ay bukadar kişi var canım neden kimse yazmıyooo
evet gülsüm yaklaşmicam yanına gitsin futbol topuyla uyusun :umursamaz: turkbayragi
bundan sonra böyle valla benim yüzümden olmuyo bebek o sinirlendiriyo böyle bende kızınca yumurtam kabul etmiyo spermini dışarda bırakıyo almıyo içeri kötükedihüso
ay sorma ya tabi bide ister istemez kasıyosun kendini kastıkça alttan anladın sen onu anam korkuomm bi bakıom akıntı :kedi:
artık geçmesi lazım benim kilo almam lazım çoook yemem lazım :sinifsinif:
hadi bakalımmm allah korusun meleklerimiziii..
hayatta yumurta yemem sevmem dün canım menemen çekti gittim eve önce böğğ kaydirigubbakcemile3 sonra yumurta yedimmm şaştım kendime :roflol: eti deli gibi severim normalde şimdi ağzıma koyamıyorum cidden hamilelikte herşey ters oluyomuşşş şaştım kaldımm
ay bukadar kişi var canım neden kimse yazmıyooo
evet gülsüm yaklaşmicam yanına gitsin futbol topuyla uyusun :umursamaz: turkbayragi
bundan sonra böyle valla benim yüzümden olmuyo bebek o sinirlendiriyo böyle bende kızınca yumurtam kabul etmiyo spermini dışarda bırakıyo almıyo içeri kötükedihüso
gülsümcüm rüyan hayır olsun inşallah kistinden kurtulup bebişin sana gelecek galiba hayatımkaydirigubbakcemile5kızlar size gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum. rüyamda regl oluyorum ama böle çok afedersiniz resmen parçalar dökülüyo benden.bende diyorumki kistim yok oluyo herhalde.sonra çok ilginçtir o parçalarda bebek elleri görüyorum bu seferde eyvah düşük yaptın galiba diyorum.ve parça akmaya devam ediyo.ayy gerçek gibiydi.hayırdır inşallah hayırdır inşallah.
günaydın sehercim selen kızçe demek nöbet tutturuyor ha canım allah kolaylık versinŞenizgünaydın topikin güzel hatunları hayırlı cumalar
biz nöbetçi olarak erkenden açıcaktık ama sağolsun cadı durmadı bende ona kızdım bıraktım ağlaya ağlaya yatakta temizlik yaptım azıtma saati gelmeden sıpanın şimdide sızıp uyudu zilli bende bakam bi dedim
malum kızdan ne zaman bulursak şip şak işşlleri halletmek gerekiyo :)
ayşe bendim dimi o valla unuttum anacım çünküm senden sonra seleni zor uyuttum ağlıyodu malum:sinifsinif:
pınarım kızcen iimiş çok şükür
kız merve temizlikten yedin evi anacım rahat dur
bak sakın bişey hakkında buyuk konuşmayın hele doğumda anlamassınız valla sancı gelir doğuru veririsiniz yollarda tamammı
iyiyim seherim bekliyorum kart nezman gelecek diye göğüslerim çok acıyor hala:gitme:gülsüm kız sen bu bebeiş içşini çok mu takıyon yavrum kafana bak hergece etkileniyon gibi geliyo bana ama hayır olsun inşallahta bi bakmışın bebeiş olmuş
razişim sen nasılsı n canım
:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben anladım şimdi bu kızın neden yaramaz olduğunu.sizi yormadan gelmiş bari geldikten sonra yorayım demiş.:roflol:
günaydın mervem yorma artık sen de kendini bak kuzeyde kızmış sana annesi oda yoruluyor kocişin yapsın bırakgünaydın gülsümcüm..hayır olsun canım..hakikatten etkilenilecek bi rüyaymış...
seher valla yemedim evi anacım 10 gündür süpürmemiştim...ama artık zor geliyo valla...yapamıcam..kocişin ellerinden öpecek :)))
iyiyiz beyzacım...totişim de iyi maşallah...akşam annesini korkuttu biraz ama şimdi iyi...ben yorulunca oda pek kıpırdamıyo korkuyom o zaman...
razişim günaydın hayatım...nasılsın?
canım geçecek inşallah keşke bizde yaşayabilsek senin gibi böğğlerden herşeyin hayırlısı olsun bebişin seninle ya korkma:1hug:kızlarrr sancım varyaaa herhalde gaz sancısııı mafoldumben
bide dün 3 kezz böğğ oldu yaa böğğler çoook kötü oluoo korkuom göbeğimi tutuom kimbilir içeride ne oluo zavallımaa:bbo:
emelyücel gelmioo bu aralar temizlik diyince aklıma o geldi laelaelaelaelae
beyzam senin nasıl gidiyor böğğler varmı sende de canım p.tesi gideceksin dimi dr.a.s.bide bugün ateşimi ölçtüm ilk defa kaydirigubbakcemile3 36,8 di tabi periyodik ölçmek gerek ama önümüzdeki ay ölçeceğim:jeyyar:canım yaa bu gaz olayı gerçekten çok kötü bana da oluyo
ama şu bööö ler için bi yerde okudum bu iyiye işaretmiş bebeğin düşükle sonuçlamayacağını belli ediyormuş yaaa şükret cicim
slm kızlar nasılsınız ben iyiyim canlarım merviş böğğğğ ler başlamış canım inş. hafif geçirirsin -tatlicadiarzu-
beyza sen ne zaman dr. gidecen canım
beyza merveler raziş gülsüm seher nasılsınız
çek restini hatta aynı şeyi sen ona yap.bu akşam sende onsuz bir arkadaşına git birazda geç git eve.bişey derse dersin sen beni ilk geldiğin gün bırakıp gittin.yine dua et ben ikinci gün yaptım dee.:roflol:
canım ben pazartesi gidicem
inş görünür sağ sağlim keseciğimiz
dua edin bize teyzeleriiii
oy oy göreceksin canım belki kalp atışlarını bile duyabilirsin erken döllenme olduysa canım
mervişim allah korusun meleklerinizi canlarım bizede dua edin bakın bugün cuma hamişlerim duaları kabul olurmuş
günaydın mervem yorma artık sen de kendini bak kuzeyde kızmış sana annesi oda yoruluyor kocişin yapsın bıraklmaz:
bak bak gülsümeee kız sende nası akıl verion amanınnnnnn gerçi haklısında aman nebilim CADIARZU
ya merve benim verdiğim akıla yangına kömür kamyonu ile gitmek diyeceksin ama akıl var mantık varya.sen gurbetten gel geldiğin gece kadını evde yanlız bırak git top oyna.ömer bana topa gideceğim dediği zaman valla o gün suratına bile bakmıyorum.anlasın hatasını canım.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bencede yedir faydası olur kendinde yersin daha iyi olur :kedi:evet ya insanın canıı da mı çekmez kız sinemmm sen buna karışım bişiler yedirr raziyenin karışımdan :dance: bak yanı başından ayrılıyo mu
razişcimm inş sizinde melekleriniz gelecekk bu arada senin ateş iyi çıkmış bakıyosun hamileymişsin kızlarrr yaa sizde ölçün ateş işe yarıyo benim 3. de tuttu Allahın izniyle tabi insan biraz daha umutlu oluyo
oyy mervemm yerim ben o kuzeyii ay kardeşine dua da edermiş canımm benimm
Bu arada merak edenlere soyluyum halada vıleda emelım hıÇ eksık yok bende sadece daha fazla yoruluyom sıpamla bırlıkte temızledıgım odaya onuda goturuyom sakrabanlık yapıyom aglamasın dıye bırı gorse bu karı manyak mı der
hoşgeldin yiğitin annesinasılsınız bakalım maşallah subhanallahSelam kızlar bız geÇmısı okuyamıyoruz sıpacaık yuzunden dun dr gıttım oglum 6200 olmus anası 67 den 65 dusmus oh oh dedık
inşallah beyzam inşallah gelir bu ay yok sanırsam göğüslerim çok acıyor çünkü:gitme: regli belirtimmafoldumbenrazişcimm inş sizinde melekleriniz gelecekk bu arada senin ateş iyi çıkmış bakıyosun hamileymişsin kızlarrr yaa sizde ölçün ateş işe yarıyo benim 3. de tuttu Allahın izniyle tabi insan biraz daha umutlu oluyo
oyy mervemm yerim ben o kuzeyii ay kardeşine dua da edermiş canımm benimm
demek hala bayan viledayım diyorsun kaydirigubbakcemile3 temiz hatun başka sen yolla yiğiti bana ben bakarım onaopuyorumnanaktanBu arada merak edenlere soyluyum halada vıleda emelım hıÇ eksık yok bende sadece daha fazla yoruluyom sıpamla bırlıkte temızledıgım odaya onuda goturuyom sakrabanlık yapıyom aglamasın dıye bırı gorse bu karı manyak mı der
hoşgeldin esmacım rahel emelin en son eşi rahatsızdı diye biliyordum canım bizde merak ettik bir uğrasa haber verse olacak aslındaa.s.merabalar canlar nasılsınız dünürüm emel nerelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?