aynıyız desene temizlik kovası selen ve ben ayrılmaz üçlükaydirigubbakcemile3
kızlar yaa saçlarımı kestirmek istiyorum çok uzunlar bakamıyorum artık hamileyken saçını kestiren var mı aranızda?
kızlar yaa saçlarımı kestirmek istiyorum çok uzunlar bakamıyorum artık hamileyken saçını kestiren var mı aranızda?
hoşbulduk canım valla batu dün beni çok korkuttu hiç ağlamayan bebe saatlerce ağladı en son iboşla arabayla gezdirdik uyudu daana senin kızçen nasılhoş geldin esmacık batuş nasıl
hoşbulduk canımmmhoşgeldin yiğitin annesinasılsınız bakalım maşallah subhanallahyiğitimize tombik olmuş tam ısırmalıkŞeniz
inşallah beyzam inşallah gelir bu ay yok sanırsam göğüslerim çok acıyor çünkü:gitme: regli belirtimmafoldumben
demek hala bayan viledayım diyorsun kaydirigubbakcemile3 temiz hatun başka sen yolla yiğiti bana ben bakarım onaopuyorumnanaktan
hoşgeldin esmacım rahel emelin en son eşi rahatsızdı diye biliyordum canım bizde merak ettik bir uğrasa haber verse olacak aslındaa.s.
hoşbuldukkkemel esma hoşgeldiniz.
ben kestirdim canım inanmayın böle şeylere sadece boyatma saçınıkızlar yaa saçlarımı kestirmek istiyorum çok uzunlar bakamıyorum artık hamileyken saçını kestiren var mı aranızda?
ben de sizden olcam desenize hihoyyyt
esm hoşgeldin..batu nasıl?
hoşbulduk canım valla batu dün beni çok korkuttu hiç ağlamayan bebe saatlerce ağladı en son iboşla arabayla gezdirdik uyudu daana....batu dünki yaramazlığı dışında iyi koca delikanlı olduuuu
oh maşallah...daha iyi olsun inşallah....arada yaramazlık yapacak tabi annesi...
kızlar ayşe giriyormu buraya batunun erkek olduğuna onu zor ikna etmiştim kız diyorduda başka bişey demiyorduuu
dünürüm senin 2li testin ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?