen ona yap.bu akşam sende onsuz bir arkadaşına git birazda geç git eve.bişey derse dersin sen beni ilk geldiğin gün bırakıp gittin.yine dua et ben ikinci gün yaptım dee.:roflol:

bak bak gülsümeee kız sende nası akıl verion amanınnnnnn gerçi haklısında aman nebilim CADIARZU

canım ben pazartesi gidicem
inş görünür sağ sağlim keseciğimiz
dua edin bize teyzeleriiii

etmezmiyiz hiç...kuzeyimde ediyo kardeşi için...

oy oy göreceksin canım belki kalp atışlarını bile duyabilirsin erken döllenme olduysa canım
mervişim allah korusun meleklerinizi canlarım bizede dua edin bakın bugün cuma hamişlerim duaları kabul olurmuş

her an dualarımdasınız inanın...

günaydın mervem yorma artık sen de kendini bak kuzeyde kızmış sana annesi oda yoruluyor kocişin yapsın bıraklmaz:

kızdı valla teyzesi...ödümü kopardı..az daha oynamasaydı kociş götürüyodu hastaneye valla...

bak bak gülsümeee kız sende nası akıl verion amanınnnnnn gerçi haklısında aman nebilim CADIARZU

ya merve benim verdiğim akıla yangına kömür kamyonu ile gitmek diyeceksin ama akıl var mantık varya.sen gurbetten gel geldiğin gece kadını evde yanlız bırak git top oyna.ömer bana maça gideceğim dediği zaman valla o gün suratına bile bakmıyorum.anlasın hatasını canım.

evet ya insanın canıı da mı çekmez kız sinemmm sen buna karışım bişiler yedirr raziyenin karışımdan :dance: bak yanı başından ayrılıyo mu

Selam kızlar bız geÇmısı okuyamıyoruz sıpacaık yuzunden dun dr gıttım oglum 6200 olmus anası 67 den 65 dusmus oh oh dedık

evet ya insanın canıı da mı çekmez kız sinemmm sen buna karışım bişiler yedirr raziyenin karışımdan :dance: bak yanı başından ayrılıyo mu
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bencede yedir faydası olur kendinde yersin daha iyi olur :kedi:

razişcimm inş sizinde melekleriniz gelecekk bu arada senin ateş iyi çıkmış bakıyosun hamileymişsin kızlarrr yaa sizde ölçün ateş işe yarıyo benim 3. de tuttu Allahın izniyle tabi insan biraz daha umutlu oluyo

oyy mervemm yerim ben o kuzeyii ay kardeşine dua da edermiş canımm benimm

Bu arada merak edenlere soyluyum halada vıleda emelım hıÇ eksık yok bende sadece daha fazla yoruluyom sıpamla bırlıkte temızledıgım odaya onuda goturuyom sakrabanlık yapıyom aglamasın dıye bırı gorse bu karı manyak mı der

ben bu ay düşünüyordum beyzacım ateş ölçmeyi ama malum kistim olmaz dedi.lmaz:

merabalar canlar nasılsınız dünürüm emel nerelerde

aynıyız desene temizlik kovası selen ve ben ayrılmaz üçlükaydirigubbakcemile3

Selam kızlar bız geÇmısı okuyamıyoruz sıpacaık yuzunden dun dr gıttım oglum 6200 olmus anası 67 den 65 dusmus oh oh dedık
hoşgeldin yiğitin annesinasılsınız bakalım maşallah subhanallah yiğitimize tombik olmuş tam ısırmalıkŞeniz
inşallah beyzam inşallah gelir bu ay yok sanırsam göğüslerim çok acıyor çünkü:gitme: regli belirtimmafoldumben
demek hala bayan viledayım diyorsun kaydirigubbakcemile3 temiz hatun başka sen yolla yiğiti bana ben bakarım onaopuyorumnanaktan
merabalar canlar nasılsınız dünürüm emel nerelerde
hoşgeldin esmacım rahel emelin en son eşi rahatsızdı diye biliyordum canım bizde merak ettik bir uğrasa haber verse olacak aslındaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…