eeeehhhh azacuk öle.eşimde bana sen tonyalısın sağın solun belli olmaz diyo.:roflol::roflol: bu arada tonya trabzonun ilçesi.ve benim ilçem önceden bakın üstüne basa basa diyorum öncedeeennn çok vurdu kırdılıydı ama şimdi gayet kibar ve anlayışlı:kedi:
ha bide benim dün şarjım bitmişti ve doğal olarak tel.yanıma almaya gerek duymadım.akşam iş çıkışı arkadaşım geldi beraber yürüdük bide alışveriş yaptık acuk (2 saat)geç kaldım koçişte aramış tabi ulaşamamış.sonra arkadaşımı aradı.önce bağırmaya başladı nerdesin gelmicekmisin falan.sonra bende nee oldun zorun ne geliyorum dedim.baktım tamam hadi bekliyorum görüşürz diyo.:roflol:eve gittim baktım canım fasulye ayıklıyo :asigim:
canım asiş dr. dediği saatte yap inş. olur allah hayırlısını versin
kız gülsüm ben öyle yapmicam fikir değiştirdim dar kot giyecem dar badi giyecem boy 1.81 olunca millet bişeye bakmasa bile boyuma bakıyo kıskandıracam kötükedihüso nasıl fikir giymemi istemediği bikaçtane dar badim var ay yarın giyimde çarşıya gidelim diyecem kirayı yatırmak için herkes bana bakacak kıskansın iyice
yoksa anlamıyo hatasını mı anlicak surat yapacağımı bile bile gidiyo bende onun sevmediği şeyler yapacam güzel oluyomuymuş kısasa kısas ay akrep burcu damarım tuttu yine kız biriniz karadenizli biriniz arnavut bende bu damar ne damarı anlamadım
helal valla anacım...ben hayatta yapamam...benimki öyle 2 saat haber alamıcak benden napar kimbilir...ama ben de aynını ona yaparım...biz her aradığımızda illa bulcaz birbirimizi...haber verdikten sonra istersen hiç gelme...ama heberi olcak benimkinin nerdeyim kimleyim..biraz pimpiriklidir...
nasıl düşünceli anlayışlı kocaymış öleee benimki fasulye ayıklamak bir yere beni kapıda beklerdiiiiklava:
canım asiş dr. dediği saatte yap inş. olur allah hayırlısını versin
kız gülsüm ben öyle yapmicam fikir değiştirdim dar kot giyecem dar badi giyecem boy 1.81 olunca millet bişeye bakmasa bile boyuma bakıyo kıskandıracam kötükedihüso nasıl fikir giymemi istemediği bikaçtane dar badim var ay yarın giyimde çarşıya gidelim diyecem kirayı yatırmak için herkes bana bakacak kıskansın iyice
yoksa anlamıyo hatasını mı anlicak surat yapacağımı bile bile gidiyo bende onun sevmediği şeyler yapacam güzel oluyomuymuş kısasa kısas ay akrep burcu damarım tuttu yine kız biriniz karadenizli biriniz arnavut bende bu damar ne damarı anlamadım
kızlaaaaaaar herkese günaydın
asişim allah mutlulugunuzu bebişle taçlandırsın bir ömür mutlu olun eşinle canım benim:)
sinemcim kocişin kısa da olsa bir cezayı haketmiş, valla rüyan da hayır olsun canım.
mervem sen de bu gidişle kilolara gel gel diycen valla
inşallah hepimiz merve2 kadar rahat hamilelik geçiririz:) ama mervem sen de dur ben canom artık, bak kocişin yaparım demiş işleri, yorma artık kendini
gece ayşecim gelmiş gitmiş, pınarcım da :)
razişim, gülsümcüm aylincim, sehercim, boddim ve zuzular da burdalar:) ayh ne güzel kalabalıkcana topik, öptüm hepinizi kızlar:)
maşallah işte, anne dediğin öyle olacak kimisi hemen 40 yaşında olgun kadın triplerine giriyo, aferim kız emelBu arada merak edenlere soyluyum halada vıleda emelım hıÇ eksık yok bende sadece daha fazla yoruluyom sıpamla bırlıkte temızledıgım odaya onuda goturuyom sakrabanlık yapıyom aglamasın dıye bırı gorse bu karı manyak mı der
canım sıcaklar bastırdıkca catlatır seni saçların, kestir nolacak ki..kızlar yaa saçlarımı kestirmek istiyorum çok uzunlar bakamıyorum artık hamileyken saçını kestiren var mı aranızda?
valla mervecim ben de özeniyorum da napalım diyorum canları saolsunmafoldumbenafiyet olsun canım...yaa böyle anneme gidicem falan diyonuz nasıl içim gidiyo anlatamam :sinifsinif:
iyiyiz zuzucum senden naber?herkese hayırlı cumalar bacılar
naber kızlar yeğelerim nasıl
hadi hayırlı olsun canımcım, inşallah temmuza haberlerimizle dolacak burası:)Çatlatma iğnemi dün akşam oldum kızlar çalışmalara başlayacağız artık yoğun ve tempolu bir zaman bizi bekliyo y bide ben haftaya taşınıyorum hepsi aynı haftaya denk geldi yaw bi yandan ev topla bi yandan çocuk için çalış hepsi bir araya geldi. Bide nedendir bilemiyorum iğneler mi yaptı diye düşünüyorum her yerim ağrıyo özellikle belim
iyiyim sinemcim ben, senin keyfin nasıl? ayrıca kocayı çatlatmak için kendini çarşılara dökme canımcım, göster ama elletme o zaman delirirslm sinem nasılsın canım
asiş çalışmaları sıkı tut bari
ayşe nasılsın
[/IMG]
[/IMG]
batuhan banyo yaparkennn
heyt be işte bu kaydirigubbakcemile3 benimkişde ilk böyle kızar bende geliyom dedim susar eve gelince biraz söylenir ama sakince niye haber vermedin falan dereeeehhhh azacuk öle.eşimde bana sen tonyalısın sağın solun belli olmaz diyo.:roflol::roflol: bu arada tonya trabzonun ilçesi.ve benim ilçem önceden bakın üstüne basa basa diyorum öncedeeennn çok vurdu kırdılıydı ama şimdi gayet kibar ve anlayışlı:kedi:
ha bide benim dün şarjım bitmişti ve doğal olarak tel.yanıma almaya gerek duymadım.akşam iş çıkışı arkadaşım geldi beraber yürüdük bide alışveriş yaptık acuk (2 saat)geç kaldım koçişte aramış tabi ulaşamamış.sonra arkadaşımı aradı.önce bağırmaya başladı nerdesin gelmicekmisin falan.sonra bende nee oldun zorun ne geliyorum dedim.baktım tamam hadi bekliyorum görüşürz diyo.:roflol:eve gittim baktım canım fasulye ayıklıyo :asigim:
ayyy esmam maşallah ne dayanıklıymışsın kız allahım bizede böyle günleri yaşamayaı nasip etsin bitanem tabi önce bebişimiz gelsin de allahın izniyle:Saruboceq:11.02.2009 tarihinde nişan gelmesiyle işden müdürümle direk hastaneye gittik eşimde oraya geldi ama sadece 1cm açılman var ve sancın yok bu durumda seni eve göndereceğiz dediler müdürüm esma istersen yarın işe gelme yeter artık dinlen dedi ve kös kös eve geldik kayınvalidemler çok korkmuş erken doğacak diye bide evin her işi duruyo ben nasıl olsa bu oğlan gününden önce doğmayacak doktor teyzemizde öle diyo hatta esma gününü geçirirse şaşma diyo diye işi gücü son ana bırakmıştım neyseakşam makinaya perdeleri attım ve kendimi iyi hissetmeyerek yattım sabah kalktığımda hafif hafif sancılarım vardı ama koca evin işi beni bekliyo ya doğarsa düşüncesiyle kayganayla giriştik işe perdeler ütülendi kaygana halıları siliyo bir yandanda sancı devam ediyo perdeleri ütülerken ter döküyorum azcık oturuyoruz azcık kalkıyorum derken sancı kaç dakka giriyo ara ara saate bakıyorum iyi diyorum daha 10 dakkada bir bide kayganaya diyorumki eğer doğum sancısı dedikleri şey buysa ben babanem gibi 11 tane doğururum anne diyorum ama bunun doğum sancısı olduğuna inanmayarak fundayı arıyorum anlatıyorum olayı esma sancıların 5 dakkaya bire inerse hemen doktora git diyo bu ara evin işini kayganayla bitirdik güzelce banyomu yaptım karnımı doyurdum bu arada sancılar 3dakkada bire indi doktorumu aradım ne 3 dakkada birmi esma doğum başlamış hemen gelin dedi eee iyide kocayı dün götürdük adam hayal kırıklığıyla geri döndü neyse aradım ibocuğum doktoru aradım sancım var bir gelinde bakalım diyo dedim heycanlanmasın diye doğum başlamış demedim neyse o gelene kadar giyindim çantalar hazırdı zaten neyse geldi hadi gidelim dedi sen çantaları al dedim esma ne çantası allah aşkına doğmaz o daha doğmaz diyo kaygana oğlum olurmu alalım yanımıza arabanın arkasında dursun dide sokrana sokrana aldı çantaları hastaneye gittik ebe ilk olarak açılmaya baktı 2cmcik dedi nstye bağladılar sancım var yatış işlemlerini yapın dediler bu arada saat 17.00 serum bağlandı bende sancı var ama nasıl sancı hala takılıyorum bende 11 tane doğuracağım diye 1saat sonra tekrar kontrol etti ebe 3 cm dedi saat 20.30olduğunda doktorum geldi gel bakalım esmacım birde ben bakayım dedi gittik doğum haneye önce suyumu boşalttı iyice kurcaladı beni iğne yaptılar son 1 saatin dedi 5cm olmuş açılman dedi ve gitti ama asıl sancı şimdi başladı sürekli yürü ve ıkın aferin esma aynen böle diyo sonra nstye bağladılar tekrardan ama oğlumun kalp atışları zayıflamıştı hemen bana oksijen verdiler iyide hem nst hem oksijen hemde o sancı ölüyorum artık ebe esmacığım dışkın gelmiş gibi olunca söyle doğum haneye gideceğiz dedi gelmedi ama geldi dedim bir süre sonra dayanamadım doğum sandelyesindeyim ebelerle sohbet ede ede ıkınıyorum ben hiç bir şekilde çığlık atmıyorum doğum boyuncada bağırmadım zaten ebeler bana eğitimmi aldın diyolar hani bağırmıyorum ya yok dedim neyse biz böle sohbet ederken ebe simsiyah saçları var annesi kafasını görüyorum getir elini uzat elle deiyor minicik kafasına daha çıkmadan elledim ben ıkın ıkında canım çıktı bu arada artık doktor nerde kaldı dememe kalmadı arzucuğum geldi ooo süper esmacım hadi bidaha dedi ve oğlumu kollarına aldıı hemen yan tafa yatırdı bebek hemşiresi temizledi güzelce benim bıcırık cin gibi açtı gözlerini ve hemen çişini yaptı utanmaz doktorum bana yıldızlı peki verdi yine bekleriz esmacım dedi oğlumu babanesine verdiler doktorum beni dikti(bu arad çok dikmiş zilli) üzerimi giydim odama çıkmak için başladım asansörün oraya yürümeye arkamdan ebeler bağırıyo esma nereye gidiyosun diye eee oğluma gidiyorum nereye gidecem dedim ya lütfen otururmusun şuna(akülü hasta arabası suda) yeni doğumdan çıktın delimisin sen koş istersen bide diyolar koşarım dedim neyse odaya bir çıktımki cümbül cömaat ordalar oğluşum cin gibi gözler açık hemen emzirdim sabaha kadarda uyuyamadımmm
hoş geldin hayatıma küçük erkeğim
ahaha yedi valla lop lop yuttu dana:roflol: ama çok teşekkür etttiler, ilk kez bu kadar eziktiler bana karşı vay anasını dedim:roflol: aman emremin de başına kalktım, bişey dese çekişicem kavga etcez, sessiz kalınca başına kalktıgıma üzüldüm, nasıl kıyıyorum ben buna diye kendi kendimi yedim:) akşama misafirim var yine, menü aynı, hazır kekten pasta, hazır milföyden börek ve patates salatasıayşecim kaynananada geçmiş olsun bu arada...ne yaptı yedimi karnıyarığını? :roflol:
ahaha yedi valla lop lop yuttu dana:roflol: ama çok teşekkür etttiler, ilk kez bu kadar eziktiler bana karşı vay anasını dedim:roflol: aman emremin de başına kalktım, bişey dese çekişicem kavga etcez, sessiz kalınca başına kalktıgıma üzüldüm, nasıl kıyıyorum ben buna diye kendi kendimi yedim:) akşama misafirim var yine, menü aynı, hazır kekten pasta, hazır milföyden börek ve patates salatasıhiç yoramam valla kendimi, yorarsam size nasıl vakit ayırayım:roflol:
esma zaten diyodun hep pırt diye doğurcam diye...pırt diye de doğurmuşsun valla :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?