aymaşallah esma batuşa emel nasılsın
kız gülsüm aklımada gelmiyo değil yanı bende bugün çarşıya alışverişe mi gitsem ne yapsam
maaşı alacam bugün kirayı yatırmaya gidiyorum ben derim birazda gezerim
üfff ben yapamıyorum işte ama yok busefer burnundan getirecem onun girsin bi tlf. geç çıkacam
duymicam arasın deli gibi hamile kalırsamda söylemicem en büyük ceza bu olur ay kızlar ya insanı ne hale getiriyo bu erkek milleti ama gerçekten kızlar hamiş kalırsam sölemicem :umursamaz:
Kızlar ben kaÇar annem kahvaltıya Çagırdı oraya gıdeyım bıde alısverıse haydı optum hepınızı
merhaba kızlar hayırlı cumalar olsun bi bakim geçmişe ne yapmışınız
herkese hayırlı cumalar bacılar
naber kızlar yeğelerim nasıl
merhaba kızlar hayırlı cumalar olsun bi bakim geçmişe ne yapmışınız
asiş oynak beyi öldü meraktan anacım valla şuna cvp ver çabuk
sinem hoş geldin canım nasılsın
kız gülsüm sen tam karadeeniz kızısın anacım kök söktüren cinsten bende arnavutum ama bu kadar yapamıyomda kız eşim çok kızınca arnavut biberi der bana ama
Çatlatma iğnemi dün akşam oldum kızlar çalışmalara başlayacağız artık yoğun ve tempolu bir zaman bizi bekliyo y bide ben haftaya taşınıyorum hepsi aynı haftaya denk geldi yaw bi yandan ev topla bi yandan çocuk için çalış hepsi bir araya geldi. Bide nedendir bilemiyorum iğneler mi yaptı diye düşünüyorum her yerim ağrıyo özellikle belim
Çatlatma iğnemi dün akşam oldum kızlar çalışmalara başlayacağız artık yoğun ve tempolu bir zaman bizi bekliyo y bide ben haftaya taşınıyorum hepsi aynı haftaya denk geldi yaw bi yandan ev topla bi yandan çocuk için çalış hepsi bir araya geldi. Bide nedendir bilemiyorum iğneler mi yaptı diye düşünüyorum her yerim ağrıyo özellikle belim
eeeehhhh azacuk öle.eşimde bana sen tonyalısın sağın solun belli olmaz diyo.:roflol::roflol: bu arada tonya trabzonun ilçesi.ve benim ilçem önceden bakın üstüne basa basa diyorum öncedeeennn çok vurdu kırdılıydı ama şimdi gayet kibar ve anlayışlı:kedi:
ha bide benim dün şarjım bitmişti ve doğal olarak tel.yanıma almaya gerek duymadım.akşam iş çıkışı arkadaşım geldi beraber yürüdük bide alışveriş yaptık acuk (2 saat)geç kaldım koçişte aramış tabi ulaşamamış.sonra arkadaşımı aradı.önce bağırmaya başladı nerdesin gelmicekmisin falan.sonra bende nee oldun zorun ne geliyorum dedim.baktım tamam hadi bekliyorum görüşürz diyo.:roflol:eve gittim baktım canım fasulye ayıklıyo :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?