İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar yaa saçlarımı kestirmek istiyorum çok uzunlar bakamıyorum artık hamileyken saçını kestiren var mı aranızda?

hoş geldin esmacık batuş nasıl
hoşbulduk canım valla batu dün beni çok korkuttu hiç ağlamayan bebe saatlerce ağladı en son iboşla arabayla gezdirdik uyudu daana senin kızçen nasıl
hoşbulduk canımmm
emel esma hoşgeldiniz.
hoşbuldukkk
kızlar yaa saçlarımı kestirmek istiyorum çok uzunlar bakamıyorum artık hamileyken saçını kestiren var mı aranızda?
ben kestirdim canım inanmayın böle şeylere sadece boyatma saçını
ben de sizden olcam desenize hihoyyyt

esm hoşgeldin..batu nasıl?

batu dünki yaramazlığı dışında iyi koca delikanlı olduuuu

anam benım kız kolık malum çilebenım kız onun harıcı ıyı maşallah bız o arba gezmelerini çokkkkkkkkkkkkkkk yapıyoz

hoşbulduk canım valla batu dün beni çok korkuttu hiç ağlamayan bebe saatlerce ağladı en son iboşla arabayla gezdirdik uyudu daana....batu dünki yaramazlığı dışında iyi koca delikanlı olduuuu

oh maşallah...daha iyi olsun inşallah....arada yaramazlık yapacak tabi annesi...

kızlar ayşe giriyormu buraya batunun erkek olduğuna onu zor ikna etmiştim kız diyorduda başka bişey demiyorduuu
dünürüm senin 2li testin ne zaman

ay bu keltoş kızz....çok tatlı yaa...benim batuma benziyo valla...ablamın oğlu da böyleydi...allah bağışlasın..

teşekkür ederim kızlarrr hep dua ediyorum allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın bambaşka bişey bunlar

oh maşallah...daha iyi olsun inşallah....arada yaramazlık yapacak tabi annesi...

sen bidebatuyu doğduğunda görseydin saç fazla uzun değildi ama eli yüzü kıl içindeydi şimdide kel kaldım şapkalrın içi tüm kıldı kaydirigubbakcemile3

kızlar ayşe giriyormu buraya batunun erkek olduğuna onu zor ikna etmiştim kız diyorduda başka bişey demiyorduuu
dünürüm senin 2li testin ne zaman

ayşe geliyo canım...inanmıştır artık erkek olduğuna...valla adaşımın ikili testi haftaya galiba...

aymaşallah esma batuşa emel nasılsın
kız gülsüm aklımada gelmiyo değil yanı bende bugün çarşıya alışverişe mi gitsem ne yapsam
maaşı alacam bugün kirayı yatırmaya gidiyorum ben derim birazda gezerim
üfff ben yapamıyorum işte ama yok busefer burnundan getirecem onun girsin bi tlf. geç çıkacam
duymicam arasın deli gibi hamile kalırsamda söylemicem en büyük ceza bu olur ay kızlar ya insanı ne hale getiriyo bu erkek milleti ama gerçekten kızlar hamiş kalırsam sölemicem :umursamaz:

Kızlar ben kaÇar annem kahvaltıya Çagırdı oraya gıdeyım bıde alısverıse haydı optum hepınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…