İnatla bir gün ANNE olacağım !

valla bn olsam kesin yapardım burnundan getirirdim taaki hatasını anlayana kadar hiç kusura bakmasın.

asiş oynak beyi öldü meraktan anacım valla şuna cvp ver çabuk
sinem hoş geldin canım nasılsın
kız gülsüm sen tam karadeeniz kızısın anacım kök söktüren cinsten bende arnavutum ama bu kadar yapamıyomda kız eşim çok kızınca arnavut biberi der bana ama

Çatlatma iğnemi dün akşam oldum kızlar çalışmalara başlayacağız artık yoğun ve tempolu bir zaman bizi bekliyo y bide ben haftaya taşınıyorum hepsi aynı haftaya denk geldi yaw bi yandan ev topla bi yandan çocuk için çalış hepsi bir araya geldi. Bide nedendir bilemiyorum iğneler mi yaptı diye düşünüyorum her yerim ağrıyo özellikle belim

doktor gün aşırı dedi dün 10 da yaptırdım iğneyi işte o 6 da dedi ama ben 10 da yaptırdım ona göre saat saycam bakalım

eeeehhhh azacuk öle.eşimde bana sen tonyalısın sağın solun belli olmaz diyo.:roflol::roflol: bu arada tonya trabzonun ilçesi.ve benim ilçem önceden bakın üstüne basa basa diyorum öncedeeennn çok vurdu kırdılıydı ama şimdi gayet kibar ve anlayışlı:kedi:

ha bide benim dün şarjım bitmişti ve doğal olarak tel.yanıma almaya gerek duymadım.akşam iş çıkışı arkadaşım geldi beraber yürüdük bide alışveriş yaptık acuk (2 saat)geç kaldım koçişte aramış tabi ulaşamamış.sonra arkadaşımı aradı.önce bağırmaya başladı nerdesin gelmicekmisin falan.sonra bende nee oldun zorun ne geliyorum dedim.baktım tamam hadi bekliyorum görüşürz diyo.:roflol:eve gittim baktım canım fasulye ayıklıyo :asigim:

hadi allah kolaylık versin canım...sık dişini biraz...bebişin gelince unutursun yorgunluklarını...

canım asiş dr. dediği saatte yap inş. olur allah hayırlısını versin
kız gülsüm ben öyle yapmicam fikir değiştirdim dar kot giyecem dar badi giyecem boy 1.81 olunca millet bişeye bakmasa bile boyuma bakıyo kıskandıracam kötükedihüso nasıl fikir giymemi istemediği bikaçtane dar badim var ay yarın giyimde çarşıya gidelim diyecem kirayı yatırmak için herkes bana bakacak kıskansın iyice
yoksa anlamıyo hatasını mı anlicak surat yapacağımı bile bile gidiyo bende onun sevmediği şeyler yapacam güzel oluyomuymuş kısasa kısas ay akrep burcu damarım tuttu yine kız biriniz karadenizli biriniz arnavut bende bu damar ne damarı anlamadım

canım hadi gözün aydın dilerim gelir bebişin.gerekirse taşınmayı ertele ama bebişi ertelemeeeedelikafadulden

kızlaaaaaaar herkese günaydın

asişim allah mutlulugunuzu bebişle taçlandırsın bir ömür mutlu olun eşinle canım benim:)
sinemcim kocişin kısa da olsa bir cezayı haketmiş, valla rüyan da hayır olsun canım.
mervem sen de bu gidişle kilolara gel gel diycen valla
inşallah hepimiz merve2 kadar rahat hamilelik geçiririz:) ama mervem sen de dur ben canom artık, bak kocişin yaparım demiş işleri, yorma artık kendini
gece ayşecim gelmiş gitmiş, pınarcım da :)
razişim, gülsümcüm aylincim, sehercim, boddim ve zuzular da burdalar:) ayh ne güzel kalabalıkcana topik, öptüm hepinizi kızlar:)

helal valla anacım...ben hayatta yapamam...benimki öyle 2 saat haber alamıcak benden napar kimbilir...ama ben de aynını ona yaparım...biz her aradığımızda illa bulcaz birbirimizi...haber verdikten sonra istersen hiç gelme...ama heberi olcak benimkinin nerdeyim kimleyim..biraz pimpiriklidir...

ayyyy maşallaaaah boddim kız ne kadar tatlııı, kaşları falan ne kadar belirgin, maşallah allah saklasın, allah bağışlasın kuzunuzu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…