İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayh kızlar MAŞALLAH, göz değmesin, nazarlardan saklasın bu bebişleri Rabbim. emel aferim kız sana, kimisi olsa çeker gider, bebek sayfalarında bu tarafa bakmaz, sen bize umut veriyosun, saol canım benim...

ayh kızlar MAŞALLAH, göz değmesin, nazarlardan saklasın bu bebişleri Rabbim. emel aferim kız sana, kimisi olsa çeker gider, bebek sayfalarında bu tarafa bakmaz, sen bize umut veriyosun, saol canım benim...

evet kız doğru diyorsun ama ben şunada inanıyorum ben bebeğimi kaybettiğimde burda herkes üzüldü ortak oldu derdime eminim şimdi hamile kalsam benim için herkes sevincek dua edicek herkes bebeğim sağlıklı olsun diye.. :lepi:

maşallah gözler üzüm karası yanılmıyosam.ayy ben çok merak ediyorum oğluşum yada kızım nasıl bişey olacak.

aslında burda daha koyu çıkmış hafif ela gibi ayy özledim bak yiğenimiii 1 hafta oldu görmeyeli neyse yarın görcem inşallahhh yiğen sahibi olmakta çoook güzel anne olmak eminim süperdir:Saruboceq:

yok etmicez allah allah :dilcikar::dilcikar: yaw kızlar buda saçmalıyo diceksiniz ama benim karnıma bi haller oluyo.kafamçokkarıştı

sevinmek ne kelime yaaaa uçarız valla, ayh mervem sen de mi bebeğini kaybettin yeni öğreniyorum canım beniiiim allah olacak bebişine mutlu sağlıklı uzun ömürler verecek İNŞALLAH!

Aysem orayada yazıyom ama sızıde ıhmal etmıyom suan pc de ıkı sayfa aÇık bırı sız bırı onlar tek sorun geÇmısı okuyamıyom merve valla yıgenın tıpkı sen

Aysem orayada yazıyom ama sızıde ıhmal etmıyom suan pc de ıkı sayfa aÇık bırı sız bırı onlar tek sorun geÇmısı okuyamıyom merve valla yıgenın tıpkı sen

olsun canım, hiç ihmal etmiyosun ki, süpersiniz siz, oğluşun da fotolarıyla aramızda nasıl olsa
mervecim gül yüzünü görmedim ama yeğenin kadar güzelsen maşallah kız sana:)

ay ne bilim sanki bişey batıyo,çok af buyurun sanki tuvaletim varmış gibi bide ara ara adet sancısı gibi bir ağrı.bu aralar sıkı çalışıyoz ondanmı acep.yada üşüttümmü.:1shok:

hayırdır inşallah, sıcak bişeyler iç, çatlayacan kız, günasırı demedi mi doktor hala mı günlük devam ediyosunuz, ayol ne inat cıktın sen daaaa:roflol:

hayırdır inşallah, sıcak bişeyler iç, çatlayacan kız, günasırı demedi mi doktor hala mı günlük devam ediyosunuz, ayol ne inat cıktın sen daaaa:roflol:

ayyy ayşee güldürdün beni kız normalde dr verdiği günlerde yapıyoz bee duyanda az..n sanacak töbe töbee.dr 15 16 18 20 dedi.

işte halasına çekmişş yiğenim:))))
mervem aynı halası bu senin fotonu görmüştüm ben sana benzettim burdan

kızlar selam.... Ooooo topik yine formunda bakıyorum :)))
Emel cim maşallahhh Yiğit imize... Kime benziyor bilmiyorum ama çok tatlı :))))
Gülsüm çok çalışmaktan iflasmı etti yoksa senın organ :)))) Şaka şaka ovulasyon günlerindesin ya ondandır ...

Ayyy bu bebekte çok güzel ....Allah bağışlasın.. Darısıda bize olsun.. Bayılıyorum şöyle saçlı doğan bebeklere.. Kesin benımkide bana benzerse kel olur :)))))

valla iflas etse yeri herhalde kızamam ona. :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…