İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar benim bu kist için kullandığım ilaç varya şimdi bu 21 tane ve yarısı beyaz yarısı kahverengi.geçen bi ay içtiğimde beyazlar bitince regl olmuştum ve dr tekrar ilacı al baştan başla demişti.ya inşallah bu ay öle bişey olmaz hayırlısıyla kistte giderde 21 günüm boşa gitmiş olmaz. senağlama

yok dikkat ediyorum canım benim eşim izin vermiyo zaten ben küçük kutuları yapıyorum vitrinler falan ama küçük kutu olduğu için ağır olmuyo merak etmeyin dikkat ediyorum haftaarası annemde gelecek o zamanda o yardım etmiş olcak..

bi gelişme olmazmı ben hamileyim :roflol:
canım hoşgeldin nasılsın.
inşallahhhhopuyorumnanaktan
iyiyim canım, ama çok belli belirsiz bi rahatsızlığım kaldı öylece ne geliyo ne gidiyo ya:sm_confused: çalıştırmadı da doğru düzgün bizisenağlama
sen foto koymuşsun galiba da ben göremediiimmmm:1no2:
hoşgeldin aylin...bildiğin gibi herkes aynı...
hoşbulduk,olur mu gülsüm h amişmişyaa:icecream:

raziye canım inşallah kart görmezsin de bebişin gelir yerine

asiye sen de kendine dikkat et canımm

inşallah boşa gitmez, kist mist gider bebiş geliropuyorumnanaktan

inşallah canım dilediğin gibi ama hayırlısı olsun...

aylin dilerim geçer canımya neydi o nerden gelip buldu seni.

kızlar arkadaşımın kızçesi olmuştu ya çok sancı çekmiş 3 gün sancı çekmiş çok kötü birde dr ilgisizliği ssk gittiği dr vardı onun sancısı olunca başka dr varmış tabi o diğer dr gittiğini bildiği için ilgilenmemiş birde kan uyşmazlığı var diye ilgilenmek istememiş canım sancısı çok olmuş en son aydına üniversiteye gitmişler orda da iğne vurmuşlar sanırım epidural deniliyor canım benim ya ben çok korktum annesi anlattı yazık kadın ağlıyor anlatırken allah hamişlerin hepsini sağsalim bir nefeste kurtarsın sanırım kocasıda yanında yoktu stres üzüntü korku bu yüzden oldu

bu drları anlamak zor yaaa...herşey para mı?
neyse sağ salim kurtulmuş ya..allah kızçesini ona onu kızçesine...ikisini de asker babalarına bağışlasın.... :Saruboceq:

aayyyy kıyamam ya.allah böle drlarıda bildiği gibi yapsın.insan haytı ne ucuzlaşmış ya.Çok üzgünüm çoook

bu drları anlamak zor yaaa...herşey para mı?
neyse sağ salim kurtulmuş ya..allah kızçesini ona onu kızçesine...ikisini de asker babalarına bağışlasın.... :Saruboceq:
amin canım allah sizide bir nefeste kurtarsın :Saruboceq:
aayyyy kıyamam ya.allah böle drlarıda bildiği gibi yapsın.insan haytı ne ucuzlaşmış ya.Çok üzgünüm çoook
aynen canım insan kime güvenecek bilmiyorum:mymeka:

arkadaşına geçmiş olsun cnm benim maalesef hayat o kadar acımasız oldu ki para olmadan kimse ilgilenmiyor maalesef Allah sonumuzu hayır etsin canlarım.
Gülsümcüm ben üzülüyodum 5,9 cm kist vardı 5-6 ayda yok olur demişlerdi 2,5 ayda yok olmuştu sanırım senin o kadar büyük değil o yüzden korkma gidecek kist gelecek bebiş

evet asişim benmki küçük ve dr önemli değil senin bir ayda olur bir ayda geçer demişti şükür.inşallah diyorum ilacı tam bitirirm regl ondan sonra gelir.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…