İnatla bir gün ANNE olacağım !

nasıl düşünceli anlayışlı kocaymış öleee benimki fasulye ayıklamak bir yere beni kapıda beklerdiiiiklava:

hayıııııııııııııııırrrrrrrrrrr sakın ölee yapmaaa.delikafadulden canım benim bunu yaparak ona ceza vermezsin kendini küçük düşürme.o şekilde gözünden düşürsin.ben gözünde yüksel diyorum.onu umursama yükselki sana ulaşmak için çabalasın.asla kıskandırmayı hemde bu şekilde kıskandırmayı silah olarak görme.ama kaç ondan.:1hug:

durun size doğum hikayemi kopyalayamda okuyum ben son güne kadar çalıştım arkadaşlar hatta gülüyorduk iş yerinde doğuracam diyeee

hoş geldin ayşecim
merve2 valla benım kocişde aynı illa haber vericen istersen 5 saat gelme ama nerdesin bilcek yani

11.02.2009 tarihinde nişan gelmesiyle işden müdürümle direk hastaneye gittik eşimde oraya geldi ama sadece 1cm açılman var ve sancın yok bu durumda seni eve göndereceğiz dediler müdürüm esma istersen yarın işe gelme yeter artık dinlen dedi ve kös kös eve geldik kayınvalidemler çok korkmuş erken doğacak diye bide evin her işi duruyo ben nasıl olsa bu oğlan gününden önce doğmayacak doktor teyzemizde öle diyo hatta esma gününü geçirirse şaşma diyo diye işi gücü son ana bırakmıştım neyseakşam makinaya perdeleri attım ve kendimi iyi hissetmeyerek yattım sabah kalktığımda hafif hafif sancılarım vardı ama koca evin işi beni bekliyo ya doğarsa düşüncesiyle kayganayla giriştik işe perdeler ütülendi kaygana halıları siliyo bir yandanda sancı devam ediyo perdeleri ütülerken ter döküyorum azcık oturuyoruz azcık kalkıyorum derken sancı kaç dakka giriyo ara ara saate bakıyorum iyi diyorum daha 10 dakkada bir bide kayganaya diyorumki eğer doğum sancısı dedikleri şey buysa ben babanem gibi 11 tane doğururum anne diyorum ama bunun doğum sancısı olduğuna inanmayarak fundayı arıyorum anlatıyorum olayı esma sancıların 5 dakkaya bire inerse hemen doktora git diyo bu ara evin işini kayganayla bitirdik güzelce banyomu yaptım karnımı doyurdum bu arada sancılar 3dakkada bire indi doktorumu aradım ne 3 dakkada birmi esma doğum başlamış hemen gelin dedi eee iyide kocayı dün götürdük adam hayal kırıklığıyla geri döndü neyse aradım ibocuğum doktoru aradım sancım var bir gelinde bakalım diyo dedim heycanlanmasın diye doğum başlamış demedim neyse o gelene kadar giyindim çantalar hazırdı zaten neyse geldi hadi gidelim dedi sen çantaları al dedim esma ne çantası allah aşkına doğmaz o daha doğmaz diyo kaygana oğlum olurmu alalım yanımıza arabanın arkasında dursun dide sokrana sokrana aldı çantaları hastaneye gittik ebe ilk olarak açılmaya baktı 2cmcik dedi nstye bağladılar sancım var yatış işlemlerini yapın dediler bu arada saat 17.00 serum bağlandı bende sancı var ama nasıl sancı hala takılıyorum bende 11 tane doğuracağım diye 1saat sonra tekrar kontrol etti ebe 3 cm dedi saat 20.30olduğunda doktorum geldi gel bakalım esmacım birde ben bakayım dedi gittik doğum haneye önce suyumu boşalttı iyice kurcaladı beni iğne yaptılar son 1 saatin dedi 5cm olmuş açılman dedi ve gitti ama asıl sancı şimdi başladı sürekli yürü ve ıkın aferin esma aynen böle diyo sonra nstye bağladılar tekrardan ama oğlumun kalp atışları zayıflamıştı hemen bana oksijen verdiler iyide hem nst hem oksijen hemde o sancı ölüyorum artık ebe esmacığım dışkın gelmiş gibi olunca söyle doğum haneye gideceğiz dedi gelmedi ama geldi dedim bir süre sonra dayanamadım doğum sandelyesindeyim ebelerle sohbet ede ede ıkınıyorum ben hiç bir şekilde çığlık atmıyorum doğum boyuncada bağırmadım zaten ebeler bana eğitimmi aldın diyolar hani bağırmıyorum ya yok dedim neyse biz böle sohbet ederken ebe simsiyah saçları var annesi kafasını görüyorum getir elini uzat elle deiyor minicik kafasına daha çıkmadan elledim ben ıkın ıkında canım çıktı bu arada artık doktor nerde kaldı dememe kalmadı arzucuğum geldi ooo süper esmacım hadi bidaha dedi ve oğlumu kollarına aldıı hemen yan tafa yatırdı bebek hemşiresi temizledi güzelce benim bıcırık cin gibi açtı gözlerini ve hemen çişini yaptı utanmaz doktorum bana yıldızlı peki verdi yine bekleriz esmacım dedi oğlumu babanesine verdiler doktorum beni dikti(bu arad çok dikmiş zilli) üzerimi giydim odama çıkmak için başladım asansörün oraya yürümeye arkamdan ebeler bağırıyo esma nereye gidiyosun diye eee oğluma gidiyorum nereye gidecem dedim ya lütfen otururmusun şuna(akülü hasta arabası suda) yeni doğumdan çıktın delimisin sen koş istersen bide diyolar koşarım dedim neyse odaya bir çıktımki cümbül cömaat ordalar oğluşum cin gibi gözler açık hemen emzirdim sabaha kadarda uyuyamadımmm
hoş geldin hayatıma küçük erkeğim

benimki de haber vermememe kızdı zaten.kaydirigubbakcemile3

sağol ayşecim sinemcim gülsümcüm çalışcaz işte özellikle onun dediği saatte yaptırmadım sabahları birleşmek iyiymiş o saate denk gelsin diye araştırdım internetten .
Ya ne yapim mecbur taşıncaz bu hafta zaten bu ay da olmazsa bırakmayı düşünüyorum bi süre

nasıl düşünceli anlayışlı kocaymış öleee benimki fasulye ayıklamak bir yere beni kapıda beklerdiiiiklava:

evet allah milyar kere razı olsun anlayışlıdır.onunla evlendiğim için kendimle gurur duyuyorum.onada böle diyorum cadııı diyo gene kendini övecek yer buldun:roflol:

aklına geldikçe yaptığı daha çok kızıyosun...çok düşünme canım...oturbence güzelce konuş...kızdığını değil ama kırıldığını belirt...bi daha yaparken iki kere düşünecektir eminim...ben hiç kısasa kısas yapmadım..ama konuşarak herşeyi hallederim...eşim bana sormadan adım bile atmaz valla...ama hiç sıkmam onu..istediği yere gidebilir..lakin kendi beni bırakıp gideiyo artık... zemuszemus

inşallah ben gibi geçirin hakikatten...evet artık kocişkom yapacak...hep yapar zaten de ben kıyamıyom ona...
ayşecim kaynananada geçmiş olsun bu arada...ne yaptı yedimi karnıyarığını? :roflol:

maşallah işte, anne dediğin öyle olacak kimisi hemen 40 yaşında olgun kadın triplerine giriyo, aferim kız emel

kızlar yaa saçlarımı kestirmek istiyorum çok uzunlar bakamıyorum artık hamileyken saçını kestiren var mı aranızda?
canım sıcaklar bastırdıkca catlatır seni saçların, kestir nolacak ki..

afiyet olsun canım...yaa böyle anneme gidicem falan diyonuz nasıl içim gidiyo anlatamam :sinifsinif:
valla mervecim ben de özeniyorum da napalım diyorum canları saolsunmafoldumben

herkese hayırlı cumalar bacılar
naber kızlar yeğelerim nasıl
iyiyiz zuzucum senden naber?

hadi hayırlı olsun canımcım, inşallah temmuza haberlerimizle dolacak burası:)

slm sinem nasılsın canım
asiş çalışmaları sıkı tut bari
ayşe nasılsın
iyiyim sinemcim ben, senin keyfin nasıl? ayrıca kocayı çatlatmak için kendini çarşılara dökme canımcım, göster ama elletme o zaman delirir
ayrıca kızlar eski topikte rasema vardı, boddimle aynı sema mı? deilse o sema da hamileydi, ev falan taşıycaktı noldu ki?

aferın esmama ne guzel doğurmuşsun ben 10 gun sancık çektim ama gittim sezeryan oldum çatı darlığı yuzunden

[/IMG]
[/IMG]
batuhan banyo yaparkennn
allah nazarlardan sklasın esmacım çok tatlı kocaman olmuş bu erkek yaw
heyt be işte bu kaydirigubbakcemile3 benimkişde ilk böyle kızar bende geliyom dedim susar eve gelince biraz söylenir ama sakince niye haber vermedin falan derlmaz: ben öperim barışırz:kedi:
ayyy esmam maşallah ne dayanıklıymışsın kız allahım bizede böyle günleri yaşamayaı nasip etsin bitanem tabi önce bebişimiz gelsin de allahın izniyle:Saruboceq:

ayşecim kaynananada geçmiş olsun bu arada...ne yaptı yedimi karnıyarığını? :roflol:
ahaha yedi valla lop lop yuttu dana:roflol: ama çok teşekkür etttiler, ilk kez bu kadar eziktiler bana karşı vay anasını dedim:roflol: aman emremin de başına kalktım, bişey dese çekişicem kavga etcez, sessiz kalınca başına kalktıgıma üzüldüm, nasıl kıyıyorum ben buna diye kendi kendimi yedim:) akşama misafirim var yine, menü aynı, hazır kekten pasta, hazır milföyden börek ve patates salatası hiç yoramam valla kendimi, yorarsam size nasıl vakit ayırayım:roflol:

esma zaten diyodun hep pırt diye doğurcam diye...pırt diye de doğurmuşsun valla :)))

iyi hadi takdir görmüşsün nihayet...belki adam olurlar senin yaptıklarına karşı...kız emreni de üzme..zaten biliyomuş anasının huyunu...bi de sen üzme artık yazık...

sinemcim ayşecim asiyecim hoşgeldiniz
asişim hadi bakalım bebişin gelecek inşallah bitanem bu sefer
ayşem yedirdin demek kaynana karnıyarığı ohhh yarasın deseydin üstüne kiraz istermiydi acaba sorsaydın
sinemcim sende ne var ne yok güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…