İnatla bir gün ANNE olacağım !

aylin dilerim geçer canımya neydi o nerden gelip buldu seni.

aaaaaaaaa ben kaçırmışım demekki kafamçokkarıştı

canım dra gitsene hayatım..bak tam geçti demiyosun..ne zamandır böyle sürüyo... lmaz:
acaba rasgele antibiyotik içtim de dengesini mi bozdum yoksa Allah korusun.. bazen hiçbişe yok,iyiyim, arada hafiiiiif bi rahatsızlık hissediyorum bazen yanma gibi bazen kaşıntıya benzer-ki bu bana antibiyotik yüzünden mantar olabilir mi diye düşündürüyo...
ya kociş de yoruldu benim dr. işimden,bu kadar hafif bişe için gitmeyim,bi kartımı göreyim diyorum..
kart görünce işim çok dr.la, dişimde de dolgu yapılacak...
üzüldüm ya,bazı dr.lar çok acımasız
yaaa kaçırdın tabiii heeeyyy gidii nerdeyse doğuracam.:roflol:
:roflol: delii

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim hepiniz çok özledim canlarım
ya midemi bozmuşum c.tesi günü acile gidip serum yedim

aylin asiş mervişler raziş nasılsınız beyza ne zmana gidecekti dr. emeller görünmüyo buara seher kaynanayı ne yaptın attın mı kaynar kazana zemuszemus

aylin o kaşınma olayını dedinde aklıma geldi.günlük ped kullanıyosan ondanda olur sölim.antibiyotiktende olabilir.ama en iyisi dr tabi.

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim hepiniz çok özledim canlarım
ya midemi bozmuşum c.tesi günü acile gidip serum yedim
canım çokk geçmiş olsun,iyisin di mi şimdi
aylin o kaşınma olayını dedinde aklıma geldi.günlük ped kullanıyosan ondanda olur sölim.antibiyotiktende olabilir.ama en iyisi dr tabi.
günlük ped yapıyo mu?

aylin asiş mervişler raziş nasılsınız beyza ne zmana gidecekti dr. emeller görünmüyo buara seher kaynanayı ne yaptın attın mı kaynar kazana zemuszemus
biz iyiyiz sinemcim sen nasılsın naptın kocişini anlat bakalımkaydirigubbakcemile2
aylincim geçmiş olsun gülüm bence git dr canım zamanında tedavini ol geciktirme

canlarımmm benim kontrol 13.15de ozamana kadar kafamı işle kurcalıyorumm aklınızda olsun pek yazamazsamm opuyorumnanaktan gelince mutlakaa yazıcammm canlarımmmmm..

canlarımmm benim kontrol 13.15de ozamana kadar kafamı işle kurcalıyorumm aklınızda olsun pek yazamazsamm opuyorumnanaktan gelince mutlakaa yazıcammm canlarımmmmm..

tamam adaşımm..ama gelince yaz..meraklandırma bizi...

tamam inşallah güzel haberlerle gelcen.sen işine bak biz burdayız.opuyorumnanaktan

merviş beyza güzel haberlerle gelirsiniz inş.
ben cuma günü kocaya yüz vermedim sonra dyanamadı benim gibi hatuna +18 oluyo anlatamam ayrıntıyı kızlar topiğimiz kapanmasın
sabah gene 10 dk. bir wcdwydim dün akşam hapımı annemlerde unuttum içmemiştim sabah getirdi kadıncağız işyerinde içtim şimdi rahatım midem bulanıyo ay 2 gün kaldı adetime bide adetime 1 hafta kala hamiş oluyomuşum ne gülerim varya
uzatmalarda gol attı diye bakalım buay kaç günde bir olacam kafayı yedi benimki
aylincim günlük ped kaşıntı yapıyo canım kullanma

biz iyiyiz sinemcim sen nasılsın naptın kocişini anlat bakalımkaydirigubbakcemile2
aylincim geçmiş olsun gülüm bence git dr canım zamanında tedavini ol geciktirme

evet canım yapıyo mantar.ben çok çektim sonra günlük pedi bırakınca şükür daha olmadım.zemuszemus

aylin evet bende duydumm özellikle kokulu olanları mantar yapıyor diyee

demek günlük ped kullanmamak lazımCADIARZU
para tuzağı resmen,eskiden günlük ped mi varmış ya
mervem h a mişim inşallah çokkk güzel ve yolunda gitsin herşeyopuyorumnanaktan

iyi hadi sevindik.sen yüz vermedin eminsin dimi.şakkıdı

evet aylin öle hem para tuzağı hem sağlıksız valla ben eski çarşafı o şekilde değerlendiriyom kaynatıyorum oohh temiz temiz kaşıntıda olmuyo.

kızlar ben çıkıyorum...başımağrıyo biraz...öğleden sonra uğrarım gene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…